AnneS
11 BewertungenRuoka on maistuvaa ja hintansa arvoista. Miljöö on miellyttävä ja viihtyisä. Palvelu on ammattimaista mutta rentoa.
Abzeichen
Blog link
Bewertungen (11)
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Ensimmäistä kertaa lounaalla täällä ja päätimme ottaa koko setin eli lounas menun.
Kello oli jo kaksi eli tunti lounasaikaa oli vielä jäljellä.
Alkuruokana jokirapukeitto ja briossit. Keitto oli hyvin hyvin mietoa ja laihaa, mutta hyvällä mielikuvituksella sieltä löytyi jokiravun makua. Päällä oli ölyssä paahdettuja krutonkeja.
Pääruuaksi tilasin Wieninleikkeen sitruunaisella perunapyreellä. En ole perunan suuri ystävä, mutta sitruunainen pyre vaikutti kiinnostavalta. Sain kuitenkin pettymyksekseni eteeni hyvin reilusti paneroidun ohueohuen leikkeen, joka oli myös hyvin rapean kuiva ja _paistettuja perunoita_. Kun tiedustelin sitruunaista pyreetäni, se olikin loppunut ja kokki päätyi paistettuhin perunoihin kysymättä josko se olisi ok. Purkistako se pyree tulee vai miksi sitä ei olisi voinut tehdä lisää? Tarjoilijaa ei voinut vähempää kiinnostaa. Kait minun on vaan uskottava että on turha odottaa palvelulta sitä tasoa, mitä puitteet antavat ymmärtää. Eli Ihan ok paikka kunhan ei odotuksesi ole korkealla.
Ensimmäistä kertaa lounaalla täällä ja päätimme ottaa koko setin eli lounas menun.
Kello oli jo kaksi eli tunti lounasaikaa oli vielä jäljellä.
Alkuruokana jokirapukeitto ja briossit. Keitto oli hyvin hyvin mietoa ja laihaa, mutta hyvällä mielikuvituksella sieltä löytyi jokiravun makua. Päällä oli ölyssä paahdettuja krutonkeja.
Pääruuaksi tilasin Wieninleikkeen sitruunaisella perunapyreellä. En ole perunan suuri ystävä, mutta sitruunainen pyre vaikutti kiinnostavalta. Sain kuitenkin pettymyksekseni eteeni hyvin reilusti paneroidun ohueohuen leikkeen, joka oli myös hyvin rapean kuiva ja _paistettuja perunoita_. Kun tiedustelin sitruunaista pyreetäni, se olikin loppunut ja kokki päätyi paistettuhin perunoihin kysymättä josko se olisi ok. Purkistako se pyree tulee vai miksi sitä ei olisi voinut tehdä lisää? Tarjoilijaa ei voinut vähempää kiinnostaa. Kait minun on vaan uskottava että on turha odottaa palvelulta sitä tasoa, mitä puitteet antavat ymmärtää. Eli Ihan ok paikka kunhan ei odotuksesi ole korkealla.
Ensimmäistä kertaa lounaalla täällä ja päätimme ottaa koko setin eli lounas menun.
Kello oli jo kaksi eli tunti lounasaikaa oli vielä jäljellä.
Alkuruokana jokirapukeitto ja briossit. Keitto oli hyvin hyvin mietoa ja laihaa, mutta hyvällä mielikuvituksella sieltä löytyi jokiravun makua. Päällä oli ölyssä paahdettuja krutonkeja.
Pääruuaksi tilasin Wieninleikkeen sitruunaisella perunapyreellä. En ole perunan suuri ystävä, mutta sitruunainen pyre vaikutti kiinnostavalta. Sain kuitenkin pettymyksekseni eteeni hyvin reilusti paneroidun ohueohuen leikkeen, joka oli myös hyvin rapean kuiva ja _paistettuja perunoita_. Kun tiedustelin sitruunaista pyreetäni, se olikin loppunut ja kokki päätyi paistettuhin perunoihin kysymättä josko se olisi ok. Purkistako se pyree tulee vai miksi sitä ei olisi voinut tehdä lisää? Tarjoilijaa ei voinut vähempää kiinnostaa. Kait minun on vaan uskottava että on turha odottaa palvelulta sitä tasoa, mitä puitteet antavat ymmärtää. Eli Ihan ok paikka kunhan ei odotuksesi ole korkealla.
Toinen vierailuni paikassa noin 4 kuukauden sisällä.
Molemmilla kerroilla tarjoilijana on toiminut täysin ammattitaidoton nuori tyttö, joka ei oikein osaa kommunikoida asiakkaan kanssa. Söimme ulkona ja meille annettiin paperi servetit, sisällä olisimme saaneet kangasservetit. Miksi? Pihveille piti pyytää pihviveitset erikseen. Toinen meistä joi ruuan kanssa limonadia ja toinen vettä. Vesi lasit tuotiin pöytään, mutta jätettiin pinoon pöydän toiseen päähän vesikarahvin kanssa. Limulasi tarjoiltiin eteen, mutta vesilasin kanssa oli itsepalvelu. Alkuruuat valkosipulietanat ja katkarapu, vuohenkjuustosalaatti olivat hyviä. Pääruuat 300 g naudanpihvi ja karitsanpaisti timjamikastikkeessa olivat molemmat todella todella ylisuolaista ja siitä mainitessani sain vastauksen - joo sitä samaa sanoin tuo äskeinen pariskunta tuolla sisällä. Laskua maksaessani kysyin mitenkäs keittlö vastasi palautteeseeni ylisuolaisesta kastikkeesta. Vastaukseksi sain - juu pahoittelivat keittiössä sitä kovasti. Minulla ei ole mitään nuoria harjoittelijoita vastaan, mutta jonkun pitäisi kouluttaa heidät perusasioihin kuten asiakkaan vastaanottoon, tervehdyksiin, kattaukseen, juomien tarjoiluun. palautteen vastaanottoon ja käsittelyyn etc. Ravintolassa tarjoiltu leipä oli todella hyvää. Saimme leipää ja voita heti pöytään tullessamme. Samaa leipää oli myös meidän molempien alkuruuissa ja vielä toisen meistä pääruuassa.
Paikka on mukavan oloinen ja ilta-aurinko paistaa kivasti terassille. Ruokakin oli suht hyvää vaikka leivän ja suolan kanssa meni hieman överiksi. Tämän hintatason ravintolalta odottaisin kuitenkin myös ammattimaista tarjoilua.
Good taste but lamb meat was too much like chewing cum. And season's vegetables are from the freezer... Polite and nice service.
What a pity that this kind of venue and this kind of environment is not meeting woth good food and service. Asparagus soup as starter was quite ok but main course was really low presentation. Fried potatoe slices and smoked salomon (cheapest Norwegian cultivated salomon). Small boring portion. Dessert was so small that we all were wondering where to go to eat after this as we all (15 persons) were still hungry after this lunch. I would not come here because of food and service anymore. And can't recommend this place to anyone. I would nor bring guests here to eat Norwegian salomon..
Odotukset olivat korkealla (Kämpin läsnäolo), mutta kokemus jäi keskinkertaiseksi. Ruoka ja palvelu ei vedä vertoja Farangille. Kaikki maistelumenun lihat halpoja lihanosia, joiden valmistus vaatii aikaa ja sitä ei oltu annettu syömällemme sitkeälle possunpalalle. Se oli kuin kumia jossa rasva mukana. Sisustus on miellyttävä, tosin kahden hengen pöydät on pieniä ja tila pöytien välissä tosi ahdas. Maistelumenun tilaukseen ja tarjoiluun saimme kokea kolme varsin erilaista tarjoilijaa (ylipirteä pikapuhuja, mukava ja reipas englanninkielinen ja työhönsä kyllästynyt autopilotti) jotka kaikki tekivät alkeellisia virheitä, joita tämän tason paikoissa ei pitäisi olla. Mm. Tarjoilija pyyhki märällä rätillä pöytää ja samalla vaihtoi puhtaita lautasia seuraavaan ruokalajiin, viinipullon hinta pomsahti kalliimaksi laskulle, sain myös aterialaatikosta kyynärpäähäni kun autopilotilla toimiva tarjoilija esitteli pöytään upotetun välinelaatikon. Kuumalla kivellä liha kärysi ja scampit paloivat kiinni. Käytimme ruokaan ja viiniin (2henkilöä) yhteensä 184 euroa ja silti lähdimme nälkäisinä ulos.
Nice interior, Finnish design dishes and, good view. Service was slow food reminded half-ready industrial food. Starter cold leipäjuusto on cold bread was tasteless. Main course white fish tasted old, was smelly and w lot of bones. Goffee was good and cup was beautiful. Typical S chain food a bit better than ABC.
Hmm hintataso korkeampi kun naapurilla. Tofua ja kasviksia mustapapukastikkeessa; maku ja kasvisten rapsakkuus oli suht ok, mutta vähän liian suolaista. Kaverin kolme pientä ruokaa; kastikkeet ok, mutta friteeraukset löysiä (saattoi johtua siitä että noudettiin ruoka ja friteeraus pehmeni matkalla) ja katkaravut maistuivat oudoilta (liikaa kalalta, merivedeltä...). Kyllä toistaiseksi vanha paikallinen kinkki on parempi.