Keittiö auki

Rampsi á la Carte

skandinaavista
Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvät puitteet, kohtalainen toteutus. Henkilökuntaa ei löytynyt ja lopulta marssimme itse varattuun pöytään. Tarjoilija oli kuitenkin kohtelias ja toi samantien viinit suosituksineen. Buffet päivällinen oli antoisa ja kasvissyöjät oli huomioitu kahdella vaihtoehdolla, Valkoviini oli tosin huonelämpöistä, paha etikettivirhe. Jälkiruokapöytä oli huipennus ja ilta meni mukavasti santsailuissa. Laskutuksessa sekaantumista mutta meni lopulta oikein. Inhimillisiä virheitä täytyy ymmärtää mutta asiakkaiden määrän perusteella (muutama koko iltana) oli jo hiukan noloa moinen toiminta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 23.01.2017
Arvosana: 0

Palvelu ihan pihalla, pihvit läpikypsiksi paistettu ja ruokalista lähes olematon: pääruokavaihtoehdot pippuripihvi, lohi, kana). Baarista puuttuu mm. tonic, joten drinkeiltäkään ei paljon odotettavissa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 20.05.2013
Arvosana: 0

Buffet-illallinen, syntymäpäiväseurueelle omassa kabinetissa. Miljöö on upea, kun ikkunoista avautuu näkymät männikköön.
Todella ystävällinen palvelu, ruoka hyvää. Lapset, aikuiset, päivänsankari, vanhemmat ihmiset - kaikki otettiin hienosti huomioon. Listaruokia ei nyt päässyt kokeilemaan, mutta buffetruoissa oli makua ja toteutus oli houkutteleva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 11.02.2013
Arvosana: 0

Tämähän on ihan oikea ravintola -- ja oikein hyvä sellainen! Parsa kohdallaan, erinomaista Caesar-salaattia, kampasimpukat juuri oikein grillattu. Hintataso korkeahko. Palvelu hieman arpovaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 22.05.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita