Kitchen is open

Pizzeria Abone

Rating 2.3 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

MikroKebabia, jonka koostumus on erittäin pehmeä, jopa mössöinen. Kebabin päälle on roiskittu kastiketta, joka maistuu kaupan valmiskastikkeelta. Ei hyvä.

Pizzat ovat perushyviä, joten jos Siltamäessä nälkä yllättää, niin kannattaa syödä pizzaa.
Pizza Kannattaa ottaa myös mukaan (ja kesäisin syödä vaikka lähellä sijaitsevassa puistossa), koska paikka on todella ahdas ja usein täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 31.03.2013
Rating: 0

15vuotta abone pelastanut järkyttävät sunnuntaiolot mitä maukkaimmilla rasvapizzoilla tai muhevalla kebabilla. Oli sitten mikrosta tai vartaasta niin ruoka tehdään Abonessa sydämellä.
Abonen kavereilla on totta tosiaan oma kosketus ruoan tekoon ja tämän takia pizzat eroavat kilpailijoiden lätyistä positiivisella tavalla.
Paikka on ehkä nuhjuinen ja pieni, mutta Abone keskittyy ruoan tekemiseen eikä tilojen dekoreedaamiseen.
Lyhyesti ja ytimekkäästi Abone on stadin ykkönen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.12.2012
Rating: 0

Pizza oli todella vetistä, eikä makukaan oikein vakuuttanut. Muistaakseni olen täältä kyllä joskus saanut hyvääkin pizzaa.
Kebab on perus mikrokebabia, johon päälle lorautetaan salaattikastiketta.
En suosittele.

Paikka on todella ahdas ja nuhjuinen, joten ei kannata syödä paikan päällä.
Palvelu on tylyä ja vähäpuheista, tästä huolimatta kuitenkin melko nopeaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 23.12.2012
Rating: 0

en voi käsittää miten näin huonoa pizzaa voi tehdä, otan jokainen kerta saman pizzan kun tilaan ruokaa, tällä kertaa tilasin abonesta enkä pystynyt syömään loppuun pizzaa, en tiedä mistä roskiksesta ainesosat ovat löytyneet, en suosittele paikkaa, enkä ikinä syö enää tästä paikasta tullutta pizzaa, sinne meni rahat eikä edes pystynyt syömään loppuun, kiitos abone!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.06.2012
Rating: -1

Abone on siltamäkeläinen klassikko. Vaikka osa miehistä välillä on tiskin takana vaihtunut, tasalaatuisuus on ollut vuosien varrella Abonen kulmakivi.

Pizzoissa on jollakin tapaa persoonallinen ote, makumaailma ei ole niin geneerinen kuin useimmissa kulmapizzeroissa. Perusmargherita toimii esimerkiksi vallan mainiosti, samoin kinkku-ananas-aurajuusto jota muuten harvemmin tulee maistettua on Abonessa vallan mainio omassa viitekehyksessään. Kebab kannattaa suosiolla jättää väliin, se on (ainakin ennen) ollut melko ankeaa pakastetavaraa.

Tiskin takana seisovien Bangladesh/Pakistan-miesten palvelu on usein jopa hieman töykeää ja harvoin erityisen sydämellistä, mutta sen antaa anteeksi. Kotiinkuljetuksissa kortilla maksettaessa tulee 50 sentin lisämaksu, joka sentään ilmoitetaan netissä (ei välttämättä puhelimella tilatessa). Itse pizzerian tilat ovat varsin pienet ja ankeat, joten mahdollisuuksien mukaan kannattaa harkita jossakin muualla syömistä, vaikkapa sitten kivenheiton päässä Keravanjoen rannassa.

Ehkä Abonea katsoo hieman vaaleanpunaisten lasin läpi sen pelastettua monet aamut vanhoilla kotikulmilla, mutta ei siitä pääse mihinkään, että aina välillä vanhojen aikojen kunniaksi on pakko palata Abonen pizzojen pariin ja todeta, että vallan mainioitahan ne ovat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 15.06.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Jousimiehentie 3, 00740 Helsinki - Route
09 346 3090
http://www.pizzeriaabone.fi

Options