Juuso
20 reviewsHyvä ruoka, parempi mieli. Ihan mainoksen mukaan se menee. Myös paikan atmosfääri ja palvelu vaikuttaa siihen mieleen paljon. Hyvä tilanteen mukainen kokonaisuus on tärkeä.
Badges
Blog link
Reviews (20)
These reviews don't affect the average
Pitakebab, se on iso, liha on mielestäni parempaa kun noissa tusinapaikoissa joissa se on aina samanlaista ja selvästi rasvaisempaa. Kastikkeet on hyviä, ovat aina olleet, omat makunsa niissäkin. On se pita kuivakkaa mutta eikös se sellaista ole jokapaikassa? Tällä puolen koskea paras kebab.
Tykkäsin tämän paikan lihasta ja kastikkeesta, hyvät maut. Kokonaisuus maukas, voiko kebua sanoa raikkaaksi?. Palvelu on ollut ystävällistä, ei mielestäni missään nimessä ylimielistä. Parhaita kebab paikkoja.
Ystävällinen sujuva palvelu, siisti paikka. Mutta se iskender kebab, tomaattikastike turkasen suolaista, liha ei mitenkään hääppöistä.
Ihan hyvää. .. Jotain särmää tarvis saada kumminkin lisää. Palvelu on hyvää, carpaccio on hyvää, peruspihveihin, kastikkeisiin ja lisukkeisiin tarvis saada lisää potkua. Sisustukseen myös.
Lohileipä, ei se paha ollut. Perus juttuja, jotain koukkua pitäis saada tähänkin lisäksi. Tarjoilu oli ihan nopsaa, asiallista, ruokalistat muoviin laminoidut, ei kivat.
Alkupalapöytä halpa ja ihan hyvä.
Pizza ihan perus ok. Infernalessa on kyllä potkua mutta makkara vois olla paljon parempaa.
Lauantai-iltana suosittu paikka mutta montaa minuuttia ei jonossa tarvinnut seistä. Meillä oli söpö nuori hymyileväinen tarjoilija.
Kolme pientä ruokaa lounaalla, nautaa ja vihanneksia, friteerattuja katkarapupalloja sekä friteerattua possua, hapanimeläkastiketta. Jotenkin raikkaan makuinen ruoka. Syön tän liian usein. Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Parhaaseen lounasaikaan voipi olla tunkua.
Täällähän saa lounastakin nykyään. Leike muusilla oli listan kallein. Miesten annos, kokoa oli leikkeessä, reilu meininki.
2h ovensuupöytä irtosi vielä viikonloppuiltana viimetipassa, huh. Alkuun lohitartar, rippusen lisäsin suolaa itse. Seuralaisen punajuuri-vuohenjuustokin tuntui maistuvan. Pääruuaksi savulohta, pieni pettymys jotenkin, pikkuisen ylikypsän oloinen ja liian pintasavuinen. Sen kaveri uuniperuna oli paras omassa luokassaan, täytyy syödä tuommoisia enemmän. Toisellapuolen pöytää maksaa reilu annos, vähän jäikin. Kotiruokamaisen näköinen annos, mutta milläs maksasta sen komeamman saa... Mukavan punertavaa sisältä. Espresso oli aromiton, mauton. Henkilökunta huomaavainen, ystävällinen. Hieno persoonallinen paikka, kivat päätyikkunat.
Onnistunut läksiäsilta.
Meillä oli pieni erillinen tila ravintolan perällä. Parikymmentä henkeä mahtui nippanappa mutta tunnelmaa oli. Hienosti sai tarjoilija meidät pysymään juomissa vaikka kohta pahoitteli että hänellä on viereisessä karsinassa vastaava porukka passattavana. Ei näkynyt tahtia haittaavan. Söimmekin, isot oli annokset ja sujuvasti ne tuli pöytään. Anderssonin porsaanleikkeessä on hirveästi ranskalaisia, huh puolet liikaa.
Koittakaas tekin maistaa kaikkia paikan omia oluita.
Henkilökunnalle kiitos, homma pelaa.