Repe16

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (8)

Restaurant: Haikaranpesä finnish

Kävimme juhlistamassa vaimon syntymäpäivää silakkamarkkinoiden aikaan. Alkupalat olivat tylsää Norjan lohta eri muodoissa. Olisin odottanut kotimaista kalaa: silakkaa, haukea, kuhaa, ahventa, särkeä, muikkua,.. Pikkelöidyt kasvikset (harrkusienet, kurkku, jne) olivat niin etikkaisia että jäivät syömättä. Pääruokana uunilohta joka oli noutopöydässä täysin ylikypsää, vaihtoehtona lihaa punaviinikastikkeessa. Uunivuoka on seissyt tuntitolkulla, liha kuivaa ja sitkeää ja kastike kuivunut kasaan ylisuolaikseksi. Jälkiruoat kylmäkaapissa olivat puoliksi jäässä. Juustokakku mureni lautaselle?! 20 euroa olisi ollut jo liikaa peruslounaasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 53€ Added: 29.10.2022
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Naughty BRGR Burgers

Kello oli 16 ja päätin testata viikko sitten avatun Sellon Naughty Brgrin. Tilasin Back to Bacon burgerin. Kassa sanoi tilauksen kestävän yli 15 minuuttia. Edelliset kaksi tilausta olivat valmiit 10 minuutin kuluttua ja minä sain omani 17 minuuttia tilauksesta.
Pihvi oli ylikypsä ja sämpylä kuin vaahtomuovia. Juusto ei ollut osunut pihvin päälle vaan sivuun ja oli sulanut möykyksi burgerin kylkeen. Pihvin päällä oli käsittämätön pläjäys makeaa hilloa jota pursui yli joka haukkauksella. Pihvin alla oli pihviä paksumpi kerros tosi suolaista kärähtänyttä pekonia.
12 ekeä annoksesta, jossa ylikypsä pihvi överimakean hillon extrasuolaisen pekoninipun vaahtokumipullan välissä.
Ilmeisesti kokkeja ei kiinnostanut burgereiden teko, koska juttelivat keskenään, yksi paistoi pihvejä ja kaksi muuta käveli edestakaisin. Eipä tarvitse käydä toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 28.04.2020
Rating: 1

Restaurant: Bistro Sinne

Sunnuntai-Brunssi 24. 6.2018. Alkupaloissa noutopöydän salaattivalikoimissa oli hyvä: monipuolinen, siisti, raikas. Pääruuan parsa-herne-risotto oli miltei täydellinen, mutta päälle ripoteltu ylisuolainen tuorejuusto peitti kaikki muut maut alleen. Jälkiruoka pannakotta oli ok, mutta tarjoiltiin muovimukista, joka oli huono päätös aterialle.
Betoniseinät ja -katto loivat kolkon tunnelman, jota olisi voinut pehmittää esim.tekstiileillä. Samoin kattolamppujen liian pitkä johdot ja nippusiteiden repsottavat päät saivat tuntumaan kuin rakennustyöt olisivat vielä käynnissä. Palvelu toimi mainiosti, joten täytyy vielä käydä kokeilemassa toisenkin kerran.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 34€ Added: 25.06.2018
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Aino finnish kitchen

Oli lauantai-ilta mutta paikka oli melkein tyhjä. Sisustus oli kolkko, musiikki olisi voinut luoda tunnelmaa.
Alkupalan tattikeitto oli ylisuolainen. Huomautin asiasta tarjoilijalle, joka totesi että alkuruuan kuuluu olla suolaista.
Pääannokseni vuohenjuustolla täytetty porkkanaohukainen oli myös liian suolainen.
Seuralaiseni paahdettu nieriä oli ylikypsää ja päälle ripoteltu suola teki kalasta syömäkelvottoman.
Sääli sillä annokset olivat taiten tehtyjä, mutta liika suola tuhosi maut.
Alkossa 10 euroa maksava pullo viiniä maksoi 4 kertaa enemmän ja laseittain vielä enemmän. Tosin sama hinnoittelu on tuntuu olevan kaikissa suomalaisissa ravintoloissa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.02.2018
Rating: 0

Restaurant: Pinella

Odottelimme 5 min tarjoiliaa ohjaamaan pöytään. Kun ketään ei näkynyt kävelimme itse lähimpään vapaaseen pöytään. Salissa oli vain kolme pariskuntaa.
Lammasburger osoittautui virhevalinnaksi: sämpylä oli kuiva edellispäivältä, lohkoperunat olivat kumimaisia sisältä muusia - ilmeisesti pakasteita, jotka oli lämmitetty pari kertaa ja suola puuttui. Pihvi oli pinnalta kärähtänyt mutta sisältä raaka, ilmeisesti jääkapista suoraan kuumalle pannulle ja suola yms mausteet puuttuivat. Coleslaw oli mössöä - HUH-HUH! En pystynyt syömään annosta loppuun ja vaihdoimme toiseen ravintolaan.
Huonoin koskaan syömäni burgeri, jopa Hesen burgerit paljon parempia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 16.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Mami restaurant

Paras ravintolakokemus tänä vuonna. Wallander-pihvi vasikasta loistavasti paistettu, mehevä ja maukas. Palvelu huomaavaista mutta ei tungettelevaa. Kiitos!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 16.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Rodolfo italian

Surkein pizza minkä olen koskaan saamut. Pizzapohja oli reunoilta pullamainen ja keskeltä taikina oli vielä raaka. Tomaattikastike oli yli suolainen josta täytteen fetakuutiot tekivät super-suolaisen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 31.10.2013
Rating: 1

Restaurant: La Medina

Paras palvelu mitä olen suomalaisessa ravintolassa saanut. Ja mausteinen sekä eksoottinen ruoka vastasi odotuksia. Loistavaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 15.07.2009
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites