Sunnuntaikokkailija

27 reviews

Badges

Blog link

Reviews (26)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Sori Taproom

Late lunch avajaispäivänä kaverin kanssa. Lounaaseen kuului salaattibuffet, pääruoka listalta sekä kahvi. Kaverilla Stone grilled salmon with grilled mussels & cilantro ja itsellä Pulled jerk chicken dog with sweet corn & jalapeno mayo, home made fries and spicy pickles. Molemmat annokset olivat herkullisia ja salaattibuffetin ansiosta ei jäänyt nälkäkään. Tilasin myöhemmin myös pienen annoksen baby back ribseja, joissa mausteet olivat kohdillaan, mutta liha oli aavistuksen verran kuivaa. Olutlista erinomainen ja tunnelma mukavan freesi! Ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja kasvissyöjillekin ja myös viinin ystävät on juomalistalla otettu hyvin huomioon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 16.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Sori Taproom

Kolmen hengen porukalla illallisella. Ruoka oli erinomaista ja olutvalikoima jatkoi tutulla hyvällä linjalla. Miinusta siitä, että tarjoilijoiden huomiota oli välillä hankala saada ja ruokien kylkeen kuuluva kastikekori piti pyytää erikseen. Musiikki olisi voinut olla vähän hiljemmalla. Salin ilmastointi tuntui parantuneen aiemmasta, mikä on ehdoton plussa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 16.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Sori Taproom

Late lunch avajaispäivänä kaverin kanssa. Lounaaseen kuului salaattibuffet, pääruoka listalta sekä kahvi. Kaverilla Stone grilled salmon with grilled mussels & cilantro ja itsellä Pulled jerk chicken dog with sweet corn & jalapeno mayo, home made fries and spicy pickles. Molemmat annokset olivat herkullisia ja salaattibuffetin ansiosta ei jäänyt nälkäkään. Tilasin myöhemmin myös pienen annoksen baby back ribseja, joissa mausteet olivat kohdillaan, mutta liha oli aavistuksen verran kuivaa. Olutlista erinomainen ja tunnelma mukavan freesi! Ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja kasvissyöjillekin ja myös viinin ystävät on juomalistalla otettu hyvin huomioon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 07.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Ateljé Finne restaurant

Kolmen ruokalajin illallinen viikonloppuiltana. Tila todella kotoisan tuntuinen ja palvelu paransi tunnelmaa entisestään.

Annokset valmistettu ammattitaidolla hyvistä raaka-aineista, tosin kokoa annoksissa olisi mielestäni voinut olla hieman enemmän.´

Jälkiruokana lakritsipaahtovanukas ei ihan odotusten arvoinen; olisi kaivannut lisää lakritsin makua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 08.02.2014
Rating: 1

Restaurant: Jailbird hotel restaurant

Illallista testattu. Alkuruokana valkosipulietanoita, jotka olivat sellaisia kuin etanat yleensä ovat. Pääruokana ranskalaisten kera tarjoiltu lämmin talon leipä revityllä porsaanlihalla, joka oli mureaa, mutta ei maistunut muulta kuin suolalta. Keittiön sanottiin menevän kiinni yhdeksältä ja meillä jäi siksi jälkiruoat väliin. Toisaalta salin puolella ottivat vielä yhdeksän jälkeen tilauksia vastaan. Palvelua sai odottaa ja miedot alkoholijuomat olivat melko kalliita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 25.04.2014
Rating: 0

Restaurant: HOKU pacific rim

Kahden hengen voimin kolmen ruokalajin illallisella. Alkuruoiksi gyoza ja snow crab croquets. Gyozat hyviä, snow crab croquetit mauttomia ja annokseen kuuluva "sitrusmajoneesi" ei maistunut ollenkaan majoneesilta.

Pääruoiksi salmon teriyaki ja braised beef neck. Lohi aavistuksen kuivahtanut, mutta lisäkkeet ja teriyakikastike olivat hyviä. Liha-annoksen liha ensiluokkaisen mureaa ja lisäkkeet sekä kastike herkullisia.

Jälkiruoiksi HOKUn suklaa-macadamiapähkinäkeksi vaniljajäätelöllä sekä Fudge brownie Kahlua-jäätelöllä. Molemmat herkullisia ja makeuteensa suhteutettuna juuri sopivan kokoisia.

Tilaamamme kuohuviini ei ollut kovin hyvää ja juomalistalla olleet havaijilaiset oluet jäivät nyt testaamatta, kun niitä ei ravintolasta löytynytkään.

Yhteenvetona kokemuksessa oli sekä plussia että miinuksia ja aika tasapaksu fiilis lopulta jäi. Etenkin lihapääruoka oli kuitenkin niin herkullinen ja hinta-laatusuhdekin kohdillaan, joten aion käydä uudestaankin. Sali pieni ja täynnä, eli suosittelen pöytävarausta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 17.04.2014
Rating: 0

Restaurant: Fuku

Lauantai-illan buffetissa kaverin kanssa. Tila hieman ahdas ja tarjoiluissa punainen lanka hieman hukassa, kun oli susheja (joissa yhdessä oli mm. juustoa ja pekonia), lämpimiä ruokia (sekä kiinalaisen että japanilaisen tyylistä) ja jälkiruokia (porkkanakakkua, brownieta ja dominoja).

Ruoat kuitenkin taidolla valmistettu ja hyvänmakuisia. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 24.03.2014
Rating: 0

Double steakhouse ja päälle chili cheese poppereita sekä sipulirenkaita. Hampurilainen hyvä, hieman parempi kuin kilpailijoilla. Ranskalaiset hyviä ja niitä oli tarpeeksi. Ketsuppi loppui tosin kesken. Miksei ketsuppia saa hakea itse kuten muissa pikaruokapaikoissa?

Jonotus-/ruoanhakusysteemi ei kovin toimiva.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Karl Fazer Café café

Arkinen aamiainen seurueen kanssa. Valikoima toki useasti käyneelle hieman yllätyksetön, kun ainoa mikä vaihtuu on jälkiruoaksi tarjoiltavat kakut ja ehkä välillä leivätkin. Toisaalta tietää mitä saa ja laatu on tasaisen hyvää.

Suklaakakku aivan törkeän hyvää.

Pekoni loistaa poissaolollaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 05.03.2014
Rating: 0

Restaurant: A21 Dining mind dining

Seitsemän ruokalajin menu (muistaakseni metsäretki tms. nimeltään) cocktaileilla. Aula jossa nautimme alkujuomat oli todella tunnelmallinen. Ruoka valmistettu hyvistä raaka-aineista ja asettelu sekä värimaailma kohdallaan. Maut hyviä. Annokset hieman pieniä raavaalle miehelle, joten leivällä joutui vatsaa täyttämään.

Cocktailmenu kekseliäs, tosin olisin toivonut hienompaa visuaalista kokemusta juomien osalta. Menun edetessä satusetämäisesti kerrottu tarina tuntui hetkittäin hieman koomiselta, kun alkoi löytymään lohta keskeltä metsää ja kuhaa metsälammesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 79€ Added: 08.02.2014
Rating: 1


Followers

Followers (1)


Following (1)