veka

1 review

Badges

Blog link

Reviews (1)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Le Soleil europe, asia

Olipa hämmentävä kokemus. Nautimme kuuteen pekkaan (4 aikuista, 2 lasta) lounaan a la carte -listalta. Tarjolla oli vain yksi kalaruoka, joten sitä tilattiin kolmelle lautaselle.

Annoskala oli suomalaiselta nimeltään sateenkaarirautu. Tuon kalan nykyinen nimi on kirjolohi, ja vanhasta fiinimmästä nimestä luovuttiin jo 50 vuotta sitten. Ruotsiksi kalan kerrottiin olevan nimeltään röding ja englanniksi arctic char. Eli suomeksi nieriä eli rautu. Kysyinkin sitten tarjoilijoilta, mikä kala mahtaa olla kyseessä, ja useampi vakuutteli sen olevan rautua. Kun annokset sitten saapuivat, kalat näyttivät minusta kirjolohilta, mutta en ruvennut enää ihmettelemään, kun samalla vietettiin lapsenlapsemme synttäriä.

Laitoin kuitenkin jälkeenpäin ravintolalle kyselyn kalasta ja pyysin vastausta. Sitä ei kuitenkaan tullut.

Lapsia kohdeltiin kaikin tavoin upeasti, ja tarjoilijat olivat hyvällä päällä. Siitä plussaa.

On kuitenkin tosi köyhää, ettei rantaravintolasta saa parhaaseen tuoreen kalan sesonkiaikaan kassikirjolohta kummempaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 15.07.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites