Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Tutustu uudistuvan Eatin beta-versioon!

Eat.fi mainosviestiHelppo, tehokas ja joustava tapa tavoittaa nälkäiset kaupunkilaiset lähelläsi

Mainosviestin toiminta

Mainosviesti on mainostaulu netissä, joka tavoittaa asiakkaat juuri silloin kun he ovat valitsemassa ravintolaa. Voit käyttää mainosviestiä aivan kuin oikeaa mainostaulua:

  • Tarjouksiin Esim. ”Buffet tänään -25%”
  • Lounastiedotteisiin Esim. "Lounaaksi pinaattikeitto ja leipä 6€"
  • Erikoistapahtumista tiedottamiseen Esim. ”Rapuviikot tulevat, varaa pöytäsi pian!”
  • Yleiseen mainontaan Esim. lehdistötiedotteet

Eat.fi tavoittaa yli 250 000 kävijää kuukaudessa, joten viestisi saa laajan yleisön. Jos haluat kuulla muista mainosmahdollisuuksista, ota yhteys Kim Koistiseen:

Kim Koistinen
Myyntipäällikkö
044 581 9001
kim@city.fi

Kampanja

Mainosviesti kustantaa vain 150 € kuukaudessa +ALV. Kampanjan voi tilata 1-12 kuukaudeksi kerrallaan. Tilausaikana voit vapaasti vaihtaa ja muokata viestiä niin usein kuin haluat, vaikka päivittäin.

Viestin sisältö

Viestin otsikko on asian ydin. Otsikko näkyy etusivulla kartalla, ”parhaat ravintolat”-listassa ja ”uutta”-listassa. Otsikossa kannattaa kertoa ajankohtaisesta asiasta, kertoa miksi asiakkaan tulisi valita juuri teidät muiden joukosta tänään. Sisältöteksti näkyy ravintolan sivulla ja kertoo tarkemmin otsikon aiheesta. Voit halutessasi myös lisätä linkin ja/tai kuvan.

Esim. ”Ahvenkeittoa vain tänään!”
suomeksi
ruotsiksi
englanniksi
Esim. ”Itse Mannerheim oli aikoinaan ahvenkeittomme ystävä...”
suomeksi
ruotsiksi
englanniksi

Laskutustiedot

Lähetämme laskun joko sähköpostilla tai postitse. Valitsemalla ”Tilaa mainosviesti” tilaatte Eat.fi mainosviestin valitsemanne jakson ajaksi. Vastaamme mielellämme kysymyksiin! Ottakaa yhteyttä »

Kyllä, haluan tilata Eat.fi-mainosviestin
area.social.login.providers