Zivago
Olen tämän ravintolan omistaja / vastuullinen
Vahvistan, että olen tämän ravintolan omistaja tai vastuullinen työntekijä ja aion pitää ravintolan tiedot ajan tasalla.
Tunnuksen voi jakaa muiden työntekijöiden kanssa, mikäli en ehdi itse päivittää tietoja.
Profiilissani näytetään hallintaan ottamani ravintolat.
Syötä oheiseen kenttään ravintolan y-tunnus ja klikkaa Vahvistan-painiketta.
Tarvitsemme Y-tunnuksen ravintolan omistavan yrityksen tunnistamiseksi. Ravintolan haltuunotto on täysin ilmaista.
Suolaista ja makeaa kauden parhaista raaka-aineista. Napostukset, kerrosleivät, keitot ja pääruoat lisukkeineen tulevat kaikki Zivagon omasta keittiöstä. Tehty jaettavaksi! Listalla myös harkiten valitut viinit, taidokkaat cocktailit ja kylmät oluet. Ravintola itsessään on jo näkemisen arvoinen: maailmalta poimitut yksityiskohdat ja "vindustrial" tyylinen sisustus tekevät vierailusta mielenkiintoisen.
Ruokalista
À la carte
Napostukset
-----------
Napostukset ovat tapasmaisia annoksia, joita voi maistella usemmankin kerralla.
**FENKOLISALAATTI**
Fenkolisalaattia ja inkiväärimajoneesia sekä talon omaa leipää (l, g) … 4,5 €
**PIKKELI**
Seljankukkaista juurespikkeliä ja tomaattikastiketta sekä talon omaa tummaa leipää (l, g, vg) … 4 €
**KROKETIT**
Kukkakaali-kalakroketteja ja tillikreemiä (l) … 6,5 €
**KATKARAPUJA**
Meloni-chilimarinoituja katkarapuja talon tumman leivän kera (l, g) … 6,5 €
**HÄRKÄÄ**
Riimihärkää ja piparjuurikreemiä sekä karpaloa (l, g) … 10,5 €
*
*TALON LEIPÄ**
Talon leivät ja salviavoita (l) … 2,5 €
Lämpimät leivät
---------------
Paahdettua talon vaaleaa leipää, joiden päälliset vievät kielen mennessään – täysi ateria lisukkeen kera.
**KASVISLEIPÄ**
Kasvisleipä, paahdettuja kasviksia vuohenjuustolla kuorrutettuna ja tomaattikastiketta (l) … 7,5 €
**KATKARAPULEIPÄ**
Katkarapuleipä, chilimarinoituja katkarapuja, emmentalia ja tillikreemiä (l) … 9,5 €
**SAVUHÄRKÄLEIPÄ**
Savuhärkäleipä, savustettua häränpaistia, sipulia ja kaprista sekä emmentaljuustoa … 11 €
Keitot
------
Hyvän keittiön tunnistaa keitostaan ja sen vuoksi keittomme ovatkin meille kunnia-asia.
**PALSTERNAKKAKEITTO**
Valkosipulista palsternakkakeittoa ja talon tummaa leipää (l, g, vg) … 8,5 €
**KALA-KATKARAPUKEITTO**
Tomaattista ja kermaista kala-katkarapukeittoa sekä talon leipää (l, g) … 9,5 €
Suolaista ja makeaa
-------------------
Näillä herkuilla voit kruunata ruokailun tai nautiskella niistä viinin / kahvin kera.
**JUUSTOT**
Juustoja ja marjahilloketta … 5,5 €
**KAKKU**
Bataatti-suklaakakku ja vadelmasorbettia (l, vg) … 5,5 €
**PANNACOTTA**
Jugurttipannacottaa, raparperihilloketta ja keksimurua (l, g) … 6 €
**JÄÄTELÖ**
Talon omaa jäätelöä (l, g) … 4 €
(Kysy päivän makuvaihtoehdot tarjoilijalta.)
Pääruokia
----------
Pääruokamme ovat valmistettu kauden parhaista raaka-aineista ja suosimme lähiruokaa aina, kun se vain on mahdollista.!*
**BLINI**
Pinaattiblini ja seljankukkaista juurespikkeliä sekä tomaattimajoneesia (l, vg) … 4,5 €
**PAAHDETTUA SELLERIÄ**
Kokonaisena paahdettua selleriä ja korianterimajoneesia (l, g) … 7,5 €
**FRITEERATTUA HAUKEA**
Friteerattua haukea ryyditettynä tillikreemillä sekä fenkolisalaattia (l) … 8,5 €
**GRILLATTUA NIERIÄÄ**
Grillattua nieriää ja appelsiinihilloketta sekä paahdettua paprikaa (l, g) … 12,5 €
**PAAHDETTUA KANANRINTAA**
Paahdettua ja haudutettua kananrintaa omenan ja chilin kera (l, g) … 10,5 €
**KARAMELLIPOSSUA**
Karamellisoitua, pehmeäksi kypsytettyä possua (l) … 10,5 €
**TOURNEDOS**
Tupla-minitournedos ja Marsalakastiketta (l, g) … 15,5 €
**PAISTETTUA NAUDANKIELTÄ**
Paistettua naudankieltä sekä tummaa piparjuurikastiketta (l, g) … 11,5 €
LISUKKEET
---------
Näistä voit valita lisukkeen annoksellesi.
**Vihreää salaattia ja vadelmaista vinaigrettea** (l, g, vg) … 5 €
**Helmisalaatti** (l, g, vg) … 5 €
**Paahdettuja punajuuria ja raitajuuria** (l, g, vg) … 5 €
**Kaurarisotto** (l, g) … 5 €
**Paistettua kukkakaalta** (l, g) … 5 €
**Paahdettua paprikaa** (l, g, vg) … 5 €
**Friteerattuja puikulaperunoita ja limeaiolia** (l, g) 5 €
Sijainti
Vaihtoehtoisia ravintoloita
Miten ravintoloiden arvosanat lasketaan?
Eat.fi:n alkuaikoina me käytimme raakoja keskiarvoja, aivan kuten kaikki muutkin arvostelusivustot. Ajan myöten huomasimme kuitenkin ettei tämä ole reilua niitä ravintoloita kohtaan, joilla on monta (yli 20) arvostelua. Vaikka ravintola olisi kuinka hyvä tahansa, sen keskiarvo alkoi aina laskea kun arvosteluja tuli enemmän kun taas ravintolat joilla oli hieman vähemmän arvosteluja pärjäsivät paremmin.
Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä.
Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi.
Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä (vaikka se olisikin melko vaikeaa) emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut. Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden.
Arvostele ravintola
Varaa pöytä
Värien selitykset
Ruuan laatuKokemus
Hinta/laatu-suhde
Linkit
ApuaLähetä palautetta
Käyttöehdot
Yhteystiedot
Tietosuojakäytäntö
Evästeet
Blogit
Vanha Eat.fi