Jape

2 arvostelua

Tärkrintä on ruuan laatu ja ammattitaitoisuus sekä ruuan valmistuksessa että tarjoilussa. Ravintolan lista vaihtuu raaka-ainesesonkien mukaan 4-5 kertaa vuodessa. Hinta-laatusuhde kertoo milelestäni paljon paikasta.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kuurna suomalaista

Alkuruokana Tartar-pihvi (tartar-annos) oli juuri niin hyvä kuin se Galliassain on. Pääruokana päivän kala oli hyvää paremman bistron ruokaa. Miellyttävä ensikokemus Krunikassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 21.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Bistro Sinne klassinen, pohjoismainen

Bistro-nimi on mielstäni harhaanjohtava: paikka on fine dining-tasoa. Repe-sorsa alkuruokana oli hienosti kasattu annos ja erittäin maittava mutta ehkä sorsaa oli liian minimalistisesti. Pääruokana Kyyhky-annos oli myös hienon näköinen, mutta kyyhkylle oli "unhtunut" nahka päälle, puolikas lintua oli aivan liian pini annokseen (koko johtui linnun kotimaisuudesta). Olisin laittanut annokseen molemmat rintafileet ja lautaselle (joka oli kivilevy) ilman nahkaa. Miellyttävä palvelu. Hinta-laatusuhteeeltaan yliarvostettu. Parasta oli oman maahantuonnin kuiva Riesling ja Cotes du Rhoné.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 21.08.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit