Opens at 11:00

Hangon Makaronitehdas OY

pasta och vin restaurang
Betyg 3.3 / 5

På vår restaurang Hangon Makaronitehdas Oy (Hangö Makaronfabriken Ab) gör vi dagligen ekologiskt färskpasta av durumvete och ekologiska ägg. Våra såser får koka ihop långsamt så att smaken och aromen av färska örter och olivolja kommer till sin rätt. Vi kan garantera färska örter eftersom de kommer från vår egna ekologiska odling. Vi tillverkar också delikata korvar i vårt kök.

En trappa ner hittar du mysiga Vinoteca och loungeterassen. Du kan välja ett glas bubbel från vår rika och högkvalitativa champagnemeny, eller utforska vårt urval av handplockade viner. Du kan även beställa mat en trappa ner.


Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (19)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Pil pil pasta oli ihanaa. Ylitti odotukset, koska mietin haluanko maksaa paljon pastasta, jota tekee helposti hyvää kotonakin. Kynttilät pöydässä, vaan ei palaneet. Mutkaton palvelu, kiva miljöö.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 12.08.2021
Betyg: 0

Kävimme juomassa kuumana helleiltana limut terassille. Emme ilmeisesti olleet haluttuja asiakkaita, sillä palvelu oli erittäin töykeää. Meitä palvellut englantia puhuva mies puhui meille tympeästi ja unohti lopulta palvelun kokonaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.07.2018
Betyg: 0

Makaroonia Hangossa. Pasta Carbonara oli maukas Hangon regatta sunnuntain piristys. Toinen annos oli aasialaisilla mauilla ja kookoksella höystettyä kanapastaa. Se yllätti maukkaudellaan myös. Vaikka ravintolalla oli useampi pitkä kiireinen päivä takana, tarjoilu sujui hyvin ja pääsimme jatkamaan matkaa tyytyväisinä ja vatsat täynnä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 15.07.2016
Betyg: 0

Hieno ravintolaelämys! Pilpil pasta loistava. Vaikka iso annos niin ainahan voi jättää osan syömättä.Oli kyllä niin hyvää että teki mieli nuolla lautanenkin puhtaaksi.Todella nopea ja ystävällinen palveu.Hangon parhaita ravintoloita!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 16.08.2014
Betyg: 0

Pilpil pasta oli ihan maukasta, mutta pastan määrä oli niin ylimitoitettu, että siitä tuli ähky jo pöytään tuodessa. 1\3 pastasta tuli syötyä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.08.2014
Betyg: 0

Söimme lounaan kesäisenä arkipäivänä terassilla, toista kertaa tätä virhettä ei tehdä. Tilaamassani pestopastassa pasta oli tosi hyvää mutta siihen se jäikin. Pestossa ei basilikaa, tai listassa mainittua persiljaa, ollut kuin muutama muru, pääraaka-aineena oli suolainen maapähkinärouhe ja hieman eltaantuneen makuinen öljy. Kysyessäni tarjoilijalta asiasta, kommentti oli: "meidän pesto on tämmöistä". Pyytämäni lisäparmesaani maksoi 2€! Annoksesta jäi syömättä yli puolet. Vedestä ja alkuleivästä tuli myös lasku, aikamoista kiskontaa. Muun seurueen tilaama sienipasta oli ok, lisäparmesaani maksoi taas sen 2€. Bolognesessa ollut hyvän kuuloinen "valkoviinissä haudutettu naudanliha" oli jauhelihaa, puolet jäi taas syömättä.
Pöydässämme hääräili kaksi tarjoilijaa, joista kumpikaan ei tiennyt mitä toinen oli tehnyt.
Paikka on kiva ja pasta hyvää, harmi, että palvelu ja soossit pilasivat kokemuksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 28.07.2014
Betyg: 0

Parin vuoden tauon jälkeen taas Makaroonitehtaalle einehtimään. Rantakadun ravintolat pullistelivat 20 ja risat, hyvin ruskettunutta ja trendikästä nuoriosa, tätä ihmetellessä selvisi syykin. Hangon regatta.
Olisiko ollut virhe tulla juuri tänä viikonloppuna Hankoon?
Ehkäpä oli, koska tunnetusti kun asiakkaita on paljon, ravintoloiden taso sekä palvelussa että ruoassa notkahtavat.
No Makaroonitehtaan tarjoilijat olivat kyllä tosi ystävällisiä ja ruokakin tuli nopeasti pöytään.
Mutta se mikä jälleen kerran ihmetytti, oli annosten keskinäinen erikokoisuus. Lapseni sai aimo kasan pastaa Pomodoro kastikkeensa kera, mutta aikuinen iso mies noin 80% siitä määrästä mitä lapsella oli lautasellaan. Sen lisäksi Bolognesen luvattu haudutettu naudanliha ja pork belly maistui ja näytti ihan tavalliselta jauhelihalta. Ei ruoka pahaa ollut, mutta sitä voisi kyllä 17 eur annoksessa olla 50% enemmän.
Siinä mielessä mikään ei ollut muuttunut kahden vuoden aikana, vaan annokset ovat edelleen, ainakin aikuiselle miehelle turhan pieniä ja hintasuhde jää liian korkeaksi.
Valitettavasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 06.07.2014
Betyg: 0

Palvelu oli todella sujuvaa ja ystävällistä. Sisustus erittäin onnistunut, ikkunat merelle loivat kivan tunnelman. Talon leipä, makkarapasta, yhdessä hyvä makuyhdistelmä, jälkiruoka Ihanaa. Täydellinen ilta, tullaan uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 01.07.2014
Betyg: 0

Juhannusruokailua isolla ja pienellä porukalla neljänä iltana peräkkäin. Annokset ovat isoja ja laadukkaita, tyylillä tehtyjä. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Pasta valmistetaan itse, myös erityisruokavaliot on huomioitu. Ystävällinen palvelu, mukava tunnelma ja miljöö. Viinivalikoima sekä alku- ja jälkiruokalista suppeahko, mutta riittävä. Ravintola luottaa pastatuotteensa kantavuuteen. Paras pastapaikka Suomessa, toivottavasti tämäkin konsepti laajentaa mahdollisimman pian. Ehdottomasti paras ruokapaikka Hangossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 22.06.2014
Betyg: 0

Alkupalana tilasimme antipaston, jossa mm tapenadea muttei mitään leipää. Maalaisleipä erikseen tilattuna 2,5e ja erittäin pieni annos. Pastan kanssa pyysimme parmesania; laskussa extra parmesan 2e (pastaravintolassa!!).Pääruoka Alfredo hyvä, Arrabiatta välttävä. Palvelu oli ystävällistä. Tuskin kuitenkaan palaamme. Ravintolan idea kiva mutta pilattu pienillä hinnoitteluasioilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 12.06.2014
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Satamakatu 15, 10900 Hangö - Route
+358445234522
http://www.hangonmakaronitehdas.fi

Options