iGotBeef

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Naab

Seurueessamme oli 4 henkeä joista 2 osti lounaan, minä numero 7 ( Soltani) ja veljeni numero 2 persialaisista ruoista (khoreshte fesenjan tms).

Lähdimme paikalle ihan vain eat.fi arvostelujen pohjalta kun oletin oikeasti paikan olevan hyvä. Joko paikkaa ovat kehuneet ravintolan pitäjät itse, tai sitten kehuja antavat eivät tiedä ruoasta ja ravintolaruoasta yhtään mitään.

Ja itse ruokaan.
Lounaat olivat ihan perusmättöä seurueeni kertoman mukaan, Lohkoperunat nahistuneita, kaalisalaatit viinietikkapohjaisia, mutta makeutettuja perusjääkaappitavaraa.
Hinta ylitti kuitenkin peruslounaan hinnan mistä olisin olettanut pöperönkin olevan ihan hyvää. Ei kuitenkaan näin.

Veljeni ateria oli periaatteessa kuivaa riisiä ja kulhollinen "lihakeittoa" niinkuin hän itse sitä kuvaili. Sanoi ettei mausta voinut päätellä onko kyseessä kana, lammas vai jotain muuta. Maistoin itse ja olen täysin samaa mieltä.

Oma ateriani josta voin kertoa eniten... ja kerrottavaa riittää.

Eteeni tuotiin ihan kauniin etnisesti katettu lautanen runsaalla lihalla ja riisillä jonka päälle oli ihan kivasti aseteltu sahramilla värjättyä riisiä tehosteeksi.
Ensimmäisenä ihmettelin voipakettia lautasellani, mutta tarjoilija ystävällisesti ohjeisti avaamaan paketin ja laittamaan sen riisin sekaan. Samaan hengenvetoon hän kertoi, että pöydässä on myös kebabmauste(?) lihaani varten ja että grillatut tomaatit pitää kuoria ja niiden päälle ripotellaan suolaa.
Ok? Miksei lihaani maustettu jo keittiössä? Miksi riisini on niin kuivaa että joudun sen kostuttamaan voilla pöydässä? Ja miksi ihmeessä grillatuista tomaateista ei voinut vetäistä kuorta irti ja maustaa niitä kun se tosiaan vei sen 2 sekuntia/lohko itseltäni, mutta hei... Ei ravintolaan tulla kuorimaan perunoitakaan?

No joo... "maassa maan tavalla" ajattelin ja tein työtä käskettyä, mutta päätin olla "varovainen" mausteen kanssa ja kokeilla lihaa ensin paljaaltaan.

Mediumina tilaamani sisäfilee oli keskeltä "ihanan" harmaata ja maku oli jos ei nyt suorastaan vastenmielinen, niin hyvin epämiellyttävä. "mausteella korjaantuu" ajattelin ja ravistelin pienen pilven suositeltua maustetta sisäfileelle. Palaa pureskellessani en voinut kuin ihmetellä hiljaa sitä miten erilaisia makumieltymyksiä ihmisillä täytyy olla jos tätä pitää hyvänä.
Mainittakoon vielä, että en koskaan aiemmin ole jättänyt sisäfileetä syömättä koska mielestäni se on yksi niitä harvoja lihoja joita ei voi pilata kuin äärettömällä ilkivallalla. Olin näköjään väärässä.

Jauhettu lihavarras toisaalta oli huomattavasti maukkaampaa kuin sisäfilee. Seurueestani lounaan valinneen henkilön kommentti "tämähän on kuin kissanruokaa" kuvaa tosin hyvin tämänkin lihan maukkautta.

Riisi oli tosiaan rutikuivaa ja mikrossa lämmitetyn makuista.

Selvityksenä antamilleni pisteille.
Ruoan laatu oli todellakin lähes syömäkelvotonta seurueeni ja minun mielestäni.

Arvostelu kokemuksestani sai välttävän koska ainakin oma ruokani esillepano oli ihan kaunis ja jotain hyväähän tässä pitää yrittää kaivaa esiin.

Ruoan hinta on ok, mutta laatu oli jotain aivan järkyttävää! En halua kuitenkaan antaa alempaa arvosanaa koska hinta olisi kohdillaan mikäli ruoka olisi edes välttävää.

Selvityksenä vielä, että minulla on useampia farsinkielisiä ystäviä ja tiedän mitä persialainen ruoka on. Tämä oli siitä pohjanoteeraus!

Toivottavasti useampi täällä syönyt ihminen voisi käydä kertomassa kokemuksestansa, sillä nuo "viiden tähden ravintola" kommentit ovat todella kaukana totuudesta!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 28.08.2013
Betyg: 4

Restaurant: Ravintola Naab

Seurueessamme oli 4 henkeä joista 2 osti lounaan, minä numero 7 ( Soltani) ja veljeni numero 2 persialaisista ruoista (khoreshte fesenjan tms).

Lähdimme paikalle ihan vain eat.fi arvostelujen pohjalta kun oletin oikeasti paikan olevan hyvä. Joko paikkaa ovat kehuneet ravintolan pitäjät itse, tai sitten kehuja antavat eivät tiedä ruoasta ja ravintolaruoasta yhtään mitään.

Ja itse ruokaan.
Lounaat olivat ihan perusmättöä seurueeni kertoman mukaan, Lohkoperunat nahistuneita, kaalisalaatit viinietikkapohjaisia, mutta makeutettuja perusjääkaappitavaraa.
Hinta ylitti kuitenkin peruslounaan hinnan mistä olisin olettanut pöperönkin olevan ihan hyvää. Ei kuitenkaan näin.

Veljeni ateria oli periaatteessa kuivaa riisiä ja kulhollinen "lihakeittoa" niinkuin hän itse sitä kuvaili. Sanoi ettei mausta voinut päätellä onko kyseessä kana, lammas vai jotain muuta. Maistoin itse ja olen täysin samaa mieltä.

Oma ateriani josta voin kertoa eniten... ja kerrottavaa riittää.

Eteeni tuotiin ihan kauniin etnisesti katettu lautanen runsaalla lihalla ja riisillä jonka päälle oli ihan kivasti aseteltu sahramilla värjättyä riisiä tehosteeksi.
Ensimmäisenä ihmettelin voipakettia lautasellani, mutta tarjoilija ystävällisesti ohjeisti avaamaan paketin ja laittamaan sen riisin sekaan. Samaan hengenvetoon hän kertoi, että pöydässä on myös kebabmauste(?) lihaani varten ja että grillatut tomaatit pitää kuoria ja niiden päälle ripotellaan suolaa.
Ok? Miksei lihaani maustettu jo keittiössä? Miksi riisini on niin kuivaa että joudun sen kostuttamaan voilla pöydässä? Ja miksi ihmeessä grillatuista tomaateista ei voinut vetäistä kuorta irti ja maustaa niitä kun se tosiaan vei sen 2 sekuntia/lohko itseltäni, mutta hei... Ei ravintolaan tulla kuorimaan perunoitakaan?

No joo... "maassa maan tavalla" ajattelin ja tein työtä käskettyä, mutta päätin olla "varovainen" mausteen kanssa ja kokeilla lihaa ensin paljaaltaan.

Mediumina tilaamani sisäfilee oli keskeltä "ihanan" harmaata ja maku oli jos ei nyt suorastaan vastenmielinen, niin hyvin epämiellyttävä. "mausteella korjaantuu" ajattelin ja ravistelin pienen pilven suositeltua maustetta sisäfileelle. Palaa pureskellessani en voinut kuin ihmetellä hiljaa sitä miten erilaisia makumieltymyksiä ihmisillä täytyy olla jos tätä pitää hyvänä.
Mainittakoon vielä, että en koskaan aiemmin ole jättänyt sisäfileetä syömättä koska mielestäni se on yksi niitä harvoja lihoja joita ei voi pilata kuin äärettömällä ilkivallalla. Olin näköjään väärässä.

Jauhettu lihavarras toisaalta oli huomattavasti maukkaampaa kuin sisäfilee. Seurueestani lounaan valinneen henkilön kommentti "tämähän on kuin kissanruokaa" kuvaa tosin hyvin tämänkin lihan maukkautta.

Riisi oli tosiaan rutikuivaa ja mikrossa lämmitetyn makuista.

Selvityksenä antamilleni pisteille.
Ruoan laatu oli todellakin lähes syömäkelvotonta seurueeni ja minun mielestäni.

Arvostelu kokemuksestani sai välttävän koska ainakin oma ruokani esillepano oli ihan kaunis ja jotain hyväähän tässä pitää yrittää kaivaa esiin.

Ruoan hinta on ok, mutta laatu oli jotain aivan järkyttävää! En halua kuitenkaan antaa alempaa arvosanaa koska hinta olisi kohdillaan mikäli ruoka olisi edes välttävää.

Selvityksenä vielä, että minulla on useampia farsinkielisiä ystäviä ja tiedän mitä persialainen ruoka on. Tämä oli siitä pohjanoteeraus!

Toivottavasti useampi täällä syönyt ihminen voisi käydä kertomassa kokemuksestansa, sillä nuo "viiden tähden ravintola" kommentit ovat todella kaukana totuudesta!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 28.08.2013
Betyg: 6

Restaurant: Ravintola Tokyo55

Omasta mielestäni Helsingin paras perinteinen Sushiravintola.

Suosittelen lämpimästi kaikille niille joiden puoliso vihaa sushia ja kaipaa käännytystä =)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 28.08.2013
Betyg: 0

Restaurant: Zheng Sushi Bar

Noin kuukausi sitten Googlesta näihin suosituksiin törmänneenä rohkaistuin vihdoin Zheng sushin asiakkaaksi.

Ensimmäisenä meinasin tehdä U-käännöksen nähdessäni ravintolan "ulkoasun".
Moni Snägärikin näyttää puoleensa vetävämmältä kuin kyseinen luukku.

Astuimme kuitenkin sisään ja saimme tilattua ruoat kassan takana seisovalta mieheltä joka loppupäässä ei hirveästi kieliä tosiaan ymmärtänyt niinkuin joku tuolla aiemmin mainitsikin.

Suurin erehdys oli tilata "bonukseksi" isojen sushilajitelmien lisäksi Spicy Tuna makeja. Jo valmistusvaiheessa silmät levisivät kauhistuksesta, kun tajusin makien olevan ihan perus tonnikalamakeja. Erona tosin se, että niiden päälle töötättiin "sitä punaista tulista kastiketta mitä joka aasialaisesta paikasta löytyy litran pulloissa".

Otimme safkat mukaan ja 15 minuutin automatkan jälkeen kotona pussia avatessa ensimmäisenä pistivät merkille ruoan oudohko haju joka vain etäisesti muistutti sitä raikasta ja hyvää sushin tuoksua johon olen tottunut nk "laadukkaissa paikoissa".
Seuraava mikä ihmetytti oli wasabin harmaa väri ja todella kuiva koostumus, sekä katkarapujen harmaa sävy ja tummentuneet pyrstöt.

Maku kokonaisuudessaan oli aika lattea ja ei missään mielessä tuore. Riisi oli koostumukseltaan ihan ok, mutta mautonta.

Sushin laatua kuvaa ehkä parhaiten Inari jota vetisempää en ole koskaan nähnyt. Riisin päälle oli vain lätkäisty pala likomärkää tofua joka ulkonäöltään nestettä tihkuvana klönttinä oli kaikkea muuta kuin houkutteleva.

Onneksi lähes tulkoon kaikki muu oli ihan Ok tasoa ja hinta oli todella alhainen.

Tähän paikkaan ei kannata matkustaa pidemmältä!
Tämä ei todellakaan ole Helsingin parhaimmistoa muuta kuin hinnaltaan.

Ihmisille jotka muuta väittävät suosittelen kokeilemaan esimerkiksi Kampin Sushi Wine & Bar tai Töölön suunnalta Tokyo 55:sta. Saatte maksaa tuplahinnan, mutta ruoka on ainakin ensiluokkaista!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 09.06.2012
Betyg: -2

Restaurant: Pizza Speed

Kassan vieressä oleva kyltti ilmoitti pakettimme hinnaksi erin mitä meiltä rahastettiin.
Kysyin kohteliaasti eikö hinnan tulisi olla sama kuin mitä mainoksessa ilmoitetaan, jolloin sain tylyn vastauksen "mainos on vanha".
Kysyin oliko uutta mainosta nähtävillä ja minulle ojennettiin kassan takaa lappu jolla uusi hinta luki.
Matkalla ulos näin "vanhan hinnan" 3 eri paikassa esillä ja uuden hinnan a-standissa kadun reunassa "josta minun tietenkin olisi pitänyt hoksata katsoa".

Ostimme 3 pizzaa 3 hengelle.
Näistä kolmesta jäi lähes 2 syömättä oudon maun vuoksi.

Emme toiste tule asioimaan uuden lähiömme kantapizzeriassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 19.02.2012
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites