Closed now

Ravintola Loop

Note 4.1 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian
Vegan

Bewertungen (1)

Hävikkiruokaravintola päihitti monet muut brunssikokemukset ja ilahdutti vegeydellään! Koko brunssin tarjonta on kasvissyöjälle sopivaa, osa vegaanistakin. Tarjoilu koostuu kylmästä buffet-alkupalapöydästä, pöytään tarjoiltavasta pääruoasta, jälkiruokapöydästä ja erilaisista mehuista, smoothieista ja kahvista sekä haudutettavasta irtoteestä!

Alkupalapöytä on runsas ja sisältää ihania, täyttäviä ja marinoituja ruokia, joista jo pelkästään saisi kasattua ihanan ja riittoisan brunssin. Kaikki ruokalajit ovat uskomattoman maukkaita ja tasapainoisia ja niissä on selkeästi käytetty ajatusta. Lämmin pääruoka oli tällä kertaa täytetty paprika papusalaatilla, jossa maut ja asettelu olivat kohdallaan. Jälkiruokapöydässä on paria leivonnaista sekä hedelmiä, joista riittää erinomaisesti valikoimaa ihanan valkoisen teen seuraksi. Kaikki on aseteltu tarjolle kauniisti ja sekä tarjoilu- että ruokailuastiat ovat viehättäviä ja tyylikkäitä. Paikan miljöö on myös uniikki vanhassa Lapinlahden sairaalassa, ja sisustus on toteutettu ihanan yksinkertaisen tyylikkäästi. Tarjoilija on ystävällinen ja sympaattinen ja koko ruokailu sujuu erinomaisesti.

En löydä Loopin brunssista juuri yksittäisistä mauista poikkeavaa parannettavaa, sillä kokonaisuutena kokemus on mieletön. Ruoka on sekä kasvissyöjän että sekasyöjän mielestä erinomaista, enkä itse kaivannut mitään enempää. Hävikkiruoan käsittely tällaiseksi loistobrunssiksi on täyden kympin arvoinen suoritus.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 19€ Hinzugefügt: 20.03.2018 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Lapinlahdenpolku 8 D, 00180 Helsinki - Route
044 9889 568
http://www.ravintolaloop.fi

Options