Öffnet um 10:30

Ravintola Savon Hovi

Note 2.8 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (25)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Käytiin tiistaina lounasta syömässä. Hernekeitto oli liian vetistä, keitetyt perunat kylmiä ja kumimaisia. Letut valmista tukkutavaraa,nekin oli kylmiä ja hillo oli loppunut eikä sitä tuotu lisää. Pöydät likaisia ja paikka muutenkin kylmä. Kassalla epäystävällisen asiakaspalvelijan puheesta ei saanut oikein mitään selvää. Huomasimme myöhemmin, sama asiakaspalvelija oli ravintolan edustalla tupakalla. Ei kovin houkuttelevaa. Meinattiin, että oltaisiin viikonloppulounasta käyty testaamassa, mutta ravintolan facebook-sivuilla siitäkään ei ole kovin positiivista kerrottavaa. Eipähän tarvitse tuhlata 9,50euroa enää samaan paikkaan. En suosittele!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.12.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note -3

Erittäin positiivinen löytö. Eatin arvioiden perusteella tultiin ja ei tarvinnut pettyä. Palvelu oli välitöntä, mutkatonta ja erityisesti lapset huomioivaa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Tatziki oli aivan taivaallista, juuri sopivaa koostumukseltaan. Muiden kehuma possulankku oli näyttävä, mutta ei ehkä kuitenkaan niin erityinen. Sen sijaan jäämeren lohi oli erittäin hyvää. Jälkiruuissa creme bruleeta ja suklaa fondanttia uskaltaa varauksetta suositella. Tulemme toistekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 26.03.2016
Note 0

Nyt löytyi kaupungista oikea helmi. Paikka on todella siisti,ruoka alkupaloista jälkiruokaan suussa sulavaa ja mauskasta ja palvelu todella ystävällistä,iloista ja ammattitaitoista.Hinta ja laatu kohdillaan.Tänne palaamme ehdottomasti uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 02.08.2015
Note 0

Ruoka oli todella hyvää! Harvoin saa näin hyvää ruokaa ravontolassa ja annokset oli todellakin riittävä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 29.07.2015
Note 0

Ennen tuli aina Savonlinnassa käytyä syömässä Majakassa. Siellä kuitenkin ruoan taso on laskenut todella paljon ja niinpä piti kokeilla jotain toista ravintolaa. Savon hovi oli saanut netissä hyviä arvosteluja ja näinpä piti käydä testaamassa onko se niin hyvä, kuin ihmiset väittää. Söin possulankun, joka oli maultaan hyvä. Annoksen esillepano eli erinomainen. Lisäksi otin jälkkäriksi baklavan, siinä sekottuivat hyvin kirpeät ja makeat maut, ja senkin esillepano oli erinomainen. Palvelu oli ravintolassa todella ystävällistä, ja ravintolan tunnelma ei ollut liian jäykkä. Hintatasoltaan ravintola oli kohtuullinen, possulankku maksoi rapiat 16€, joka oli annoksesta ihan sopiva hinta. Kaikenkaikkiaan voin ehdottomasti suositella ravintolaa ja sanoa varauksetta, että se on ehdottomasti yksi Savonlinnan parhaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 02.05.2015
Note 0

Vierailuni Savonlinnassa, päättyi todella hyvin, käytyäni syömässä tässä ravintolassa. Ruoka todella hyvää, palvelu loistavaa,, toivottavasti Savnlinnalaiset ottavat paikan omakseen. Paikkakin todella viihtyisä, ja tasokas.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.03.2015
Note 0

Seurueessa syötiin possulankkua, lohilankkua ja kanavartaita. Annokset rakennetaan aika vähistä ainesosista. tryffeliöljyssä paistettuja kasviksia on melkein joka annoksessa (hyviä ovat). Nyt kun malttoi viikonloppuna maistella ruokaa nini kanavartaat olivat kyllä maukkaita. Lankkuannokset ovat näyttäviä, mutta seuralaiset pitivät possunlihaa aika mauttomana. Palvelu on aivan erinomaista, Viinilista on sopivan monipuolinen. Vaikka ruoka ei aivan top 10 plus -tasoa olekaan niin hieno juttu, että tällainen tasokas yksityinen lähiravintola jaksaa pinnistellä. Käymme jatkossakin mielihyvin syömässä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 23.02.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Olin tyytyväinen ruokaan ja saamaani palveluun. Täydet sata % ; olen liikuntavammainen ja paikka oli yli odotusten. Siisti ja viihtyisä

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 21.02.2015
Note 0

hyvä palvelu, erinomainen salaattipöytä, maukas pääruoka

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 11.02.2015
Note 0

yllätyin positiivisesti. hienoa palvelua.KIITOS

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 07.01.2015
Note 0

Community

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Karjalantie 11, 57200 Savonlinna - Route
015 252 525
http://www.savonhovi.fi

Options