Dinneri

10 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Phoenix Court

Monta vuotta käynyt ja aina ollut herkullista. Vaihtuvan lounaslistan härkä annokset todella hyviä. Saa myös take away alennusta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 17.02.2016
Note 1

Restaurant: Restaurant Lime Leaf

Olemme monta kertaa käyneet. Ainut paikka Suomessa jossa saa oikeata chiliä, ei mitään "Suomalaisille sopivaa paprikaa" vaan sitä aitoa ja alkuperäistä peräsuolen räjäyttävää tavaraa. Ruoka on myös pääsääntöisesti erittäin maukasta. Pääsääntöisesti sen takia että välillä on ollut myös huonompaakin, riippuu paikalla olevasta kokista. Suurin osa todella hyviä mutta joku mätä omena on myös mukana. Tästä jouduin tiputtamaan valitettavasti yhden pisteen ruoan laadusta. Tullaan käymään myös jatkossa. Suosittelen ehdottomasta naudanlihaa jossa selleriä. Itse inhoan selleriä yli kaiken, mutta paikka onnistuu loihtimaan annoksesta jotain taianomaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 25.03.2016
Note 2

Restaurant: Bunthan's food

Olimme tulossa Espoon keskustasta illastamaan autolla, mutta meille ilmoitettiin että olisi pitänyt odottaa tunti ruokia, joten turha oli reissu ;(

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.03.2016
Note -3

Restaurant: Ravintola Zava

En missään nimessä suosittele käymään lounasaikaan jos sinulla ei ole aikaa jäädä syömään juuri lounasta, sillä muuta ei tarjoilla tai mitään ei silloin mukaan saa. Yritin käydä kebabin tilaamassa työpaikalle lounasaikaan 11:35 16.2.2016, vastaanotto oli tyly ja ilmoitettiin vaan että lounasaikaan ei tehdä muita ruokia kuin lounasta seisovaan pöytään, olisin halunnut pita kebabin minkä valmistus ei olisi montaa minuuttia vienyt. Raha ei siis kelvannut ja jouduin lähtemään tyhjin käsin hakemaan ruokaa läheisestä Asian Noodles Bar:sta, jossa palvelu pelasi ja ruokaa sain mukaan muutamassa minuutissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 16.02.2016
Note 0
Restaurant-Antwort

Tilanne ei mielestämme mennyt ihan näin, mutta kiitoksia palautteesta! :)


Restaurant: Bembölen kahvitupa

Piti olla verkkosivujen mukaan talvella18:00 asti auki, mutta 17:00 oli hiljaista kuin huopatossu tehtaalla, joten jouduimma siirtymään muualle syömään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.03.2016
Note -1

Restaurant: Pappa Pizza

Posteljooni toi kotiin firman mainoksen. Siinä mainittiin perhepizza 4,9€, soitin oitis tilatakseni, mutta sieltä vaan tylysti ilmoitettiin että virhe mainoksessa ja ei myydä siihen hintaan, joten jäi pizza tilaamatta ja paska maku suuhin koko lafkasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.03.2016
Note -1

Restaurant: Britannia Espoo

Joka kerta on tullut lähdettyä nappi auki. Erittäin maistuvat ruoat, mutta himppusen liikaa on kyllä voita käytetty. Sen asian jos saisitte vielä korjattua, olisi menestys lounasravintolana taattu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 25.03.2016
Note 0

Restaurant: New Bamboo Center

Yli 20 vuotta käyneenä voin sanoa että hinta/laatu suhteeltaan paras ravintola missä olen ikinä käynyt. Malesialainen Currykana tulisena taivaallista. Ulkoasu pelkistetty, mutta tuo hyvin esiin perinteisen aasialaisen pikaruokalan. Paikka yleensä täynnä, joten kannattaa varata pöytä etukäteen. Paikassa ei myöskään tarjoilla alkoholia, mikä tavallaan hyvä asia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 25.03.2016
Note 0

Kiinalaisessa ei kehumista, mautonta. Sushit hyviä ja pelastivat kokemuksen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 17.02.2016
Note 0

Restaurant: Asian Noodles Bar

Varmaan Suomen nopein palvelu, ruoka kourassa alle 5min tai voi ottaa mukaan. Ruoka tehdään tuoreista raaka-aineista asiakkaan silmien edessä. Jos makeahammasta kolottaa, niin suosittelen Peking Hoisin kastiketta. Valitsin Udon riisinuudelit, naudanlihaa, kasviksia, kiinalaisia korvasieniä, erittäin tulisena, todella hyvää. Olen nyt 7 kertaa käynyt ja käyn vielä monta kertaa uudestaan. Heiltä saa myös ruokaa kotiinkuljetuksella Pizza-online.fi kautta iltaisin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 16.02.2016
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites