padre09

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Sevilla Vantaa

Kävin ystäväni kanssa täällä loppiais iltana viereisestä juottolasta kun nälkä pääsi yllättämään. Olin kuullut aikalailla negatiivista palautetta paikasta eikä oma parinvuoden takainen kokemuskaan ollut kovin mieltä ylentävä.

Ravintolassa oli asiakkaita ainoastaan noin puolenkymmentä joten paikan sai vapaasti valita. Tarjoilija toi ruokalistat samantien.

Päädyimme molemmat samaan annokseen eli otimme talon gillipihvit
Pariloitua härän ulkofileetä (150 g), espanjalaista maustevoita, kasvispaistosta ja ranskalaisia perunoita. Oman pihvin tilasin medium miinuksena ja seuralaiseni täysin kypsänä.

Annokset tulivat todella nopeasti, n. kymmenessä minuutissa. Tosin tämä lienee sen ansiota paljolti että asiakkaita oli todella vähän.

Ruoka oli sangen maittavaa, pihvi laadultaan hyvää ja juuri oikein paistettu. Kasvispaistos oli myös oikein hyvää. Ranskalaisissakaan mitään valittamista, korkeintaan se että ovat nykyään jotenkin niin arkista sapuskaa että keitetyt perunatkin kuulostavat mielestäni nykyään jo eksoottisimmilta.

Kaikenkaikkiaan tästä kerrasta jäi hyvä maku suuhun sekä ruoan että palvelun osalta. Parannusta tapahtunut edelliskertaan josta plussat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 10.01.2011
Note 1

Restaurant: Ravintola Oklahoma

Keskiviikko ilta oli kun tänne päädyimme. Ravintola oli miltei tyhjä, yksi pariskunta meidän lisäksemme joten palvelu oli nopeaa.

Ruokalista on varsin pihvipainotteinen, mikä ei allekirjoittanutta kyllä lainkaan häiritse. Annos oli reilunkokoinen ja pihvi oikein paistettu. Aluksi hiukan sitkeähkö mutta onneksi loppua kohti todella mureaa. Muuten ruoasta voi sanoa että "ihan hyvää". Ei mitään makuorgasmeja tarjoillut mutta perushyvä kokemus.

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Ihan hyvät fiilarit jäi. Vierailen luultavasti uudemmankin kerran.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 04.03.2011
Note 1

Restaurant: Korson Pizzakeskus

Päätin sitten pizzaa testata kehuista johtuen, mutta valitettavasti pettymys oli melkoinen.
Täytteitä kyllä oli runsaasti, mutta maku loisti poissaolollaan. Ja herrajumala sitä rasvan määrää! Sitä sai valuttaa lautaselle teelusikka kaupalla!
Eli: Kebabbia täältä jatkossa tilailen mutta pizzaa tuskin en enää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 15.01.2011
Note 0

Restaurant: Korson Pizzakeskus

Pakkohan tätä oli noiden suitsutusten takia kokeilla.
Tosin en käynyt paikanpäällä vaan tilasin safkat netistä himaan. Annokset saapuivat n. 40 minuutin kuluttua, joka ihan kelpo aika.
Tilasin tuota kovasti kehuttua kebabbia iskender muodossa sekä pippuripihvin valkosipuliperunoilla.

Kebab oli todellakin hyvää! Keskivertoa huomattavasti parempaa ja kastikkeet hyviä ja leivänpalat tuoreita. Sekä kylkiäisenä oleva salaattikin oli tuoretta joten sille annokselle miltei täydet pojot!
Hintaa tällä oli 7 egee.

Pippuripihvi ei sitten niin kiitosta ansaitsekaan, tosin en siltä hirveitä osannut odottaakaan. 11 euron hintaan nyt voi mitään gourmet-elämystä odottaakaan. Pihvi kuitenkin oli hiukan sitkeähkö eikä mukana oleva kastikekaan kovin pippurista. Sen sijaan valkosipuliperunat olivat positiivinen yllätys, mukavasti valkosipuliset ja muutenkin maittavat. Sekä mukana tullut salaatti tässäkin tuoretta.

Eli kaikenkaikkiaan oikein positiivinen kuva jäi tämän perusteella. Seuraavalla kerralla täytyy testata onko pizzat edellisten arvostelijoiden kehujen veroisia!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 30.12.2010
Note 1

Restaurant: China Way

Ruoka hyvää. Annos erittäin suuri hintaan nähden. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 24.01.2010
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites