soda

22 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (22)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Siipiravintola Koski
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.07.2016
Note 0

Restaurant: Golden Source

Palvelu ystävällistä, ruoka "ihan ok".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.07.2016
Note 0

Ei voi suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.07.2016
Note 0

Restaurant: Burger Bar the Bull

Saimme pöydän heti saapuessamme läheltä ulko-ovea. Kolean sään vuoksi osa meistä paleli niin, että takki piti pitää päällä.

Ravintola oli sisältä mitäänsanomaton, ei kovinkaan persoonallinen, vaan toi mieleen lähinnä liian valoisan lähikapakan. Huomio kiinnittyi erityisesti siihen, että kovin siistiä ei ollut. Pöydissä ei ollut pöytäliinoja ja servetin virkaa toimitti talouspaperirulla keskellä pöytää. Ruokalistat olivat vain englanniksi, ja niissä kehoitettiin syömään käsin, joten emme noutaneet (piti hakea itse erikseen) aterimia.

Palvelu oli hieman tympeää, joskaan ei selvästi epäystävällistä. Tilaukset otettiin sen kummempia suosittelematta tai kertomatta mitään. Kaikki vaihtaminen toi laskuun euron lisää, silti osa meistä vaihtoi tavalliset ranskalaiset bataattiversioon. Yksi meistä söi portabellohampurilaisen ja muut lihaversion. Tilausta otettaessa meiltä kysyttiin otammeko pihvin mediumina, kuten suositellaan. Vastasimme kyllä. Silti ainakin oma ja mieheni pihvit olivat täysin kypsiksi ja kuiviksi paistetut. Koko hampurilainen oli muutenkin kuiva, majoneesi (itselläni valkosipuli) mautonta ja pihvissä ei ollut edes pippuria. Lisämakua tuomaan oli lautaselle laitettu kuivahkoa punasipulia, pari puolikasta kirsikkatomaattia ja cocktailkurkkuja. Ne eivät kuitenkaan hampurilaista pelastaneet. 90% siitä oli kuivaa ja loppuun kymmeneen oli valunut kaikki rasva ja löysä majoneesi tehden siitä mössöä. Oikeastaan ainoa pelastus oli bataattiranskalaiset, jotka maistuivat siitä huolimatta, että ne oli poltettu rasvakeittimessä hyvin tumman ruskeiksi ja koppuraisiksi. Niihin tarkoitettua dippiä oli vähän ja se vaikutti olevan maultaan kun pelkkää majoneesia ilman mausteita. Samanlaista oli hampurilaisen välissä, luvattua valkosipulista kokemusta siitä ei kyllä saanut.

En usko, että kovinkaan moni palaa paikkaan uudelleen. 18,50€ mauttomasta ja kuivasta hampurilaisesta sekä palaneista bataattiranskalaisista on yksinkertaisesti liikaa paikassa, jossa palvelukaan ei mitenkään loistanut erinomaisuudellaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 15.05.2016
Note 2

Restaurant: Roast

Olimme menossa Borneoon, mutta se oli täynnä.
Tämän vuoksi poikkesimme Roastiin, eikä ole viimeinen kerta! Palvelu oli erinomaista ja burgerit maukkaita. Söimme chilihampurilaiset, jotka olivat sopivan tuliset. Ensi kerralla aiomme kokeilla jaettavaa annosta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.05.2016
Note -1

Restaurant: Rusticheria Stella

Tunnelma oli maalaisravintolamainen, ja saatoimme olla paikkaan jopa hieman ylipukeutuneita. Italiassa paljon matkustaneena en löytänyt paikasta kyseisen maan tunnelmaa.

Tarjoilija oli tympeä, eikä osannut kertoa viineistä juuri mitään, mutta sen sijaan kokki valtavan ystävällinen ja kohtelias.

Ruoka oli kyllä hyvää, mutta hintaan ja näihin arvosteluihin nähden kuitenkin hieman pettymys. Jälkiruoka kruunasi illan, söimme valkosuklaavaahtoa chilillä ja vadelmilla. NAM!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 22.02.2015
Note 1

Restaurant: Sitko Pizza & Bar

Ensimmäinen kerta paikassa jännitti, osittain täältä luettujen negatiivisten kommenttien vuoksi. .

..jotka kuitenkin osoittautuivat pian täysin höpöhöpöksi!

Paikka oli omalla tavallaan hirveän viihtyisä, riisuttu ja simppeli, persoonallinen. Kokit ja pizzauuni näkyivät taustalla tuoden kivaa lisää Italian tyyliin. Palvelu oli alusta saakka ystävällistä ja ripeää, rastatukkainen nainen oli erityisen mukava ja avulias kaiken suhteen. Meidän viiden hengen porukka tilasi pizzat; kolme chilipizzaa, yksi vege ja yksi parmankinkku. Ruoka tuli nopeasti, vaikka paikka oli suht täynnä. Ja ne kaikki olivat niin hyviä!! Pohja oli TAIVAALLINEN, kun Italiassa olisi ollut! Plussaa myös täytevaihtoehdoista, jotka ovat "tätä päivää", eivätkä mitään halpispizzerioiden mättötasoa.

Tänne ehdottomasti uudelleen! Ja suositella voin kaikille, joille maistuu ns. oikea pizza, kebab-paikkojen hötön sijaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 12.07.2015
Note 0

Loistava ravintola, jota suosittelen ihan kaikille.

Aito nepalilainen tunnelma ja mahtavaa ruokaa. Niin hyvää, että vaikka annokset olivat valtavia, jokainen seurueestamme tyhjensi lautasensa kokonaan.

Lautaset aitoja nepalilaisia, mikäli ruokaa haluaa jakaa niin siitä voi toki mainita henkilökunnalle niin tuovat lusikat ja lautaset tarpeen mukaan.

Ihan mitä vaan listalta ottaa, se on hyvää. Ja naan-leipä on parempaa kun missään Nepalissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.07.2015
Note -2

Restaurant: Makalu

Loistavaa ruokaa ja ystävällinen palvelu.

Annokset tulivat nopeasti ja olivat juuri sitä, minkä takia menimmekin: aitoa nepalilaista ruokaa. Pieni miinus ainoastaan naan-leivästä, joka ei ollut kummoista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.07.2015
Note 0

Restaurant: ShamRockCafe

Palvelu onnetonta, istuimme pöydässä varmaan 20min ennenkö tultiin kysymään edes juomia.

Hamppareita oli netissä ylistetty, mutta ei voi kyllä meidän kokemuksen pohjalta kehua. Kuivaa ja mautonta, mango-chilikastike todella oudon makuista. Piti olla lievästi tulinen annos, mutta en kyllä maistanut yhtään maustetta hampurilaisessa. Lisäksi jopa mäkin ranskalaiset ovat parempia kun täällä. Tylysti löytiin vaan ketsuppi pöytään, ei mitään kastiketta/dippiä ranskiksille kuten muissa hampurilaispaikoissa.

Lisäksi miinusta likaisesta pöydästä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 05.07.2015
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites