New Unknown

Bombay

Rating 3.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible
Special diets

Reviews (2)

Seitsemän hengen seurue ja kaikki saivat mieleistään. Todella hyvä kokemus, ekstra pisteet lämpökynttilöillä toimivat tarjoiluastiat jotka pitivät pääruuat lämpiminä pöydällä. Hyvin rajoitettu viinivalikoima mutta tässäkin plussaa ihan juotavalle 20e/pullo ranskalaiselle. What not to like.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 07.09.2018
Rating: 0

TLDR; Lounaana oletettavasti erinomainen, à la carte hinnat yläkanttiin.

Söin à la carte annoksen sekä naania. Annokseen kuului vain kastike ja riisi. Naan ja raitha mitä tavallisesti tulee intialaisessa mukana on erikseen 2e ja 2,5e vastaavasti. Salaattia ei ollut lisukelistalla mutta varmaankin saisi pyytämällä. Vesi oli mallia hanasta, ei kylmää, mutta ei sentään maksanut extraa.

Taustalla soi sekoitus Cheekiä muiden samankaltaisten kanssa sekä jotain Intialaista poppiakin. Pelkkä Intialainen olisi iskenyt paremmin mutta makunsa kullakin. Palvelu oli ystävällistä.

Naan oli annoksen paras osa. Riisi ja kastike olivat hieman parempaa kuin mitä tavallisesti lounaalta löytää. Lounasta mainostettiin 9,90e ja mikäli siihen kuuluu ruoka naanin, raithan ym. kera niin sitä tulen varmasti hyödyntämään useamminkin. Pelkään pahoin että à la cartena ei näillä hinnoilla Hervanta armahda ja käy kuin Wanhalle Tapille. Toivottavasti pysyy pystyssä, Intialaista on tänne odotettu!

PS. Myöhäinen lounas klo 17 - 19 tai jokin hyvä takeaway paketti isommalle porukalle voisi olla kova veto.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 30.08.2018
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Opiskelijankatu 1, 33720 Tampere - Route
050 4411 764
http://www.bombay.fi

Options