Unknown

Port Side

Rating 3.3 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Omistajan vaihduttua on henkilökunnalle tullut alentuva asenne pizzaa tilaaviin kesäasiakkaisiin. Yrittävät varmaan "kouluttaa" uusille tavoille ja hinnoille mutta lopputuloksena ainoastaan 11 kesää kestäneen asiakasuhteen päättyminen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.08.2015
Rating: 0

Pizzat aiva loistavia :) Pihvi ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 04.11.2014
Rating: 0

Loistavaa ruokaa. Ei turhaa kikkailua, selkeät annokset ja hyvä maku.. Tämän tapainen ruoka on taas trendikästä. Jatkakaa samaan malliin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 13.05.2014
Rating: 0

Uusi omistaja laittoi hinnat ja menun uusiksi. Kallista on.Lastenannoksia liikaa.Ruokalista tosi outo suomalaiseen makuun.Yritetään tehdä jotain liian hienoa.Olisipa ajateltu vaikkapa lähiruoan tarjontaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.03.2014
Rating: 0

Etsimme ruokapaikkaa tuikituntemattomalta paikkakunnalta ja Taalintehtaalta löysimme vain rähjäiseltä näytävän Pizzerian vierasvenesataman vierestä.

Paikka ei näyttänyt houkuttelevalta emmekä olisi halunneet sinne mennä, mutta kello oli paljon ja nälkä oli kova eikä vaihtoehtoja tuntunut juurukaan olevan.

Menimme siis sisään, ja oven takaa löysimme yllätykseksemme ihan viihtyisän ja aivan täynnä olevan ravintolan. Alkoi vaikuttaa lupaavalta...

Useimmat söivät pizzaa, mikä on toki pizzeriassa aivan luonnollista. En ole pizzaihmisiä ja listalta löytyi päivän kala, joka ei yleensä ole oikea valinta pizzeriassa, mutta ravintolan sijanti meren rannalla vosi kuitenkin vaikuttaa siihen, että siellä osataan kalaa tehdä.

Ja osattiinhan siellä. Juuri oikein paistettua kuhaa, uusia perunoita, sitruunakastiketta ja raputartaria. Se oli paras syömäni kalaruoka pitkään aikaan.

Suorastaan hämmästyttävää miten Suomessa löytää loistavaa ruokaa aivan odottamattomista paikoista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 15.06.2013
Rating: 0

Ravintolatarjonta Taalintehtaalla on aika rajallista, ja paikallinen ykköspaikka ajaa kyllä asiansa. Pizzojen ambitiotaso on Cum Laude, palvelu välitöntä ja ystävällistä. Lapsille kirjoja ja liituja, isille Löytyy Kipparia ja Optiota!
Keittiön käryt kantautuvat pahasti saliin ja tarttuvat kledjuihin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 21.02.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Stallbacksvägen 8, 25900 Dragsfjärd - Route