Closed now

Chopsticks

japanese and chinese
Rating 2.1 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kiinalainen ruoka lounaspöydässä ei mitenkään erikoista, mutta lounas sushit aivan loistavia! Paras sushi -buffet, missä olen ikinä syönyt; maku hyvä ja tarpeeksi iso valikoima. Varmasti käyn jatkossakin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 25.01.2016
Rating: 0

Kävimme eilen syömässä ensimmäistä ja viimeistä kertaa kyseisessä kuppilassa. Huonoa Suomea puhunut kiinalainen ei ymmärtänyt edes Englanniksi, että emme halua sushia. Niinpä lounaan hinta oli huikeat 11.90! Sama hinta otettiin myös 10-vuotiaalta tyttäreltäni, oli kuulemma "aikuinen". Riisi oli rutikuivaa, naudanliha osterikastikkeessa kylmä ja mauton. Teen itse paljon thai- ja kiinalaista ruokaa, ja olisi kuvitellut, että kiinalaiskokki saisi parempaa aikaiseksi mutta ei. Todella surkea esitys. Tyttäreni otti friteerattua kalaa, josta söi pienen palan, koska se maistui pahalta. "Lounaan" päälle otin vielä kahvin, joka oli niin kitkerää, että oli pakko jättää juomatta.
Kun lähdimme viimeisinä asiakkaina pois, kukaan ei sanonut mitään. Töykeä palvelu, täysin ala-arvoista huttua. En suosittele missään nimessä!!!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 31.12.2015
Rating: 0

Buffet-lounas 27. 10.2015 ko 12: ruoka oli seissyttä ja maistui pelkästään suolallle. Sushi-palat keskivertotasoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 27.10.2015
Rating: 0

i went to eat with my colleagues in 25. 09.2015 and the rice of their sushi was really bad, so i left over about 5 pieces of sushi rice and the waiter came and told me that he will not let me eat in their restaurant any more because i didnt all the sushi rice. It was so ridiculous and i will not go there and eat even he pay for me just to eat in his restaurant. so everybody please be careful!!!!! dont leave any food or you wont be able to go back their again :))))

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 25.09.2015
Rating: -1

Kävin hakemassa Sweet and Sour kanaa iltapalaksi, hinta 15 euroa. Annoksen koko oli hyvä, mutta kastike aivan mautonta. Lihan piti olla viipaloitua kananrintaa, maistui keitetyltä hötöltä. Vihanneksia muutama hassu laihassa soosissa, en ole ennen myöskään moisessa kastikkeessa syönyt tomaatinpalasia. Tarjosin ruokaa myös isälleni joka jätti syömättä ja ehdotti että mennäänkö Heseen hampparille mieluummin. Todella pettynyt sillä asun aivan lähellä ja mielelläni tukisin paikallisia yrityksiä. Tällä oli kyllä aivan liian korkea hinta ja ruoan taso todella kehno. En suosittele enkä tule itsekään uudelleen kokeilemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.09.2015
Rating: 0

Laajahko ja laadukas sushivalikoima höystettynä kiinalaistyyppisillä ruokalajeilla. Hinta on jonkinverran tavanomaista lounaspaikkaa korkeampi, mikä näkyy paitsi parempana ruokana, myös siinä että tilaa on paremmin.

Henkilökunta puhuu suomea jonkin verran.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 02.09.2015
Rating: 0

Buffetin lisukkeet ylirasvaista mössöä. Sushit välttävää tasoa ja soija jatkettua. Ei jatkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 24.08.2015
Rating: -2

Erinomaisen alun jälkeen hinta on hieman noussut ja laatu laskenut. Sushiriisin maku ja koostumus olivat kesällä oivallisia, nyt elokuussa lienee resepti ja/tai tekijä vaihtunut. Myös nigirit tuntuvat aiempaa enemmän hutaisemalla tehdyiltä (koko, valikoima, koostumus). Hyvistä lisäkkeistä (leväsalaatti, sunomono) lisäpisteitä. Kiinalaiset ruoat ovat ok-tasoa, ei mitään ihmeellistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.08.2015
Rating: 2

Tuli käytyä kaksi kertaa, ensimmäisen ja viimeisen. .. Nuo edelliset tilatut kehuvat arvostelut voisi poistaa, eivät ole tältä planeetalta. Tällä paikalla on kokeillut useita ravintoloita ja edellinen kiinalainen oli aivan kelpo. Nyt on vaihto taas kyllä tulossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 09.08.2015
Rating: -1

Sushi oli erittäin hyvää ja tarjontaa laidasta laitaan. Erityisesti erilaisia kaloja nigirisushissa oli erittäin paljon.
Täydet pisteet jää antamatta koska riisistä puuttuu sushille tärkeä saosteneste; nyt riisi lienee pelkkää riisiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 26.07.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Leppävaarankatu 12, 02600 Espoo - Route
0401239312
http://www.ravintolachopsticks.fi

Options