Unknown

ABC Tiiriö

Rating 1.3 / 5

Reviews (5)

Salaatti oli tuoreista aineista ja ok. Lämmin ruoka: on parempi unohtaa ja jälkiruokapannari oli raakaa. Kotikalja lopussa ja tarkoilulinjasto osin sottainen
Edellisestä abc-käynnistä,on aikaa eikä,kohta mennä uudelleen, olivat sentään saanet tuoreet salaattiaineet

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.07.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ihanan monipuolinen aamiainen. Erilaisia leipiä ja karjanlanpiirakoita, pekonia, pyttipannua, nakkeja, salaattia...Tässä oli hinta kohdallaan ja sain tuhdin aamiaisen. Matka jatkui hyvillä mielin.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 8€ Added: 18.05.2014
Rating: 0

Pizzani poltettiin kaksi kertaa samaan tilaukseen, joten en maksanut mitään. Kerran on jäänyt ruoka kokonaan syömättä, ja seisovasta pöydästä ei uskalla enää syödä muuta kuin salaattia. Paikka on nyt boikotissa ihan omaa mielen ja ruumiin terveyttä ajatellen. En voi käsittää mitä ABC edes tekee ravintola-listauksessa. Onko keittiössä edes kokkeja, vaan vai halpatyövoimaa lämmittämässä pakasteita? Sitä sietää jokaisen miettiä....

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.05.2013
Rating: 1

ABC:ssä oli hyviä ja huonoja puolia.

Hyvät puolet: Tilasin Pollo Barbecuen pannupitsana, joka oli ehkä S-ryhmän parasta pitsaa. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan.

Huonot puolet: Pitsan tekemisessä kesti yli kaksi tuntia ja kysyin sen jälkeen "Milloin se pitsa tulee" ja sain vastaukseksi "Kestää vielä viisi minuuttia". Ei pitänyt paikkaansa nimittäin sen jälkeen kesti vielä kaksikymmentä minuuttia ja lopulta sain sen pitsan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.11.2011
Rating: 2

ABC:n aamiaisella. Paikkana tyypillinen ABC, tilavat selkeät tilat, hyvät wc:t ja auki ympärivuorokauden. Aamiaisbuffetista löytyi kasviksia, leipää, jugurttia, leikkeleitä, pekonia, munia, nakkeja, pyttipannua.. ym.. ym.. Ihan kohtuullinen valikoima. Mutta vaikka olimme jo n klo 9 aikoihin niin suurinosa tarjottavista näytti jollainlailla nahistuneelta tai seisoneelta. Ehkä aamiaisella ei käy niin moni että ruoka vaihtuisi riittävästi. Kyllä tuosta kuitenkin mahansa täyteen söi 7,5e hintaan.
Ihan ok perus aamiainen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 28.10.2011
Rating: 2

Location