Opens at 11:00

Bistro Cumulus

modern bistro
Rating 3.9 / 5

Reviews (4)

Lounaalla erinomainen hinta-laatu-suhde! Salaattipöytä on mietitty loppuun asti, ja vaihtoehtoja on paljon. Pääruokia yleensä keitto, liha, kala ja kasvis plus lisukkeet. Ystävällinen ja ripeä palvelu. Ehdottomasti lounasravintoloiden kärkeä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.08.2017
Rating: 1

Kaukana takana ovat ne ajat, kun oli järkevää mennä mihin tahansa muualle syömään kuin hotellin omaan ravintolaan. Ainakin Meilahdessa sijaitsevan Bistro Cumuluksen kohdalla hotellien ravintoloihin kohdistuvat vanhahtavat epäluulot on syytä kiikuttaa pihakompostiin maatumaan, sillä toukokuussa avautunut bistroravintola tarjoaa kiehtovan ja modernin ruokalistan herkut valoisassa ympäristössä.

Itselleni mainion sijaintinsa vuoksi olen käynyt Bistro Cumuluksessa lounaalla useasti. Voidaankin sanoa, että etäpäiväni kohokohta on lounasvisiitti Bistroon. Lounaalla (10,20 €) tarjolla on laadukas ja monipuolinen buffetkokonaisuus, joka hakee vertaistaan koko kaupunginkin mittakaavassa. Useimmille meille tavan tallaajille jo pelkkä alkusalaatti-, tai paremminkin alkupalapöytä, riittäisi aivan hyvin. Salaatteja löytyy useampaa sorttia, minkä päälle erilaisista purnukoista voi haalia lautaselleen mitä erinäisempiä pikkuherkkuja. Kuitenkin alkupalapöydän lisäksi valittavana on paria eri pääruokaa sekä keittoa ja leipää. Jälkimmäiset olen joutunut inhimillisen kantokyvyn vuoksi jättämään väliin, mutta pääruokaa on aina pitänyt testata. Ja hyvä niin, sillä kokeilemani pääruoatkin ovat olleet ensiluokkaisia. Kyseessä on todennäköisesti yksi kaupungin monipuolisimmista lounaskohteista ja erityisesti juuri lounaan hinta-laatusuhde nousee täyteen viiteen tähteen.

Lounaalla puolenpäivän aikaan ravintolassa on aikamoinen hulina, ja kävipä kerran niinkin, että jouduin oikein metsästämällä metsästämään itselleni pöytäpaikkaa. Uskaltaisin väittää, että Bistro Cumulukseen tullaan lounaalle myös reilusti hotellin omien seinien ulkopuoleltakin, sillä kuten sanottu: lounasdiili on yksi kaupungin parhaimpia. Sanottakoon vielä, että lounaan hintaan kuuluu luonnollisesti kahvi ja pienellä lisäinvestoinnilla saa makumatkan päättää jälkiruokaan, mutta se on itseltä jäänyt toistaiseksi testaamatta.

Ravintolan miljöö on skandinaavisen vaalea ja raikas. Suuret ikkunat tuovat kaivattua valoa suureen tilaan, mutta antavat samalla myös näkymiä ulos. Ainakin omasta mielestäni elävä elämä on melkeinpä aina mielenkiintoisempaa katseltavaa kuin hienoinkaan taulu.

Bistro Cumuluksen paras puoli on herkullinen ja moderni ruokalista sekä ilta- että lounasaikaan yhdistettynä laadukkaaseen keittiöosaamiseen. Jos Bistro Cumulus edustaa hotelliravintoloiden tulevaisuutta, niin olen onnellinen.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 19.11.2016
Rating: 0

Vihdoin Meilahdessa erittäin monipuolinen lounasbuffa! Päivän keitto, ruhtinaallinen salaattipöytä, monta maukasta pääruokavaihtoehtoa yhteishintaan 10,20. Ei jää nälkä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.09.2016
Rating: 0

Päivälliskokeilu uuden hotellin Bistrossa. Alkuruoaksi merimiehen sinisimpukat. Niissä maukas liemi, ihan hyvä kokonaisuus.
Pääruoaksi mielenkiintoisen kuuloinen ankkaconfitburger friteerattujen avokadojen kera. Burger ei kovin isoa kokoa ja ei toiminut kyllä ollenkaan makunsa puolesta, lisukkeina neljä pientä friteerattua avokadon palaa, ne maukkaita mutta määrällisesti olisi toivonut enemmän.

Palvelu oli koko ajan ystävällistä, ruokien tulo kesti aika pitkään vaikka ravintolassa ei ollut kovin paljon asiakkaita.

Hinnallisesti jos olisi ollut huippuruokaa olisin ollut tyytäväinen, mutta nyt ei voi sanoa hinnan olleen kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 22.05.2016
Rating: 1

Location