Opens at 11:00

Café Svenkka

Rating 3.1 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (3)

Miljöö on ihana mutta Svenkan tarjonta samaa pakastekamaa kuin huoltoasemilla - laatu myös sen mukainen. Aika tyyris siihen nähden että osaisin itsekin sulattaa parit pullat uunissa. Todella toivoisin että tässä kahvilassa ryhdyttäisiin tarjoamaan itsetehtyjä tuotteita, esim. Cafe Meridienin tyyliin. En ole enää aioihin ostanut täältä mitään muuta kuin mustaa kahvia taio pullotettua juotavaa. Ylihintainen. Ei juuri tarjottavaa jos on erityisruokavalio - ei mitään vegaanista, ei siis mitään. Ei myöskään kofeiinitonta teetä. En itse näitä juo/syö, mutta lenkkikaverini kyllä ja sen vuoksi emme oikeataan koskaan hänen kanssaan Svenkassa käykään.Tämä ei olisi mikään iso juttu huomioida.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 29.06.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounaskeitoksi oli savujuusto-pekonikeittoa ja salaattipöytä mihin kuului vihersalaatti,porkkanaraaste,siemenet ja kuivatut sipulit,marinoidut oliivit,leipää ja voita. Hintalaatusuhde todella kohillaan. Keitto oli maukasta ja terassille sai tuoda koirankin mukaan. Suosittelen lämpimästi. Kahvi tai tee jäi näillä helteillä juomatta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 08.08.2014
Rating: 0

Ihanaa että Itä-Helsinkiin on saatu näin tunnelmallinen kahvila-ravintola! Vanha hirsinen Pehtoorin tupa on remontoitu viehättäväksi ruokailu- ja seurustelupaikaksi. Suosiostaan huolimatta ravintolan tunnelma on rauhallinen ja täällä on miellyttävää istuskella perheen tai kavereiden kanssa taikka käydä työlounaalla läppäri sylissä. Aurinkoinen terassi Puotilan kartanon pihalla sekä kesäviikonloppuisin avoimena oleva jäätelokioski kruunaavat kokonaisuuden.

Olen käynyt täällä jäätelöllä pari kertaa ja lounaskeitolla kolmesti. Tosin ensimmäisellä kerralla tulin keitolle liian myöhään (noin klo 14.15), jolloin keitto oli jo loppunut. Kahdella muulla kerralla olen tullut ennen kahta ja saanut hyvää kanakeittoa sekä erinomaista lohikeittoa. Salaatti, leipä, vesi ja kahvi/tee kuuluvat keittolounaan hintaan. Jälkkäri pitää ostaa erikseen ja vaihtoehtoja on ollut riittävästi.

Svenkalla ei ole keittiötä, joten ruuat tuodaan valmiina muualta. Tilanne luultavasti muuttuu kun Puotilan kartanon remontti valmistuu. Sitä ennen kannattaa keitolle saapua ajoissa. Kun keitto loppuu, sitä ei saada kovin nopeasti lisää.

Asiakkaille on tarjolla ilmainen wifi, joka toimii mainiosti myös terassilla. Autoilijat voivat jättää kulkupelinsä ilmaiseksi Puotilan kappelin parkkipaikalle tai tienvarteen. Enemmän tänne taidetaan kuitenkin saapua pyörällä tai kävellen. Lähistön asukkaat ovat selvästikin ottamassa paikkaa omakseen. Toistaiseksi pöydissä on silti ollut aina tilaa. Paitsi Vappuriehan aikana.

Svenkan sijainti Puotilan kartanon puutarhassa, suurten puiden katveessa, on erittäin miellyttävä. Merinäköalaa Svenkalla ei tosin ole, sillä Puotilan kartanon päärakennus peittää näköalan merelle päin. Pieni puute, eikä ole ainakaan omaa viihtymistäni häirinnyt millään tavalla!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 11.06.2014
Rating: 0

Location

Puotilantie 7, 00910 Helsinki - Route
050 4006696
http://svenkka.fi/