Serving lunch

Ravintola Loop

waste food fine dining
Rating 4.1 / 5

Customer experience

Vegetarian
Vegan

Reviews (1)

Hävikkiruokaravintola päihitti monet muut brunssikokemukset ja ilahdutti vegeydellään! Koko brunssin tarjonta on kasvissyöjälle sopivaa, osa vegaanistakin. Tarjoilu koostuu kylmästä buffet-alkupalapöydästä, pöytään tarjoiltavasta pääruoasta, jälkiruokapöydästä ja erilaisista mehuista, smoothieista ja kahvista sekä haudutettavasta irtoteestä!

Alkupalapöytä on runsas ja sisältää ihania, täyttäviä ja marinoituja ruokia, joista jo pelkästään saisi kasattua ihanan ja riittoisan brunssin. Kaikki ruokalajit ovat uskomattoman maukkaita ja tasapainoisia ja niissä on selkeästi käytetty ajatusta. Lämmin pääruoka oli tällä kertaa täytetty paprika papusalaatilla, jossa maut ja asettelu olivat kohdallaan. Jälkiruokapöydässä on paria leivonnaista sekä hedelmiä, joista riittää erinomaisesti valikoimaa ihanan valkoisen teen seuraksi. Kaikki on aseteltu tarjolle kauniisti ja sekä tarjoilu- että ruokailuastiat ovat viehättäviä ja tyylikkäitä. Paikan miljöö on myös uniikki vanhassa Lapinlahden sairaalassa, ja sisustus on toteutettu ihanan yksinkertaisen tyylikkäästi. Tarjoilija on ystävällinen ja sympaattinen ja koko ruokailu sujuu erinomaisesti.

En löydä Loopin brunssista juuri yksittäisistä mauista poikkeavaa parannettavaa, sillä kokonaisuutena kokemus on mieletön. Ruoka on sekä kasvissyöjän että sekasyöjän mielestä erinomaista, enkä itse kaivannut mitään enempää. Hävikkiruoan käsittely tällaiseksi loistobrunssiksi on täyden kympin arvoinen suoritus.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 19€ Added: 20.03.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Lapinlahdenpolku 8 D, 00180 Helsinki - Route
044 9889 568
http://www.ravintolaloop.fi

Options