Closed

ISS Menuel

Rating 2.5 / 5

Reviews (7)

Edellisen palautteen antaja taitaa olla itse kokki. Jäit kiinni P. Säälittävää tulla tänne huutelemaan,kun itse on syypää kaikkeen. Ruoan taso hintaansa nähden keskivertoa parempi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ravintolan taso laskenut huikeasti kokin lähdettyä,ravintolapäällikkön käytös maksavaa asiakasta tosi törkeää.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 14.08.2015
Rating: 0

Kaksi viikkoa sitten kävin lounastamassa kyseisessä paikassa ja totesin,että saa jäädä viimeiseksi kerraksi. Ruoka oli loppunut 12 aikaan,kun lounasta olisi pitänyt olla kello 13 asti. Henkilökunta ei tiennyt mitä ruoka sisältää (edes kokki ei tiennyt,kun meni lukemaan pahvilaatikon kyljestä mitä ruoka pitää sisällään). Vastaukseksi sain epämääräisen murahduksen tältä kyseiseltä henkilöltä ja tyydyinkin pelkkään salaattiin. Miksi ruoan sisältöjä ei saada kirjoitettua esillä oleville listoille? Ja miksi ei oteta töihin pätevöityneitä ja ammattiin lukeneita henkilöitä? Epämääräistä toimintaa kaiken kaikkiaan. Salaatti annos 7,00 euroa. Johon kuului salaatin ja kanan lisäksi juoma,leipä ja jälkiruoka. Tämä oli ihan ok. En suosittelisi paikkaa. Pari kertaa olen pinaattiletuilla käynyt ja nämä eivät ole vielä pettäneet. Tila vaikuttaa koulunruokalalta ja kamala hälinä koko ajan ympärillä,vaikka ruokailijoita olisi kourallinen. Lisäksi paikasta on alkanut liikkumaan huhu puheita. Toivottavasti paikan taso paranee. Ehkä tulen joululounaalle tänne seuraavan kerran.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.09.2014
Rating: 0

Olen tasaisin väliajoin suosinut kyseistä ravintolaa. Positiivisia yllätyksiäkin on ollut välillä,mutta taso on laskenut todella paljon esim vuoden takaiseen. Viime torstaina viimeksi kävin syömässä ja tarjolla oli lohta. En ymmärrä miksi ruokaa rajoitetaan,jos kyseessä on tavallinen lounasravintola,eikä Ala Carte paikka. Lisäksi tosi usein ollut kuivaa ja mautonta ruokaa. Tosin suolan määrässä ei ole nipotettu,vaan sitä on laitettu runsain ottein. Häiritsevänä olen kokenut tässä kesän aikana (varsinkin heinäkuussa) paikan kokki kolmonen on haissut varsin voimakkaasti ruokaa tuodessaan alkoholille. Nähtävästi se Oivallinen hymy siellä ovessa ei takaa kaikkea. Enpä ole ainoa joka tämän haisevan yksityiskohdan on huomannut ja osa tutuistani suosii nykyään lähi seudun muita ravintoloita. Harmittavaa paikan maineelle,kun on kuitenkin ennen saanut hyvinkin maittavan lounaan ja henkilökunta on ollut tosi ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.08.2014
Rating: 0

Söin kolmena päivänä täällä lounaan ja oli vähään aikaan erittäin iloinen yllätys kuinka hyvää ruokaa oli tarjolla vaikka kulahtaneen näköiset pääruoat siltä aluksi näyttivät. Tarjolla oli joko liha- tai kasvisruoka mutta salaattivalikoima oli mukavan runsas kunnon tomaatteineen kurkkuineen jne. Ruisleipä oli vähän erityistä marjalajia mutta hyvää sekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.07.2014
Rating: 0

Taas tuli huomattua, että yhden arvioinnin perusteella ei kovin hyvää kuvaa saa.

Vallila-Itä-Pasila-akselilla on lounaspaikkoja tullut useampiakin testattua ja yhteen vierailuun sai tämä jäädä. Lounaslistalla oli tortilloja tarjolla ja yhdellä sanalla kuvattuna mauton on kattava arvio.

Ei ole tämän seudun lounaspaikoissa ruoan maun suhteen löytynyt vielä Kapinakokille voittajaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 19.07.2012
Rating: 0

Hyvää lounasruokaa, mahtava palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.06.2012
Rating: -3

Location

Elimäenkatu 17 - 19, 00510 Helsinki - Route
+358205141049
http://www.fi.issworld.com/palvelumme/ruokailupalvelut/ravintolat/pages/ravintola_menuel.aspx