Closed

Pikku Eerikin Pippuri

Rating 1 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin rullakebabin ja pyysin muutaman ylimääräisen turkinpippurin annokseeni. Lasku oli vaihtunut 8,90eurosta 9,90euroon ilman ilmoitusta. Sanoin asiasta kassalla ja he vastasivat että extrapippurit maksavat. Kotiin päästyäni annoksessa oli YKSI turkinpippuri. Soitin kyseiseen "ruokalaan" ja vastaus oli että norm annokseen kuuluu yksi pippuri, extraan 3-5 pippuria.. Mitä v... varokaa humalaiset & tarkastakaa laskut

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.08.2015
Rating: -1

ravintoloitsijat heittelivät keittiössä ruokaa toisillensa. esim majoneesipurkki päätyi lattialle heh heh ja siitä takaisin käyttöön. ruoka tuli nopeasti ja oli erittäin maittavaa. mikroruokaa mutta who cares kun yöllä kotimatkallaolijoila on nälkä. olisi kiva silti saada vähän enemmän rahoillensa vastinetta. ei haarukkaa mukaan, eli syö käsin jos haluat. silti tulen toistekin, vaan kuinka pitkään tätä menoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.07.2013
Rating: -1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.07.2012
Rating: 0

Kebapkioski.
Arkiyönä joutuu yleensä tyytymään Turkin miesten eväisiin. Eerikin Pippurin sulkiessa ovensa puolilta öin, avataan viereinen liiketila, ja jatketaan samojen tuotteiden myymistä. Joissain taitaa hinta hiukan nousta. Palvelu on kuten vieressäkin, kebap-mittareilla hyvinkin ystävällistä. Ison puolen tyylikäs sisustus jatkuu puolivillaisena myös vasemmalla puolen. Baarijakkaroille mahtuu aterioimaan muutama ensimmäinen, mukavaa toki talvisin päästä sentään sisälle. Kännimeininki on taattu. Tulista. Tietenkin.

Metalliastialta saapuu täälläkin, jos ei ole tajunnut ottaa mukaan. Sekä lastut, että pitaleivät ovat kuivuneita, mikrosyytöstä en tässä uskalla lähteä kirjaamaan. Riisi on puuromaista, joskus se on hauskakin juttu. Kastikkeet kelpaavat erinomaisesti, mutta kieltämättä yhdeksän euron setiksi testiannos oli selkeästi alikokoinen ja -tasoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.06.2011
Rating: -1

Naapurin kebabit taivaallisia, mutta ku pikku puljun ovet aukeavat katastrooffi on valmis. Aluksikin kebab ei ole tuoretta, vaan se lämmitetään ämpäreissä mikrossa tylysti asiakkaiden silmien alla. Tulinen kastike oli perus kebbekastike+cayenepippuria päällä. Päivisin kyllä, öisin; never again.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 25.08.2010
Rating: 0

Location

Eerikinkatu 17, 00100 Helsinki - Route
http://www.eerikinpippuri.com