Opens at 12:00

South Beauty

chinese
Rating 2.3 / 5

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erittäin nopea (ruoka oli käsissä viidessä minuutissa) ja ystävällinen palvelu. Ruuan hinta-laatusuhde erittäin hyvä, maksoin lounaasta 7,5 euroa ja annoksesta riittää ainakin itselleni kahteen ruokailuun.

Tilasin chilikanaa, jossa oli kerrankin (muihin ravintoloihin verrattuna) kunnolla chiliä ja enemmän kanaa ja kasviksia kuin "soossia". Kasvikset oli kypsennetty juuri sopivan rapeiksi eikä ylikypsiksi, mitä monissa paikoissa saa. Kanaa oli reippaasti ja kunnollisia isoja paloja filettä eikä mitään silppua. Riisi oli hyvää, rakenne ja maku oli juuri sitä mitä pitääkin.

Voin suositella take-away-annoksia ja menen kyllä itse uudestaan hakemaan lounasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 12.05.2015
Rating: 0

En pitänyt ollenkaan. Ehkä huonointa kiinalaista ruokaa mitä olen eläessäni syönyt.

Tilasin neljän ruoan aterian. Friteeratut kanat ja katkaravut olivat pikemminkin pelkkää taikinaa. Maistui vain siltä. Lihaa hädin tuskin sisällä.

Naudanliharuoka oli todella LIMAISTA ja KLIMPPISTÄ. Lisäksi todella mautonta. Samoin currykana. Muistutti vanhaa kunnon kouluruokaa.

Hapanimeläkastike oli myös paksua ja klimppistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 12.02.2015
Rating: 0

Sipulisipulisipulisuolasipuli.
Aiemmin hakaniemeläinen kulmakiinalainen edusti parasta kolmannesta. Myöhemmin omistaja taisi vaihtua. Palvelu parani, mutta safka heikkeni.

Maustaminen koostuu joka ruuassa jonkinlaisesta suola-glutamaatti-seoksesta. Tiedäpä sitten tuota. Annosten kiinteät osuudet täyttyvät lähes kokonaan (turhan raa'asta) sipulista. Post-lounaan jälkkäribonus miellytti seitsemän euron setissä. En ole varma, onko sitä enää tarjolla.

Tilauudistuksista huolimatta take away houkuttelee enemmän. Mukaanotettuna annoskoko tuntuu runsaammalta, parhaimmillaan yhdestä annoksesta muodostuu kevyesti kahteen kertaan syötävä setti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 12.09.2012
Rating: 1

Friteerattuja kanapaloja hapanimelässä kastikkeessa oli kooltaan suuri annos, mutta kastike maistui lähinnä ketsupilta ja mukana ollut salaatti(muutama paloiteltu kurkku ja tomaatti ja epämääräistä jäävuorisalaattia) lillui kanapalojen alla rasvassa ällönä. Hintaansa nähden ihan ookoo, palvelu erittäin mukavaa ja nopeaa. Riisikin hyvä. :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 04.05.2012
Rating: 0

Tofu "tomaatti-kookoskastikkeessa" oli tehty ketsuppiin. Tofu oli raakaa ja annos koostui isoista tomaatti- ja sipulilohkoista, eikä kookosta ollut. Maistui siis pelkästään ketsupilta, ei pystynyt syömään muutamaa palaa enempää. Riisissä ei ollut valittamista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 04.01.2012
Rating: 4

Todella ystävällinen ja nopea palvelu. Isot take away -annokset, joista yhdestä syö kaksikin. Pyytämällä saa lisää tulisuutta, jolla ainakin oma annoksemme sai sopivasti potkua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.12.2011
Rating: 0

Valloittava palvelu, jättikokoiset takeaway-annokset, muuten syön niin harvoin kiinalaista etten osaa vertailla annosten välillä toiseen kiinalaiseen, mutta ihan keskiverto ok molemmat mukaan otetut annokset, tofua kung po ja kanaa valkosipulikastikkeessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 23.10.2011
Rating: 0

Etelän sipuli. Omistaja on vaihtunut ja muutokset näkyvät ikävästi annoksissa. Nyt ainakin puolet on sipulia. Toki minä pidän sipulista ja syön mieluummin sitä kuin tölkkibambua, mutta melkoista pihistelyä. Ihmettelen että tofuakin on tosi vähän, se kun ei kovin kallista ole, possuakin oli enemmän. Alumiinifoliota sen sijaan oli annoksessa hiukan liikaa. Soosit ovat sinänsä hyviä. Ruokalistan yksityiskohtia on turha kysellä, vastaukseksi saa vain, että tähti tarkoittaa chiliä, kaksi tähteä enemmän chiliä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.09.2011
Rating: 2

Lähikinkkilöiden parasta Naudanlihaa valkosipulikastikkeessa. Juuri sulkemisaikaan singahdettuamme paikalle, mies-kokki toivotti tervetulleeksi ja teki vielä frittibanaanitkin jälkkäriksi vaikka sanoimme, että sen ei niin väliksi kun muutenkin olimme viimetingassa. Ruoka erinomaista ja hinta kohdillaan. Normaalikokoisena naisena jaksan syödä takeaway annoksesta vain puolet ja toinen puoli jää huomiseen. Lihaa reilusti, maku loistava ja kaikinpuolin herkullinen kokonaisuus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 12.07.2010
Rating: 0

Söin valkosipulikanaa. .. Alkuun hyvät asiat: annos oli ok:n kokoinen, safka tuli todella nopeasti, paikka siisti. Hintakin oli ok nälänlähtöön nähden, mutta sitten ne huonot asiat: valkosipulia oli mielestäni ihan liian vähän ja kastike oli ruskeaa mönjää, jonka makua en tunnistanut. Maistui teolliselta, valkosipuli ei maistunut ollenkaan. Riisi lähes riisipuuroon verrattavaa mössöä. En ole varmaan ikinä saanut helsingin kiinalaisessa näin epämääräistä ruokaa. Ehkä se oli vain tuo yksittäinen annos, mutta siihen se jäi minun osaltani.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 03.02.2010
Rating: 2

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Sörnäisten rantatie 8, 00531 Helsinki - Route
040 593 5957

Options