Latest reviews: Hyvinkää

Kreho
11 reviews

Kaivattu lisä Hyvinkään ravintolatarjontaan. Alkupalaksi mustekalaa ja juustoa hunajalla. Erinomaista! Pääruuksi talon makkaraa ja bbq-possun lapaa. Erinomaista! Palvelu pelasi: sopivan reipasta ja ruoka-annoksia arvostaen kuvaillen. Erinomaista! Hanassa kaura ipa -olutta. Erinomaista! Ainut harmi on näkymät ikkunoista. Kurjaa katsoa risteyksen vilinää. Kiitos 2puuta!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.06.2018
Rating: 0
slowhand73
1 review

viereinen abc remontissa tai valmistumassa?
kokeilin vaihteeksi Teboilia
päivän leike 10,90 porsaanleike pippurikastikkeella
leivittämätön possunpihvi grillimausteesta ruskea ja niin suolainen ettei voinut syödä vaikka en suolaa välttelekään
Huomautin heti tiskillä ja
odottelun jälkeen tuli uusi ja mausteita ei sitten yhtään siinä... enpä jaksanut enää valittaa
lisukkeena öljyistä uuniporkkanaa ja lanttua
salaattipöytä arkena klo 18 väsähtänyt
kahvi oli hyvää
astioita viedessä huomasin, tarjotinkärryssä tosi monella lautasella jätetty paljon ruokaa

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 27.06.2018
Rating: 0
UlthimaThule
4 reviews

Useamman kerran käyneenä voin vahvasti suositella! Ruoka on yksinkertaista, simppeliä bistroruokaa mutta taidokkaasti valmistettu maistuvista raaka-aineista. Salihenkilökunta on todella mukavaa ja huomioivaa, hymy ja iloisuus nostaa aina tunnelmaa ja sillä voi pelastaa vaikkapa keittiön "huonommankin" päivän. Juomalistaa miettisin vielä uudemman kerran, ei haittaa vaikka on lyhyt mutta kiertoa listaan sekä hitusen laadukkaampaa viiniä kehiin, nyt lista samaa tasoa kuin muissa Hyvinkään ravintoloilla. Rohkeutta myydä "ei laseittain"- saatavia viiniä laseittain, kyllä ammattilainen myy loppu pullon seuraaville eli enemmän myyntityötä! Se on myös osoitus ammattitaidosta. Summa summarum: hienoa että saatiin Hyvinkäälle uusi, kerrankin laadukas ravintola. Toivotan menestystä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 26.06.2018
Rating: 0
Ihmiskilpi
8 reviews

Kävimme ystävien kanssa syömässä neljän hengen porukalla. Söimme pääruuat ja jälkkärit. Annokset olivat maukkaita ja nätisti laitettu lautaselle. Puuhiiligrilli toi hyvän maun grillattuihin ruokiin. Asiakaspalvelu oli toisen tarjoilin osalta hymyileväistä ja ystävällistä. Isot pisteet kokonaisuudesta ja siitä kun ruuan laatuun sekä itse raaka-aineisiin on panostettu selvästi.
Tälläistä paikkaa hyvinkää on kaivannut! Selleri allergia oli otettu erinomaisesti huomioon. Kokin mukaan yhdessäkään ruuassa ei ole selleriä.
Kehittämistä olisi sen sijaan kahvissa.
Yhden ihmisen pääruoka, jälkiruoka, vesi, limu, kahvi oli kokonaisuudessaan 30-35€. Juuri sopiva hintataso.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 17.06.2018
Rating: 0
viiper
1 review

Uusi ravintola, ensimmäisenä lauantaina koko menu kannettu pöytiin (sisällä ja ulkona) klo 21. 30 (keittiö periaatteessa lämmin klo 01 asti), harvoin nähty tällä paikkakunnalla!
Ruoka (friteerattu maissikana lisukkeilla) mutkatonta, maukasta, esillepano innovatiivinen. Alusta alkaen valmistettu ruoka vähän kestää ja saa kestää.
Palvelu huomaavaisen ystävällistä.
Hinta sisältää alkupalat, pääruoan, jäätelön ja kahvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 02.06.2018
Rating: 0
Ankkadankka
1 review

Ruokaa piti odottaa ainakin tunti ja ruokaa ei ollut edes euron juuston arvoista

     
     
     
Experience: Lunch Added: 02.06.2018
Rating: 0
Piksu
1 review

Ystävällinen palvelu ja erinomainen ruoka!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.05.2018
Rating: 0
piilossa
1 review

Kävin tänään lounaalla Hyvinkään Martinassa. Kokemukseni oli melko huono. Töissä oli kokin lisäksi vain yksi tarjoilija ja sen seurauksena tervehtimistä ja ruokalistoja joutui odottamaan melko kauan. Lounaslistalla mainittua Fish and Chips -annosta ei ollut toimitusvaikeuksien takia saatavilla. Ruoan tilaamisen jälkeen aloitimme salaattipöydästä. Tuotteet pöydässä olivat vähissä. Erityisesti huomion kiinnitti vanha, täysin kuiva ja sitkeä leipä, jota tarjottiin kuitenkin normaalisti. Leipää ei pystynyt edes puremaan.

Seuralaiseni huomasivat noutopöydästä ruokaa hakiessaan annokseni jo odottavan tarjoilijaa keittiön tasolla. Kului n. 10 minuuttia ennen kuin tarjoilija palasi takaisin ravintolan saliin. Myöhemmin hän kertoi olleensa selvittämässä jotakin tilausta. Annokseni tuotiin keittiön tasolta viimeisenä ja siinä vaiheessa muut olivat jo ehtineet syödä oman lämpimän ruokansa.

Pääruoan syötyäni siirryin hakemaan jälkiruokaa ja kahvia. Tarjolla oli epämääräistä jäätelön ja jäisen jogurttivalmisteen välimuotoa. Päälle sai laittaa mansikkahilloa. Jäätelön koostumus oli todella erikoinen. Kuulin tarjoilijan kertovan, että laite, jossa jäätelö oli täytyy saada pesuun, joten jäätelö kannattaa syödä loppuun. Jälkiruoaksi oli lisäksi tarjolla oletettavasti aamiaiselta jääneitä kroisantteja. Kahvimaito löytyi pienen etsimisen jälkeen hedelmäsalaattikulhon takaa. Kokonaisuutena ravintolan ilme oli epäsiisti ja henkilökunta vaikutti ammattitaidottomalta ja väsyneeltä. Tarjoilija kertoi myöhemmin tilanteen johtuvan vajavaisesta miehityksestä (tarjoilija ei kokenut selviävänsä koko ravintolan salin hoitamisesta yksin).

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.02.2018
Rating: 0