Unknown

Pizzeria La Rose

Rating 3.1 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Vakkaripizzeria, päihittää kuokkalan kilpailijansa rosiefin mennen tullen (siellä kinkku kuivaa ja isoissa siivuissa). Pitsoissa on paljon täytettä, etenkin kinkkua on riittämiin. Kotiinkuljetus tapahtuu reilussa puolessa tunnissa ja pitsa on aina ollut höyryävän kuuma. Lounaaseen saa paikan päällä syödessä kahvin, limsan ja salaatin. Paikan sisustus on karmea ja vanhanaikainen, mutta henkilökunnan ystävällisyys korvaa tuon puutteen. Lemppari pizzeria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 20.12.2015
Rating: 0

Hyvää ruokaa ja mahtava palvelu! !

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 12.03.2015
Rating: -1

Kebab-buffet maksaa lounasaikaan 10. 30-15 7,50e henkilö. Halpaa ja saa syödä niin paljon kuin haluaa mutta ruoka on ala-arvoista. Kebab täynnä pippurimaustetta ja itse liha on kuivunutta ja palanutta. Kebabkastike maistuu pelkältä tomaattimurskalta. Riisi kuivaa ja palanutta, osa lautasellani olevasta riisistä oli kuin pieniä kiviä, hyvä ettei hampaat lohjenneet. Limua ja salaattiakin saa niin paljon kuin haluaa, perusmättöä, en mene uudelleen. Pizza ok, mutta en sitäkään erikseen ostamaan lähtisi. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja hyvä fiilis paikassa. Kun maksoimme ruoat niin vain toinen annos lyötiin kassaan " muka vahingossa " ja kuittia ei saanut.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 750€ Added: 04.07.2014
Rating: 0

Voiko Ruoka olla samaanaikaan palanutta ja kylmää. .. Näköjään voi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 27.12.2013
Rating: 1

Olen monesti tilannut kotiinkuljetuksella kebabbia. Parasta, mitä oon syönyt. Muut annokset myös maukkaita. Nopea toimitus ja ruuat aina olleet hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.10.2013
Rating: 0

Tilasimme kaveriporukalla ruuat kotiin, omaan pitsaani otin yhdeksi täytteeksi kanafileen. Kanapalat olivat kuitenkin aivan ala-arvoisia: luunpaloja, nahkaa ja jänteitä. Soitin asiasta ja minulle luvattiin tästä korvaus ensi tilaukseen.
Soitin seuraavana päivänä jolloin minulle ehdotettiin yhtä ruoka-annosta. Pyysin että saisin kaksi, perusteluksi vielä toistin mitä pitsasta oli löytynyt. Työntekijä suuttui ja löi luurin korvaan, jättäen sen yhdenkin hyvityksen toimittamatta.
Pitsa oli toki muuten hyvän makuinen, mutta tuollainen kohtelu asiakasta kohtaan tällaisessa tilanteessa on aivan ala-arvoista, eikä tuollaista tulisi missään nimessä tapahtua, kun asiakas asialliseen sävyyn pyytää hyvitystä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 75€ Added: 24.02.2013
Rating: 1

Kuokkalassa sijaitseva tavanomaista viihtyisämpi ja paremmin sisustettu lähiöpizzeria.
Iskender kaupungin vakiolaatua ja tarjosi kuuden euron hintaan perushyvän kebab-kokemuksen.

laajemmat arvioinnit blogissani:
lukanlusikassa.blogspot.com

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 21.09.2011
Rating: 0

Location

Polttolinja 7 d, 40520 Jyväskylä - Route
http://larose.pizza-online.fi