Opens at 11:00

Pannukakkutalo

Rating 2.8 / 5

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pannarit kävelykadun terassilla lämpimänä kevätpäivänä, hyvä idea, mutta. .
Kun nälkä kurni vatsassa, valitsimme tietenkin suolaiset pannarit ja itse päädyin muikkupannukakkuun. Sen osalta toteutus oli liikaa rasvaisuutta lukuunottamatta ok, tai no kooltaan se oli pienehkö vaikka valitsin isomman vaihtoehdon. Muutkin seurueestamme moittivat rasvaisuutta, ja mausteita olisi myös saanut käyttää reilummin. Pohjanoteeraus oli kuitenkin vegaanisena pyydetty pannukakku jonka taikina oli keskeltä raakaa vaikka paprikat päällä olivat mustaksi paistetut.

Terassin osalta miljöötä sensijaan ei voi moittia, eikä palveluakaan joka oli ripeää ja ystävällistä. Hinnat tuntuivat kovilta annosten kokoon ja yksinkertaisuuteen nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 10.05.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Todella maukas keittolounas!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 06.01.2016
Rating: 0

Surkea kokemus. En suosittele. Huonoa ruokaa. Ei ikinä takaisin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.11.2015
Rating: -1

ei kovin viihtyisä ympäristö ja palvelu surkeaa. ..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.10.2015
Rating: 0

Ihanat gluteenittomat pannarit. Tilasimme makeat pannarit gluteenittomana kahvin kanssa nam !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 29.09.2015
Rating: 0

Kiva paikka ja ystävällinen palvelu. Listalla oli paljon valinnan varaa. Tilasimme kana mozzarella peso pannarin ja mieheni päivän keiton. Hyvää oli :) Kiitos!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 03.09.2015
Rating: 0

Mielestäni hyvin perheystävällinen ja viihtyisä paikka. Ihana vanhanaikainen pitkä pirtinpöytä lisäsi tunnelmaa.Ruoka tuli alle 25minuutissa vaikka ravintolassa oli paljon väkeä.Pannukakku oli maittavaa ja hyvin täyttävää.Söimme savuporo pannaria,mikä oli juuri sopivan suolainen!Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.09.2015
Rating: 0

Odotukset korkealla, mutta pettymys suuri. Entisen Hillan tiloissa toimiva Pannukakkutalo on sisustettu todella hallimaisesti ja tökerösti. Pöydillä on vahaliinat ja kalustus on karua sekä epämiellyttävää. Meteli on kova, kun pehmeitä ääntä imeviä pintoja ei ole.

Palvelu tiskillä, josta ruoat tilataan ensin, oli jokseenkin persoonatonta ja tympeää. Myöskään ruoan tuonut tarjoilija ei ollut kovin asiakaspalveluhenkinen, mutta henkilökunta taisi koostua suurimmaksi osaksi kesäapulaisista. Ruokaa sai odottaa puolisen tuntia, vaikka ravintola ei ollut läheskään täynnä. Itse ruoka oli se varsinainen pettymys, sillä ensimmäinen vuohenjuusto-aurinkokuivattu tomaatti -pannukakkuni oli toiselta puolelta täysin palanut ja syömäkelvoton. Huomautin asiasta tarjoilijalle, joka mietti hetken ja sanoi kysyvänsä keittiöstä, voivatko tehdä uuden. Sen uuden paistamisessa vierähti taas tovi, mutta ei se sen kummoisempi ollut. Aivan liian suolaiset täytteet yhdistettynä rasvaiseen pohjaan ei vaan toimi. Harvoin tulee petyttyä näin totaalisesti ravintolaan, mutta tämä oli kovin masentava visiitti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 21.08.2015
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hallituskatu 7, 50100 Mikkeli - Route
050 576 9100
http://www.pannukakkutalo.fi/

Options