Serving lunch

Ravintola Bihani Helsinki

nepalese
Rating 4.2 / 5

We serve original Nepalese dishes.


Reviews (37)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oikein suositeltava lounaspaikka. Hinnat olivat kohdallaan, ja annokset isoja ja maistuvia.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 23.05.2017
Rating: -1

Todella hyvää ruokaa ja positiivinen kokemus. Pitää mennä uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 14.01.2017
Rating: 0

Ravintola on siisti ja mukava, kelpaa erinomaisesti myös illallispaikaksi. Asiakaspalvelu oli mukavaa molempien työntekijöiden osalta ja ruokakin tuli melko nopeasti. Itse ruoka oli todella täyteläistä ja oikeasti hyvää. Ainoa miinus naan leivän kanssa tarjoillusta kastikkeesta joka oli todella pippurista eikä ollenkaan sellaista mitä muissa nepalilailissa. Suosittelen tätä paikkaa kuitenkin kaikille kokeiltavaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 16.10.2016
Rating: 0

Lounas ystävän kanssa oli miellyttävä yllätys: ruoka oli erittäin maukasta, nepaliravintoloiden parhaimmistoa. Nepalitee kruunasi aterian. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Tänne palaamme uudelleen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.10.2016
Rating: 0

Ihan hyvä lounas ja rapea ja hyvä naan-leipä. Oli useita vaihtoehtoja. Perusnepalilainen. Miinuksena se että soosi oli todella mautonta. Lisäyksenä se että kuittia ei tarjottu käteismaksun yhteydessä, enkä sitä muistanut pyytää. Tosin pitäisi kai se kirjoittaa ja antaa pyytämättäkin nykyään. Jokainen tehköön johtopäätöksensä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 02.09.2016
Rating: 0

Tilasimme kotiin Woltin kautta - toimi loistavasti ja nopeasti! Ruoka oli erinomaista ja tandooriuunissa paistetut maistuivat oikeasti erilaisilta kuin muissa rivinepskuissa ja tulinen oli aidosti tulista. Täältä tilataan uudestaankin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 04.03.2016
Rating: 0

Lämmittävää sielunruokaa. Tarjoiltu metallikiekoista kuin pitääkin. Samat soosit sekä alkuruuassa että ala cartessa mutta onneksi oli toinenkin kastike. Melkein nuolimme loputkin, aivan kaikkea kun ei naan-leivällä saanut. Leipä tuoretta, tuoresalaatti piristi tulisuutta ja riisiä tuotiin kysymättä lisää. Jhinge Machhako Ras (rapukeitto) vei vilut sisimmästä ja Sag aloo (peruna)ja malai kofta (kasvispyörykkä) sopivat kavissyöjille ja hellivät vatsaa. Palvelu toimi, muuta emme ujoina suomalaisina pyytäneetkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 04.01.2016
Rating: 0

Tosi hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Suosittelen kaikille. Ruoka- ja juomavalikoima monipuolinen. :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.11.2015
Rating: 0

Kadulta syömään, sisällä kuuma. Varmemmaksi vakuudeksi tarjoiluhenkilö sulkee ulko-oven kun ilmastointilaitekin on kiinni. Hikistä.

Ruoaksi samosaa sekä kukhuro tikkaa. Ruoka tulee kunhan tarjoiluhenkilö kaverinsa kanssa juttelultaan kerkiää tuoda, keittiön väki jo hermostuu, sen verta vihaisia kilahduksia kellossa. Käytin aterimeni jo alkuruoan yhteydessä, uusi pari kirjaimellisesti nakataan pöydälle.

Ruoka perustason nepalilaista. Miinuksia paikan kuumuudesta sekä tarjoiluhenkilön epämääräisestä käytöksestä..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 28.08.2015
Rating: 0

Todella hyvä lounaslista, söin valtavan annoksen kookoskerma-pangasiusta. Makuvivahteet tekevät tästä ravintolasta paremman kuin muut hintaluokan intialaiset ja nepalilaiset, vetää vertoja entiselle swagatamille.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 24.04.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Mannerheimintie 23, 00250 Helsinki - Route
095885898
http://www.bihani.fi

Options