Kitchen is open

Haiku

Sushi
Rating 2.3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (3)

Service was incredibly rude! One of the worst experiences I’ve ever had. I will never go here again. There are so many sushi places around, do yourself a big favour and choose something else instead.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.02.2019
Rating: 0

Huinoin palvelu pitkään aikaan missään. Tarjoilija ehkä sairaana, oli todella väsynewn oloinen. Törmäili asiakkaisiin, eikä elettäkään tästä, meni vain menojaan.
Sushiriisi raakaa ja nigirit hajoilivat. Kahvi ei kuulu lounaan hintaan.

Todella ikävä kokemus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 01.11.2018
Rating: 1

Haikun lounas on perusvarma sushilounas yllätyksettömässä ympäristössä. Lounaasta löytyy ne tavalliset sushit, perusvalikoima kasvissusheja, misokeitto ja pari salaattia. Salaatit kummeksuttavat minua aina sushiravintoloissa, mutta niitä näköjään täytyy Suomessa tarjota.

Lounas on kohtuuhintainen, sushivalikoima ei ole kaupungin suurin, mutta kasvissyöjällekin riittävä. Palvelu on tavanomaista, ja sisustus ravintolassa hyvin pelkistetty. Ravintola ei hirveästi houkuttele viettämään iltaa, mutta ehkä sitä ei siihen tarkoitukseen ole suunniteltukaan. Sushit ovat hyviä ja vaihtuvuus on nopeaa, vaikka välillä misokeitto pääseekin loppumaan. Kokonaisuutena hintansa arvoinen, vaikka Helsingistä löytyy kyllä parempiakin buffeteja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 11.10.2018
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki - Route
0400 415875
https://haikusushi.fi/

Options