Closed now

Hämpin Pizzeria

Rating 1 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ennen oli hyvä paikka, mutta enään ei tilata. Edelliskerralla pizzakuski kävi ystävättären ranteisiin kiinni ja oli tulossa mukaan. Viime viikonloppu olikin sitten huippu. Kuski herätteli kaikki naapurit, vaikka nouto oli sovittu kadulle. Hän halusi tietää missä me asutaan.?? Pizzat oli hemmetin suolaisia ja kaverilta oli veloitettu 5 oliivista 5€ ja tomaatista 2,5€. Kaksi lisätäytettä maksoi 7,50€!! Olkaahan tarkkoina laskun kanssa jos baari illan jälkeen tilailette. 2pizzaa maksoi meille 29€. Seuraavat haetaan taxilla ja jostain aivan muualta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 08.10.2015
Rating: -4

Eräänä lauantaiyönä päätimme kavereiden kanssa tilata pizzoja kyseisestä lafkasta. Tilasimme pizza-onlinen kautta, tilaus vastaanotettiin onnistuneesti ja arvioitu toimitusaikakin ilmestyi ruutuun, joka puoltoista tuntia tilauksen vastaanottamisesta. Odottelimme yli kolme tuntia pizzojamme, eikä toimitusta vain ilmestynyt mistään. Kärsivällisyytemme loppui, varsinkin sen takia koska oli aamuyö ja kaikki olivat todella väsyneitä. Menimme nukkumaan ja katsoin aamulla kännykkääni, johon ei ollut tullut yhtään puhelua tai tekstiviestiä kyseiseltä lafkalta tilauksesta. En suosittele tilaamaan, ainakaan kotiinkuljetuksena, yhtään mitään tästä ''ravintolasta''.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 04.08.2013
Rating: 0

Ruoka keskivertoa, mutta toimitusajat kotiinkuljetuksella aivan liian pitkät,
normi arki-iltana 1,5h.
Yksi kaunis lauantai-ilta odotimme pitsoja 2h45min. Ei näin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 23.07.2013
Rating: 1

Markkinoiden naurettavinta toimintaa eilen tässä firmassa. Rullakebabia odottelin tunnin, jonka jälkeen tultiin tarjoamaan jotain Helvetin kanaa ranskalaisilla,.,,.,. Sanoin etten syö kanaa ja 20 minuutin päästä saapui Atrian hotdogin kokoinen rullakebab,,,.,.,, Ei tarvi käydä enää Saatana.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.06.2013
Rating: -1

Maistoin quattro stagioni pizzan joskus viimevuoden puolella ja sen jälkeen en ole muissa pizzerioissa käynyt. Oli sen verran herkullinen kokemus! Muita pizzoja olen myös maistanut ja suosittelen kaikille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 25.01.2012
Rating: 0

Jostain mainoksesta huomasin, että täältä saisi Vene Pizzaa (hiukan eri mallinen ja enemmän täytteitä kuin normaalissa pizzassa) ja pitihän sitä kokeilla. Ohi mennessäni nappasin pizzan mukaan. Hämmästyin kun pizzerian listalta ei paikan päällä löytynyt noita vene pizzoja, mutta kysymällähän se selvisi ja kyllä pizzoja oli tarjolla 4 erilaista. Valitsin Viking pizzan: Americankastike, Jalopeno, Mozzarellajuusto, Oliiviöljy, Pekoni, Pepperoni, Salami. Tuhdin kokoinen pizza sieltä laatikosta sitten löytyikin. Hyvän makuinen ja runsaasti täytettä. Pizza taikinassa olisi saanut olla ehkä hiukan enemmän makua. Kyllä tätä pizzaa voi suositella vaikka hintaa olikin 12e.
Palvelu oli erittäin ystävällistä ja pizza valmistui nopeasti. Ravintola perus pizza/kebab pikaruoka paikkojen tasoa.
Varmasti käyn toistekin !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 19.11.2011
Rating: 0

Paras rullakebab ja suurin mitä olen nähnyt!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 14.10.2011
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hämeenkatu 14, 33100 Tampere - Route
045-8779652 - 05
http://hampinpizzeria.fi/

Options