Unknown

Kebab Palatsi

Rating 3.4 / 5

Reviews (8)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.05.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aivan loistava rullakebabi

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.09.2015
Rating: -1

Henkilökunta on todella ystävällistä. Aina kun olen käynyt on ollut monta työntekijää töissä eli ikinä ei ole täytynyt odottaa pitsoja pitkään. Kinkku tonnikala pitsa on ainakin todella maukas, varsinkin jos siihen ottaa vielä tuplajuuston! Suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille tamperelaisille. Olen syönyt pitsaa lähes kaikissa tampereen pitseerioissa, mutta ainakin tällä hetkellä pidän kebab palatsia parhaana paikkana. Kannattaa kokeilla!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 23.01.2015
Rating: -1

Kuraa!
Iskender kylmä, mauton, pieni ja "leipäkuutiot" olivat jotain neljän sentin paksuista mössöä.
Kanalautasen kanapalat suht maukkaita mikrossa lämmitetyiksi, vs.perunat mauttomia ja rutikuivia sipsejä.
Oli lauantai-ilta ja yksi työntekijä paikalla. Pudotteli välineitä lattialle ja jatkoi samoilla kaluilla sapuskan laittamista. Kiireen syyksi ei voi pistää, koska koko paikallaoloni aikana näin kolme muuta asiakasta.
En suosittele kenellekään. Surkein paikka ikinä ja aika pirun monessa olen aterioinut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 13.10.2013
Rating: 0

Paikka epäsiisti ja palvelu kehnoa, yksinkertainen tilaus muuttui vartin selittelyksi, eikä työntekijä silti ymmärtänyt tilausta. Pizzat olivat pieniä ja täytteet eivät olleet listan mukaiset. Pizza oli mauton, pohjasta palanut ja sisältä raaka ja löysä. Ystävä sai fantasia pizzaansa valkosipulia ja oreganoa, vaikka ei niitä pyytänyt. Pizza palautettiin työntekijän inttämisestä huolimatta ja tilalle tuotiin väärillä täytteillä täytetty uusi pizza. Jäi karvas maku koko paikasta ja en suosittelisi kenellekään missään tilanteessa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 01.09.2013
Rating: 0

Kokkien kielitaidossa on toivomisen varaa. Silti hyvät pizzat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 10.08.2013
Rating: -1

Kanapasta oli tosi mausteista/tulista ja raaka-aineet eivät olleet listassa olevia. Pasta lämmitettiin mikrossa, jolloin pitsajuusto sulatettiin pastan päälle, ei siis parmesanista ja aurajuustosta tietoakaan. Annos jäi täysin syömättä pöytään. Mainoksen mukaan lounaaseen, siis myös pastaan kuului salaatti ja kahvi. Raastettua ostaessani myyjä huusi, että salaatti kuuluu vain pitsaan. Kahvia ei ollut ollenkaan. No, lähellä oli kotipitsa, niin saiatiin mahat täyteen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 16.07.2013
Rating: 1

Aina herää pieni epäilys, kun on paikan ainoa asiakas mutta ihan ok pizza kebab paikka tämäkin oli. Ei mikään erikoinen mutta ihan syötävää. Otin Rullakebabin (7,50e). Rullan koko ei ollut mikään iso, ei siis tullut ähkyä. Maku ..hmm.. ihan syötävä, parempiakin olen syönyt. Ravintola hiukan sotkuinen, aika iso pizza/kabab paikaksi. Ruoka valikoima aika laaja: pastaa, pizzaa, kebabbia, vartaita,kanaruokia,falafelia,salaattia. Palvelu totista ja vähä puheista.
Kyllä täällä toistekin voisi käydä jos parempaa ei ole tarjolla :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.12.2012
Rating: 0

Location

Itsenäisyydenkatu 15, 33500 Tampere - Route
03 2551606