Opens at 12:00

Kahvila Navetta

Rating 2 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pidin täällä hää juhlani. Paikka on kaunis ja pitäjä pariskunta oli ystävällien ja myötämielinen toivomuksilleni. Joten sovimme paikan päällä asiat ja sain sähköpostiin varmistuksen. Kävin vielä erikseen muutama viikko ennen juhlia paikan päällä varmistamassa asiat. Pariskunta lupasi taas, että asiat hoidettaisiin niin kuin pyysin. Hääpäivänä huomasin, että mikään ei ollut niin kuin pyysin .
Eritysiruokavaliot oli tekemättä, viinipulloja oli avattu pöytiin hervoton määrä (sopimuksena oli, että ne ovat juomien nouto pöydässä, koska suurin osa vieraista oli autolla liikkellä/lapsiperheitä) ja alkoholittomat juotavat loppuivat kesken. Kun pyysin lisää mehuja ja ym. juotavia sain 1,5litran limsapulloja neljä, joista jälkikäteen laskutettiin aivan törkeä summa (12,5€ pullo). Olin kuulemma pyytämällä lisää juotavaa vieraille hyväksynyt summan, jota minulle ei kerrottu. (Sovittuhan meillä oli laitilan pienlimu pullot ja tölkit, sekä luomumehu pullot: a hinta n.2€. Ja olin etukäteen pyytänyt varaamaan niitä runsaasti edellä manitsemistani syistä. Olin toki myös edeltä pyytänyt sokerittomia juoma vaihtoehtoja, mutta niitä en saanut. Sain tosin sokerittomia sacherkakku paloja 5, vaikka niitä EN tosiaan ollut tilannut.)
Hääkakku valikoima ei ollut kovin suuri ja tarjotuista vaihtoehdoista valisimme sacher kakun. Pyyysimme kuitenkin, että saisimme kakun ilman hilloa ja se luvattiin ehdottomasti tehdä niin (henkilökohtainen inhokkini kun on hillo). Kun leikkasimme kakkua sieltä löytyi suuri kerros appelsiini marmeladia (olin siis toki muutenkin ilmoittanut jo heille sitrushedelmä-allergiani).
Koko palvelusta huokui asenne: luvataan kaikki mitä haluatte ja tehdään sitten niin kuin itse tykätään. Omistaja piti kummallisen ja pitkän puheen juhlan alussa, mikä oli kiusallista. Loppu laskussa ei oltu mitenkään huomioitu heidän mokiaan esim. erikoisruokavalioissa. Kun soitin kesksutellakseni asiasta, kohdeltiin minua kuin tuhmaa lasta ja häpeäkseni myönnettäköön, että se keskustelu lopulta päätyi lapsellisuuksiin.
Ai niin! Ja bändin ruokailuista ei oltu sovittu mitään, tulivathan he paikalle kauan ruoan jälkeen jne. Mutta kumma kyllä ilmoittamaani henkilömäärään ruokailijoista oli kummallisesti ilmestynyt bändin henkilöt...
En voi suositella paikkaa kenellekään joka ei halua maksaa kaupan puolentoista litran limupullosta nelinkertaista hintaa. Jos haluat niin anna mennä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.12.2014
Rating: 0

Olen pari kertaa pitänyt asiakastilaisuuden takkahuoneessa ja ruoka on ollut hyvää sekä palvelu ystävällistä. Aina 2-3 lämminruokavahtoehtoa ja ruoat tehty hyvin tuoreista aineksista. Miljöö on myös kiva ja vähän "erilainen".

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.11.2012
Rating: 0

Sympaattinen paikka kivenheiton päässä ydinkeskustan vilinästä. Hyvä palvelu ja aito maittava kotiruoka. Vaihtoehtoinen ja käymisen arvoinen lounasravintola.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 10.07.2012
Rating: 1

Lounas todella maistuva,paikka siisti ja rauhallinen,myös kohtuu hintainen tarjottuun ruokaan nähden.
t. Seppo

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.03.2012
Rating: 1

Olin yllättynyt henkilökunnan ottaessa meidät vastaan todella ystävällisesti. Meidät ohjattiin ison siistin pöydän ääreen ja ravintolassa niin kotoinen tunnelma, kaunista, kodikasta, siistiä. Ruoka maukasta ja monipiolista. Menemme varmasti uudelleen ja olen jo suositellut ystävillenikin. Ensi viikolla lähdemme sinne taas porukalla, niin on suunniteltu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.06.2011
Rating: 1

Olen jo useampaan kertaan käynyt Navetassa syömässä ja joka kerta olen sieltä poistunut iloisin mielin. Ruoka on todella hyvää ja laadukasta (ja mikä parasta, lautaset ovat ISOJA joten ei tosiaankaan jää nälkä!), henkilökunta on erittäin ystävällistä ja ehkä kaikkein tärkein - tunnelma - on viimeisen päälle kohdillaan. En voi muuta kuin SUOSITELLA. Menkää ihmeessä paikan päälle ..voitte sen jälkeen kertoa ystävillenne käyneenne syömässä Suomen parhaimmassa navetassa! :o)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 31.10.2010
Rating: 0

Tunnelma ilahdutti kovasti sisään tullessa! Henkilökunta oli myös erittäin ystävällistä. Ruoan laatu jäi harmittamaan: toivoisin näin tunnelmalliseen lounaspaikkaan omaleimaisemman lounaspöydän. Nyt ruoka oli vain ok: sienimunakas itsetehtyä ja hyvää, mutta lihapullat aika vaisuja. Tämän ruoan takia ei viitsi erikseen lähetä laitakaupungille ellei ohikulkumatkalla ole.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 09.06.2010
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Virusmäentie 9, 20300 Turku - Route
(02) 244 7510
http://www.kahvilanavetta.fi