Opens at 08:00

Majatalo Onnela

Rating 2.1 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoan hinta melko korkea laatuun nähden ja laskussa yli puolet sellaista, mitä koskaan ei oltu edes tilattu. Sen selviminen sitten olikin omanlaisensa prosessi. Päivää ei ilman omia eväitä selvinnyt, etenkin iltapala oli hintaansa nähden superniukka. Respassa naisten antama palvelu oli asiantuntevaa, ja osasivat jopa pahoitella sekaannuksia. Ne tosin eivät johtunet heistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.01.2016
Rating: 0

Ravintolassa kaikki pelasi hyvin. Respalla töykeä palvelu tullessa. Ilta oli mennä pilalle, kun heti ovesta astuttua alettiin saarnata siitä, että omia alkoholijuomiahan täällä ei sitten juoda ja klo 22.00 suljetaan ravintola. Harmitti, kun me (n. 60-vuotiaat ) kirjapiirin 12 henkinen naisseurue olemme erityisen hyväkäytöksisiä ja paljon hotelleja vuokranneet, Lisäksi kokoustilavuokra oli kohtuuttoman suuri.
Emme tule toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 44€ Added: 24.10.2015
Rating: 0

Olimme tiimin kehittämispäivillä kyseisessä paikassa. Lounas oli kallis, ja kokki lienee kadottanut sekä maustekaapin avaimen, ammattitaitonsa että ammattiylpeytensä. Salaattiin oli hakattu jäävuorisalaatti, josta ei oltu vaivauduttu poistamaan huonoja lehtiä, Listalla markkinotiin "tuoretta puna-ahventa" mikä lienee varsin mahdotonta, kun puna-ahventa ei suomen aluevesiltä saada, enkä usko sitä lentorahdissa Tuusulaan tuodun - ellei "tuoreen" vastakohta sitten ole kyökin mielestä "purkitettu".

Sinappikastike possusta ei sinappia löytynyt mausta ja muutenkin mauttomaksi raiskattu porsaan kassler oli surullinen tapaus.
Perunat olivat 70-luvun koulusta tuttuja mustatäpläisiä/ytimisiä ja alikypsennettyjä - ehkäpä tarkoitus oli olla "toothsome" kuten eräs kokki näppärästi asian ilmaisi.
Kahvi oli litkua, josta näki läpi paremmin kuin tuusulan järven vedestä.
Jyrki Sukulalle tiedoksi: Tässäpä mesta, josta tulisi erinomainen ehdokas "kuppilat kuntoon" sarjaan. Tuolla hinta-laatu suhteella huonommaksikaan ei voi enää mennä. En ole kymmeniin vuosiin katsellut lautasellani mitään noin kuvottavaa. Jonkinlainen kyökin tarkastus voisi olla tarpeen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 01.12.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Rantatie 34, 04310 Tuusula - Route
(09) 258 821
http://www.onnela.com/index.php?node_id=16538

Options