MrDapper

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Restaurant: Punjab Kebab kebab

Olen käynyt Punjabissa yli 20v. Kebab on valtavirrasta poikkeavaa ja sen takia moni voi oudoksua. Itse pidän paikan kebabeista erittäin paljon. Lihan kastike ei ole tulinen tomaattikastike vaan makeampi sinappinen kastike. Punainen ja valkoinen kastike salaatilla ovat raikkaat. Salaatti on kaali- sipuli- tomaatti-tyylinen kevyt ja pirskahteleva. Liha on paikan itse tekemää minkä huomaa että se on mureaa eikä niin tulista, mutta hyvin maustettua.

Suosittelen iskenderiä jossa on ranskalaisia, riisiä ja leivän paloja. Annoksen koko n. 750g eli hyvä hinta-laatusuhde.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.08.2019
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Punjab Kebab kebab

Annoksien hinta on jatkuvasti noussut mutta tämä kebabbila pysyy lempparinani vuodesta toiseen. Kastikkeet eroavat massakebabbiloista merkittävästi ja sinappisen pippurinen kastike on aivan mahtava. Liha on myös maukasta, eikä kuivaa kuten monessa muussa paikassa. Tampereen paras. Toiseksi tulee ehkä Koikkari.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.05.2014
Rating: 1

Restaurant: Bodega Salud spanish

Salud on aikansa nähnyt. Kävin siellä viimeksi yli 10 vuotta sitten ja pippuripihvi oli tällöin maukas, kastike oli täynnä makua. Nyt alkupalat olivat keskivertoa tai alle ja pääruoka jätti toivomisen varaa. Pippuripihvin kastike on muuttunut vetiseksi löllöksi josta ei makuja irtoa. Lisukkeet olivat aivan onnettomat. Satasella kahdelle hengelle ilman viinejä alkuruoka ja pääruoka oli kyllä liikaa. En käy enää jatkossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 18.05.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites