cocogirl

22 reviews

Badges

Blog link

Reviews (21)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Hanko Sushi Turku

Muutamia kertoja paikkaa kokeilleena kohdalleni ei ole sattunut "huonoja" päiviä, raaka-aineet ovat olleet tuoreen oloisia ja makuisia. Misokeitto tosin on mitäänsanomatonta. Paikanpäällä syödessä juominkiin kaipaisi vähän laajuutta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 21.09.2014
Rating: 2

Restaurant: Smör

Kaunis paikka, ruoka maukasta, palvelu sujuvaa, tosin ruokia pöytään tuodessa sopisi hitusen äänekkäämmin kertoa lautasen sisällöstä (niin tarjoilijat kuin kokit), jos sitä kerran esitellään.
Maistelumenussa mukavasti vaihtelua, maut eivät omalle kohdalle aivan täysin kohdanneet sokerisuolatun siian muodossa tahi jälkiruoan suklaisuudessa. Pääruuan lammas kuitenkin aivan taivaallisen hyvää. Uudestaan kokeilemaan vielä josko maut saataisiin omalla kohdalla osumaan täysin nappiin ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 21.09.2014
Rating: 0

Restaurant: E. Ekblom

Nauttimamme menu oli erittäin maukas, palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, suositeltu viini just niinku nappiin, tänne uudestaankin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 59€ Added: 21.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Morrison's Turku

Söin grilipihvin joka oli hyvä ja tilatun lainen. Lisukkeena salaatti, jonka ravintola voisi kyllä vaihtaa, sinänsä ihan hyvä, rapea salaatti jne. mutta ei nyt jotenkin iskenyt se jääsalaatti kurkku tomaatti setti. Tyttären burgeri totella maukas.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 21.09.2014
Rating: 0

Burgerit nassuun, tällä kertaa lihaversiona, maukas oli ja pihvi ihan mehevä jopa. Alkuruoat unohtuivat vallan tarjoilijalla bongata mutta tulipa tuostakin vatsa täyteen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 21.09.2014
Rating: 0

Pulled pork purilainen oli ok. Liha oli maukasta ja coleslaw toimi sen kanssa, muuten purilainen kyllä jäi valitettavasti vähän kuivaksi. Palvelu olu sujuvaa, eikä ruokiakaan jouduttu kauaa odottamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 11.03.2013
Rating: 0

Restaurant: Pancho Villa

Fajitakset erilaisilla täytteillä, hyvää oli, mutta kotonakin olisin saman voinut tehdä. Oltiin viimeiset asiakkaat ennen sulkemista ja sen myös huomasi palvelussa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 21.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Golden Grill

Burgeri oli maistuva ja palvelu ystävällistä. Jos kohdalle sattuu kun nälkä tulee, niin voi poiketa toistekkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 21.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Latte Cafe

Takuuvarma ystävällinen palvelu. Mukava paikka rentoon istuskeluun. Kauheassa kiireessä täältä ei sitä kahvia kannata hakea, mutta itse mieluummin nipistän muusta aikataulusta ja käyn täällä,koska saan varmasti laadukkaan ja hyvänmakuisen juoman mukaani.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 29.12.2012
Rating: 1

Restaurant: Chinese Panda Garden

Paikkana nätti, eikä liian yliampuva monen kanssakumppaninsa tapaan. Palvelu ystävällistä, tosin hitusen ammattitaidotonta- ruokaan johon valittiin itse pääraaka-aine, ei sitä meinattu antaa valita.
Ruoka oli okei, mutta vain okei, koska makua siinä ei juurikaan ollut- paras annoksistamme paistettunuudeli jne. "Kastike"muodossa olleet pääruuat pliisuja, joten makuja ruokiin lisää ja tuoreet raaka-aineet, niin paikkaa voi kokeilla uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.08.2013
Rating: -1


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites