davidhki

4 reviews

Maten är viktigast Betjäningen är också viktig Miljön är viktig för stämningen Och givetvis vad du får för pengarna Det skall kännas att man gör mat med kärlek

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Loiste restaurant

Var här på #syö10. De andra restaurangerna i kampanjen har riktig mat. Tänkte därför att jag skulle få en rejäl toast skagen med mycket skaldjursröra. Det kom en skiva mörkt bröd med en matsked kräftröra. Var svinhungrig då jag ätit upp. Även som förrätt var detta alldeles för liten portion. Fräckt! Personalen10 10och servicen samt miljön var perfekt, men idén med SYÖ10 kampanjen borde vara att få nya kunder. Finskt krigstids tänk igen. Skulle en svensk ätit denna ”skagen” skulle de nog inte äta i Finland igen. Fin utsikt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 08.02.2018
Rating: 0

Restaurant: Itamae Sushi

Här för att äta med SYÖ 10€ kampanj-pris. Mycket suchi för pengarna. 14 bitar för 10€. Lönar sig att hoppa på SYÖ-kampanjen. Men det var inte den bästa suchin jag ätit. Helt ok och vad man kan vänta sig för 10€. #syö10

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 05.02.2018
Rating: 0

Restaurant: Kruna Scandinavian

Ett alternativ till lunch. Fick vänta i 20 min på maten. Grillad kyckling på bulgur. Kycklingen var torr. för mycket stekt och fantasilös. 10,50€ för mycket för den lilla portionen. Kaffe med digestivekex hör till.
Väntade mig mer. Mysig och genuin miljö dock.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Eira-Plaza pizza

henkilökunta avaa ulkooven koko ajan ja jättää sen auki. se ärsyttää. mutta pizzat ovat 100 kertaa parempi kun Kotipizza joka on ihan kulman takana. halpa ja hyvä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.10.2013
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites