jonesl

31 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (30)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Moksha ravintola

Perustason paikka, ruoka oli ok muttei herättänyt intohimoja; naan oli hyvää, varsinkin valkosipuliversio upposi. Paikan tunnelma oli melko ankea ja melutaso korkea. Plussaa tulee ruokien esittelystä ja palvelualttiudesta. Hintaa oli liikaa ruoan tasoon nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 20.11.2019
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Dharahara nepalese

Siinä se, kolmonen. Samasta muotista kuin kaikki muutkin Suomen nepskupaikat. Butter chicken oli hieman outo muttei huono ja lammasannos katosi myös viimeistä tippaa myöden.

Samat ongelmat kuin kaikissa muissa tyylin paikoissa: salaatti on hyppysellinen jäävuorisalaattia, olutvalikoima on onneton ja allergeenien/inhokkien selvittäminen voi olla vaikeaa.

Hinta/laatu keikkuu siellä kakkosen ja kolmosen välissä, pyöristin nyt ylöspäin niin on siisti kolmosrivi kasassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 24.10.2019
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Roze

Valitan, tämä paikka ei mennyt jatkoon.

Ensimmäinen testaus talvella 2019, toinen kesällä. Talvella kokeilin pitakebsun, joka ei aivan vakuuttanut mutta ajattelin antaa uuden tilaisuuden joskus myöhemmin.

Kesällä fillarilenkillä ollessani ajoin ohi ja päätin kokeilla uudelleen. Kebab salaatilla oli yksinkertaisesti huono: kastike oli kammottavaa, jugurtista tietoakaan puhumattakaan tomaattikastikkeesta, salaatti oli ties kuinka vanhaa, eikä suikaleista oikein ottanut selvää öljyn seasta. Tämä annos siirtyi nopeasti biojätteen puolelle. Kolmatta testikertaa ei tule.

Kaiken huipuksi tämä on ylivoimaisesti kallein pizza-kebab, jonka tiedän. Yli kymppi ko. annoksesta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 06.09.2019
Rating: 0

Tuttua ja turvallista, samaa tavaraa kuin käytännössä kaikissa muissakin tyylin ravintoloissa. Pienenä poikkeuksena butter chicken oli tehty johonkin valmispohjaan, jossa oli sipulia eli se jäi sitten kokeilematta. Tilalle tarjottiin jonkinlainen pinaattikastike, joka oli mauton. Lisukkeita oli. Aivan syötävää ruokaa muttei minkään erityisen kehumisen väärtiä.

Hinta oli jo kipurajoilla, melkein kaksikymppiä annoksesta oli mielestäni paljon.

Plussaa taustamusiikin puuttumisesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 06.09.2019
Rating: 0

Restaurant: Bistro Hopea

Lauantai-iltapäivän loppupuolella kahden hengen lounaspysähdys. Listalta valikoitui naudan ulkofilepihvi (18€) pippurikastikkeella ja porsaanleike (15€) jollain toisella kastikkeella.

Lihat ja soosit olivat hyviä, pihvi täysin toiveiden mukaan paistettu. Kastikkeet olivat selkeästi samaa tavaraa, toiseen settiin oli lisätty pippuria mikä teki siitä pippuriversion. Maut kohdillaan mutta kastikkeet olisivat voineet olla paksumpia.

Lisukkeet jättivät toivomisen varaa. Perunat olivat keskivertoja mutta toisen annoksen uunikasvikset eivät sisältäneet muuta kuin munakoisoa ja kesäkurpitsaa.

Salaattipöytä ja leipää alkuruoaksi. Pientä petraamista ehdottaisin eli eineksien vaihtamista oikeaksi ruoaksi jolloin pisteet nousevat kohisten. Ja voita leivän kaveriksi, muovilevitteet joutaisivat jäädä historiaan.

Paikka on ok, ikkunasta näkee suurkaupungin vilinää. Palvelu oli asiallista ja ruoat tulivat nopeasti, hinnat kohdillaan ja pääasia eli pihvi oikein hyvä joten puutteista huolimatta vahva suositus paikalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 22.11.2018
Rating: 0

Restaurant: Pancho Villa

Kahden hengen tankkaus lauantai-iltana. Ruoiksi valikoitui lehtipihvi ja possua parilla tapaa. Lisukkeiden kanssa oli vähän säätämistä koska emme halunneet perunoita vaan kasviksia ja toinen nekin ilman sipulia, mutta asia onnistui mistä iso plussa. Possuannostakin jouduttiin vielä säätämään toisen raaka-aineen oltua lopussa ja kas kummaa, sekin onnistui.

Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja palvelu pelasi. Mitä muuta voisi toivoa? Halvempia hintoja tietysti, reilun parin kympin annokset olivat siinä rajoilla, ovatko hl-suhteeltaan kakkosia vai kolmosia mutta päädyin kolmoseen.

Juomavalikoima oli suppea, siihen toivoisi parannusta. Joka tapauksessa positiivinen suoritus ja tulen varmasti avaamaan oven uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.09.2018
Rating: 0

Restaurant: Pizza Pop - Kinnari

Lyhyesti: Järvenpään paras pizzapaikka.

Täältä on tullut haettua harvakseltaan vuosien mittaan pizza tai pari mukaan, eikä ole tarvinnut pettyä koskaan, ei tälläkään kertaa. Pohja on hyvä, täytteet tuoreita ja maku kohdallaan.

Sisustus ja paikan henki ei houkuttele itseä jäämään pöytään istuskelemaan vaan vien ruoat mukanani. Paikasta kakkonen mutta henkilökunnan asenteesta ja palvelusta reilu nelonen ja lopputulemana kokemuskolmonen.

Hinta on siinä rajoilla, mielestäni se on kohdallaan laatuun nähden, tosin kyllä itsekin kaipaisin välillä reilumpaa täytemäärää. Rahalla kyllä saa lisätäytteitä, ei siinä mitään, mutta jokainen lisäys huonontaa h/l -suhdetta, valitettavasti.

Joka tapauksessa ehdottomasti Järvenpään paras pizzamesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.07.2018
Rating: 0

Restaurant: Masala Indian Cuisine

Uudenmaan currypaikkojen kartoittaminen jatkui pienen tauon jäkeen Sipoossa. Neljän hengen seurueemme testasi meat thalin, vegetable thalin, butter chickenin ja palak panirin. Ruoka oli hyvää ja tuoretta, ja annokset katosivat lautasilta. Tosin jokaista annosta vaivasi melkoisen vaisu makumaailma. En tarkoita chilin puutetta, tulisuus on toinen asia vaan mausteisuuden vähäisyyttä.

Butter chicken oli eksoottinen, en ole koskaan nähnyt niin punaista kastiketta, enkä myöskään maistanut moista bc-annosta. Pohjalla oli tuttu maku, mutten saa päähäni mikä. Mielessä pyörii muutaman vuoden takainen kotiin jostain hankittu mausteseos, joka on tietysti loppunut, enkä pääse tarkistamaan asiaa. Kannattaa kokeilla, ei annos huono ollut vain erilainen.

Naan oli lämpimänä hyvää, jäähdyttyään toimi kastikkeen kaapimiseen oivallisesti.

Siisti sisutus, ei kyllä kovinkaan persoonallinen, tarjoilu pelasi - tilaa oli, ei tarvinnut ryntäillä - ja kun ruoka oli jees, voin poiketa toisenkin kerran kulmille osuessani, kokonaisuus oli reilusti plussan puolella.

Miinuksena juomalistan heikkous ja hintataso. Pikkupullo Karhua melkein vitosen ja Tuborg(?) taisi olla kutosen arvoinen. Pahasti liikaa, sanoisin. Curryn kaverina voisi olla tarjolla huomattavasti maukkaampia olutvaihtoehtoja kuin bulkkilager. Hintataso oli muutenkin hivenen korkea, itse asiassa Helsingin ja Turun keskustassa saattaa selvitä halvemmalla! Yhdeksäntoista euron hinta on keskiarvo annoksistamme, ja mielestäni se on liikaa, valitan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 13.10.2017
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Bihani Nummela nepalese

Ensimmäiseksi on pakko kyseenalaistaa aiemmat arviot, tämä ei ole viiden tähden ravintola, mutta ei kai kukaan anonyymeihin maksimipisteisiin uskokaan.

Asiaan. Lauantai-iltapäivä, neljän hengen seurueemme jatkoi Uudenmaan nepalilaisten kartoittamista. Tilaukseen viisi annosta: katkarapuja (Shrimp saag), tuorejuusto (Saag paneer), kalaa (Fish curry), broileria (Chicken korma) ja lammasta (Lamb kebab). Tilaaminen kävi sujuvasti ja ruoat saapuivat parissakymmenessä minuutissa. Reilun kokoiset annokset, näillä pärjää!

Entäpä maku? Annokset olivat kaikki asiallisia, suuret makuelämykset jäivät odottamaan seuraavaa paikkaa. Vaikka kuinka haluaisin kirjoittaa annoksista kauniita säkeitä, ei runosuoni lähde tämänkään paikan kohdalla laulamaan: perusnepalilaista perushinnalla peruspaikassa. Kala-annoksessa oli sipulia vaikkei moisesta listassa ollutkaan mainintaa ja se tietysti meni sipulia inhoavalle. Onneksi tarkoitus olikin kokeilla kaikkia, joten vahinko ei ollut suuri, mutta harmittava.

Osa ruokailijoista vaihtoi riisin kasviksiin ja tuttu nepalilaispaikkojen meno jatkui, lisukekasvikset ja salaatti olivat erittäin vaatimattomia. Pieni plussa siitä että herne-maissi-paprika oli paistettu voissa. Naan - no, sitä oli.

Kylmällä ilmalla kannattaa varoa pöytiä, joiden yläpuolella on ilmastoinnin tulot, niissä istutaan talvivaatteet päällä. Kapuaminen kolmanteen kerrokseen jäisiä ja todella liukkaita portaita pitkin lisäsi autenttisuutta! Luhtikäytävän toisessa päässä kylläkin on hissi mikäli vuorikiipeily ei ole oma juttu.

Mikäli kulmille osuu nälän yllättäessä on Bihani varteenotettava vaihtoehto - kovin kaukaa en kyllä lähtisi varta vasten ajamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 05.02.2016
Rating: 3

Restaurant: Turun Upseerikerho

Kohtuullinen hintataso suhteellisen monipuolisella listalla houkutteli lauantaibrunssin kimppuun. Tankkaus onnistui mutta saattoi jäädä viimeiseksi kerraksi.

Mielestäni ravintolassa saa paikan päällä tehtyä ruokaa ja nyt niin ei käynyt: tarjolla oli eineksiä ja säilykkeitä. Kaikkia annoksia en maistanut, joten en sano koko show'n olleen tehdastekoinen mutta on ikävää saada purkkihedelmäsalaattia, pakastepiirakoita jne. Niitä saa halutessaan kotonakin.

Ruoat olivat tuoreita, eikä mauissa ollut mitään ihmeellistä. Mikään makumatka brunssi ei tietenkään ollut, mutten odottanutkaan. Pari mokaa oli kyllä käynyt: vihreä salaatti oli hukutettu järkyttävään majoneesiin ja munavoi ei ollut voita nähnytkään. Majoneesi erilliseen astiaan salaatin viereen ja munavoi pitää ehdottomasti tehdä voista eikä amorfisesta muovista.

Ruokasalissa on klinkkerilattia ja todella kova, kaikuva akustiikka. Puutuolien vetäminen lattiaa pitkin nostaa melun kuulosuojaintasolle, puhumattakaan huutavista lapsista. Suosittelen korvatulppia jos kuulon kanssa on ongelmia.

Kokonaisuutena sanoisin että brunssi on ok mahan täyttämiseen, yhdentoista euron hinnalla saa monipuolisen lounaan mikäli sodexoamica on kulinaarinen linjasi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 05.12.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites