jounmust
11 reviewsBadges
Blog link
Reviews (11)
These reviews don't affect the average
Paikallinen rullakebu eli "Shawarma" on ehdottomasti Helsingin (ja ehkä koko Suomen?
) paras. Itse en ole ikinä maistanut koskaan "aitoa" shawarma, mutta omassa mielessäni tämä kilpailee kyllä rullakebujen kanssa ja pieksee ne mennen tullen.
Kooltaan hyviä, salaatti tuoretta jne jne. mutta tärkein ainesosa eli liha on kyllä erittäin hyvää.
Ehdottomasti Helsingin paras kebula! "oikean" ruoan kanssa tällä ei tietysti ole mitään tekemistä, mutta kuka sitä odottaakaan?
Sushi lounasbuffet oli tylsä ja pettymys.
Ala carte listalta olen täällä saanut erittäin hyvää sushia, mutta lounaan valikoima oli suppea ja tylsä. 15e hintaan olisin odottanut hiukan muutakin kuin kaikkein yksinkertaisimpia susheja.
Valikoima: perus lohi nigiri, pari aika kumisesta kalasta tehtyä nigiriä ja lohi maki rulla.
Olisin kaivannut jotain "maustetumpia" sushejan kuten gunkan, california roll, spicy makeja... mutta ei.
En suosittele useammin susheja syöville. Ensikertalaisille tarjonnassa varmaan vielä on mielenkiintoa.
Hyvä hodari ja loistavat ranskalaiset - suosittelen kokeilemaan.
Annos on kooltaan "kevyt lounas" ja jos sen ottaa erikoisempana vaihteluna perus-lounaaseen, niin ei pety.
Söin päivän hodarin ja tryffeliranut. Molemmat olivat ehdottomasti onnistuneita, enkä näe miten "roskaruoasta" saisi mitenkään parempaa kuin mitä Hodari&hummeri tarjoili.
Miksikään kantapaikaksi ravintolasta ei ole, koska kyseessä on kuitenkin loppujenlopuksi suhteellisen kalliista hodarista.
Hyvä paikka istua kavereiden kanssa viettämässä iltaa ja syödä hyviä purilaisia.
Olutvalikoimakin oli hyvä. Menimme illalla, jolloin paikka oli melkein täynnä ja saamaamme pöytään kävi ilkeä kylmä veto jostain.
Itse hampurilaiset tulivat pöytään noin yhden oluen verran odoteltuamme. Ulkonäkö oli valtaisa pettymys ja pelkäsinkin, että olimme eksyneet johonkin S-ravintolaan. Sämpylä oli litteä ja pihvi näytti pakasteesta otetulta. Mutta onneksi maku korvasi ulkonäön! Purilainen oli erittain maukas ja sen kanssa tarjoiltu aioli piti tehokkaasti vieraat kaukana. Annos oli nälkäiselle juuri oikean kokoinen ja sopi hyvin myöhäiselle illalliselle oluen kanssa.
Hyvä baaripurilainen, mutta miksei pihvi ollut medium?
Olin yksi harvoista asiakkaista paikalla ja palvelu oli hyvää ja ruoka tuli nopeasti. Ottamani Black Angus -purilainen oli selvästi perus baaripurilaista parempi: Morrison's ym. jäävät selvästi jälkeen. Pihvi ja ranskalaiset olivat luonnollisesti pakastevalmiita, kuten odottaa saattaa, mutta se ei haitannut.
Miksei oletusarvoisesti pihviä ollut jätetty mehevän mediumiksi, kun kyseessä on kuitenkin hyvää lihaa. Hampurilaisen leivät olivat erittäin maukkaat ja punasipulisalaatti toimi.
Muuten Primulalta tuntuu olevan konsepti pahasti hukassa. Mikä on se asiakasryhmä, jota he yrittävät tavoittaa? Paikka on siisti, mutta tunnelmasta mieleen tulee lähinnä bisneshotellin ravintola. Ruokalistalta löytyy helppoa baari ruokaa, kuten purilaisia, ja voisinkin kuvitella työmatkalla syöväni hotellin alakerrassa juurikin jotain tällaista. Mutta alueen ylemmän keskiluokan yli keski-ikäiset asukkaat hakevat ehkä jotain muuta, samoin alueen nuorempi väestö.
Ehkä lounasaikaan tilanne on eri.
Hyvä palvelu, keskinkertainen ruoka.
Tarjoilija tuli ystävällisesti pöytään ottamaan tilaukset vastaan, koska ravintolassa oli lisäksemme aika vähän asiakkaita. Tilasin Chorizo tortillan. Ruoka tuli ihan riittävän nopeasti, mutta tarjoilija pahoitteli hieman eriaikoihin tulleita annoksia ja tarjosi jälkiruokakahvit.
Tortilla oli keskikokoinen, mutta chorizoa oli paistettu liian kauan ja siksi valui suolaista öljyä. Annoksena ihan keskinkertainen, mutta odootaisin 15e "katuruoka" ravintolalta joko huomattavasti isompaa tai laadukkaampaa annosta. Vertailukohtana Cholon annokset ovat isompia, parempia ja halvempia.
Sisustukseltaan paikasta ei kyllä tullut katuruoka mitenkään mieleen; lähinnä uusi ja siisti työpaikkaruokala, jona se lounasaikaan pääosin toimiikin.
Salaattipöytä loistava, mutta lämminruoka perus kouluruokaa. Salaatti pöydän saa noin 8e hintaan ja siihen päälle pari euroa lämpimästä ruoasta.
"Fusion kitchen" antaisi ymmärtää jotain muuta kuin perus suomalaista kinkkiä.
Edes pienet vivahteet thaikku, intialaiseen tai korealaiseen suuntaan olisi oikeuttanut sloganin.
Söin lounaaksi buffetin, kastikkeet olivat perustasoa, myös kevätkääryleet olivat tavallista suomesta löytyvää laatua eli täysin ala-arvoista (paksu sitkeä kuori ja sisältä lähes tyhjä).
Yhteenvetona: maha tuli täyteen, mutta tuskin tulee ikinä mentyä uudelleen.
Erinomaista vasikan entrecoteeta lounaaksi. Palvelu oli hyvää, tilaa oli tarpeeksi ja lounaaksi tarjoiltu entrecote oli loistavaa! Harvassa paikassa saa alle 10 euron näin erinomaista ruokaa. Illallisella olisin ollut maksamaan annoksesta kyselemättä 15-20 euroa.
Mauttomia, mutta valtavia annoksia.
Ruokaa saa ainakin mukaan nopeasti ja todella paljon. Mitään makuelämystä on kuitenkaan turha odottaa, sillä kastikkeista on taidettu jättää kaikki mausteet pois. Tilaamani Viiden mausteen kana oli sitä samaa "vaaleita kanasuikaleita kirkkaassa liemessä", jota suuri osa kiinalaisista tarjoilee.
Perus halpis kiinalainen, joka on muokattu "Suomalaiseen makuun". Jos haluat 11 eurolla annoksen, joka riittää pariksi päiväksi eikä maulla ole väliä niin kilpailu on aika tasainen tämän paikan ja saarioisten lihapyöryköiden välillä