luukmi

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Villisika theme restaurant

Kahden hengen illallinen lauantaina onnistui hyvin. Pöytävaraus oli ja hyvä niin, koska saapumisemme jälkeen alkoi väkeä tulemaan enemmänkin. Olisin ottanut Possun potkaa, mutta sitä olisi joutunut odottamaan kauemmin kuin muita ruokia, koska oli vielä muhimassa. Otin siis aurajuustoleikkeen ja kumppani tilasi maksaa. Leike oli todella iso ja maultaan ihan ok. Ilman aurajuustoa se olisi ollut keskivertoleike. Maksa kuulemma maistui hyvältä, mutta parempaakin on syöty. Samoin maksa-annos olisi saanut olla suurempi. Pakko myöntää, että odotin ehkä vähän enemmän ruokien kuvausten perusteella makua ja "äijäilyä". Ravintolana Villisika on viihtyisä ja mukavasti sisustettu. Tilaa on hyvin pöytien ympärillä. Palvelu perinteistä. Possun potka - annos on joskus pakko vielä päästä testaamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 24.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Taj Indian Restaurant indian

Vappubuffet inasen alle 15€ per henkilö. Tarjolla pätevä kattaus kana- ja lammasruokia, salaattia, riisiä ja lisukkeita. Jälkkärinä tarjottu mangovaahto oli todella hyvää. Samoin Naan- leipä. Kerran käynyt aiemmin ja silloinkin ruoka erittäin hyvää. Nyt oli taloon tullut suomenkielinen tarjoilija, jota viime kerralla ei ollut. Kaiken kaikkiaan hyvä buffet-kokemus ja ehdottomasti suosittelen kyseistä ravintolaa ihan jokaiselle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 02.05.2015
Rating: -1

Restaurant: The Grill steak restaurant

Käytiin Grillissä syömässä perjantai iltapäivänä ja useampi pöytä täynnä, väkeä tuli koko ajan lisää. Onneksi oli pöytävaraus. Itse otin ylikypsää porsaankylkeä ja kumppani tilasi kalaa. Molemmat annokset oli maittavia. Tosin possussa aika paljon rasvaa mukana, mutta sen sai ronkittua pois. Kala-annos vaikutti melkoisen pieneltä, ainakin verrattuna possuun. Yrttiperunat tuotiin yhdellä pienellä kipolla, niitä olisi mennyt kyllä enemmänkin. Ravintolassa oli ilmeisesti menossa myös Amerikka-teema, mutta tarjoilija ei kyseistä listaa mainostanut ollenkaan. Palvelu ihan normaalia, ei tökkinyt eikä loistanut. Miinuksena listan suppea valikoima kanaruokia (1-2 kpl). Voisin harkita käyntiä uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 06.04.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Frankly european

Viihtyisä sisustus, ei liian pramea, mutta ei tylsäkään. Ikkunoissa säleiköt tuomassa mukavasti rauhaa ohikulkijoilta sulkematta kuitenkaan näkemistä sisältä ulospäin. Palvelu vähän jähmeää, mutta ystävällistä. Pöytään tuotiin leivät heti istumisen jälkeen ja ruokakin tuli sopivan reippaasti tilaamisen jälkeen. Tosin väkeä ei vielä siinä vaiheessa paljoa ravintolassa ollut. Itselleni tuli häränrintaa ja valkosipuliperunoita, seuralaiselle siikapihvit lohkoperunoilla. Ruoka maittavaa, annokset isohkoja (tulee täyteen ilman alkupaloja) ja ansaitsi kehut. Voisin mennä uudelleenkin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 27.11.2014
Rating: 1

Restaurant: Roast

Palvelu oli ihan hyvää, mutta ruoka ei säväyttänyt. Pekoniburgerissa ainoa hyvä asia oli pihvi. Sämpylä ei maistunut miltään ja ranskalaiset pystyy kuka tahansa maustamaan paremmin, pelkkä tavallinen grillimauste ei ole ravintolatasoista maustamista. Salaatit vetisiä ja majoneesi maistui kitalaessa koko loppuillan. Jos Tampereella tahtoo burgerin niin oikeastaan mikä tahansa paikka on parempi vaihtoehto niin hintansa kuin laatunsa puolesta. Ei se nyt pahaa ollut, mutta.. Seuralaisen mukaan vasikka oli ihan hyvää, mutta annos pienehkö ja lohkoperunat kovia. Jäi nyt vähän epäselväksi mikä paikka Roast haluaa olla.. Fine Diningiä se ei ole, pubiruokaa siellä ei tarjota, hampurilaisravintola se ei ole eikä kotiruokaravintolastakaan Roast mene. Sisustus muuten ihan kiva, mutta aivan liian paljon pöytiä niin pieneen tilaan. Tunnelmaa latisti liian lähellä olevat naapuripöydät. Onneksi olin lukenut arvosteluja etukäteen niin tiesi pelätä pahinta/olla odottamatta liikoja. Tuskin tulee mentyä uudelleen, koska hinta - laatu - suhde on vain aivan liian pielessä tässä ravintolassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 14.02.2014
Rating: 2


Images


Followers