millavanilla

38 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (38)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Bar Favela

Ihanan rento mutta ammattimaisella otteella johdettu töölöläinen olohuone. Sopivan kokoisia herkullisia leipiä (härkä), omaperäinen rapusalaatti (etikan, seesamin ja chilin maut puskevat esiin) ja laaja valikoima juomia. Kiva palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.07.2015
Rating: 2

Restaurant: Il Birrificio

Oi, tällaisia paikkoja toivotan Helsingiin lämpimästi tervetulleeksi lisää! Mielettömän mukavaa, rentoa ja asiantuntevaa palvelua. Oli kiinnostavaa kuulla, mistä oluiden ja ruokien alkuperästä (esim. leikkeleistä moni oli tehty paikan päällä kuten myös oluiden panemisessa oli henkilökuntaa ollut mukana). Herkullisia naposteltavia ja tietenkin laaja valikoima oluita. Plussaa mahdollisuudesta ottaa pienempi maisteluannos olutta. Ei-helteisenä kesäiltana tila oli miltei tukalan kuuma, mutta muuten paikka oli mielestäni tosi viihtyisän krouvi. Tuli sellainen fiilis, että jokainen satunnainen pistäytyjä on tervetullut. Tänne ystävien kanssa illanviettoon!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.07.2015
Rating: 5

Restaurant: Salve finnish

Odotukset eivät olleet korkealla näiden arvostelujen lukemisen jälkeen. Siihen nähden Salve oli sekä ruoan että palvelun suhteen ihan mukiinmenevä kokemus.

Ruoka on todellakin kotiruokatyyppistä, mitään gourmet-kokemusta on turha odottaa. Maut lohikeitossa olivat kuitenkin ihan balanssissa ja mukavana pienenä yksityiskohtana mukana tuleva tumma leipä oli lämmintä(/lämmitetty). Palvelu oli mielestäni ok, ja esimerkiksi tarjoilijan vinkki ottaa pienempi annoskoko oli oikein ystävällinen ele! Annoskoot olivat nimittäin melko kolossaalisia. Tästä varmaan johtuvat myös paikan varsin korkeat hinnat, sillä laadun suhteen fine dining -tasoa kolkuttelevat hinnat eivät todellakaan ole perusteltuja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.07.2015
Rating: 1

Valttikorttina tietenkin ainutlaatuiset näkymät kimmeltävälle Töölönlahdelle viehättävästä kartanopihapiiristä. Aurinkoisella säällä ehdottomasti must-see kesäkohde Helsingissä. Valikoima mukavan kotikutoista pullineen ja piiraineen. Palvelu kassalla hiukan ontuvaa. Edes pienenpieni hymynkare olisi pelastanut paljon!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.07.2015
Rating: 1

Restaurant: Farang modern asian

Huikeita annoksia maistelumenussa. Eräänkin annoksen tuoksu- ja makumaailma vei niin autenttisesti Bangkokin katukeittiöiden äärelle kuin sinne matkustamatta voi päästä. Maistelumenun hinta on upeisiin raaka-aineisiin ja makuihin nähden mielestäni suorastaan alhainen Helsingin mittakaavassa.

Palvelu aika robottimaista ja salin sisustus ei välttämättä takaa kaikista miellyttävintä tunnelmaa (hiukan hallimainen, paljon ääntä). En ole ihan varma viihtyvätkö tarjoilijat työssään. Annoksia tuotiin kovin tehokkaaseen tahtiin, mikä oli tietenkin hyvä asia, vaikkakin loppua kohden vatsa olisi ehkä tarvinnut hiukan rauhallisempaa tahtia pystyäkseen nauttimaan viimeisistäkin ruokalajeista täysillä.

Liiketoiminnan näkökulmasta robottimaisuus ja tehokkuuden ylitys ovat täysin ymmärrettäviä, mutta rauhaisaa ja intiimiä tunnelmaa tällä tyylillä voi olla kuitenkin hiukan haastavaa luoda.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 66€ Added: 09.07.2015
Rating: 0

Restaurant: Maya Bar & Grill mexican

Suosittelen Mayan tapasvalikoimaa! Tuhdit ja täyteläiset maut, kivasti vaihtoehtoja joista valita itselleen sopiva kokoelma ihan pääruoaksi asti.

Erään kerran erehdyin valitsemaan pääruoaksi paellaa, mikä oli erilaisten maukkaiden tapasten tuomaan vaihteluun verrattuna tylsähkö ja tavanomainen kokemus. Kiinnostavampaan paellaan yltäisi kotikeittiössäkin, kun taas näin monipuolisia tapaksia olisi työlästä lähteä rakentamaan kotioloissa.

Palvelu ei ole jäänyt erityisesti mieleen, mutta kaiken kaikkiaan tunnelma mielestäni oikein onnistuneen lämmin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 09.07.2015
Rating: 0

Restaurant: KuuKuu bar restaurant

Kiva miljöö ja tunnelma voittavat ruoan tason. Tänne voisi tulla uudelleen vaikka lasilliselle tai pikkupurtavalle!

Isohko pääruoka oli ihan kohtalaisen maukas jokiravuista koottu toast skagen. Hieman vetistyneen annoksen kokonaisvaikutelma oli kuitenkin tylsähkö. Myös jälkiruoasta puuttui innovatiivisuus ja rohkeat maut; oli marjaista sorbettia, kovin miedon makuista vanukasta (luvatun valkosuklaan sijaan maistui lähinnä maidolle) ja melko mautonta vohvelia. Laatu on itsessään varsin hyvä, mutta lisää makua kaipaisin hintoihin nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 09.07.2015
Rating: 0

Restaurant: La Cantine french bar-restaurant

Munkan helmi lounasaikaan! Lähinnä Helsingin keskustan ravintolavalikoimaan valitettavan jumiutuneena tällainen söötti ja aitoihin makuihin keskittyvä, hiukan syrjässä sijaitseva ruokapaikka todella onnistui yllättämään. Rehelliset raaka-aineet, taitava maustaminen ja sympaattinen ulkoasu saivat minut puolelleen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.11.2013
Rating: 3

Restaurant: Guangzhou Yuan

Ohoh, ensimmäistä kertaa Suomessa sijaitsevassa kiinalaisessa ravintolassa tulinen todella tarkoittaa tulista. Tutustuimme meille uuteen paikkaan nappaamalla annoksen Pekingin kanaa mukaan kahdelle jaettavaksi. Maut olivat melko tavanomaiset, mutta erityisplussaa tuntuvasta chilistä ja rapeista, tuoreenoloisista vihanneksista. Tätä voi suositella!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 07.07.2013
Rating: 2

Restaurant: Vapiano Fresh Italian!

Parasta Vapianon konseptissa on se, että annoksia pääsee kustomoimaan oman mielensä mukaan ja raaka-aineet ovat mielestäni aina olleet freesin oloisia. On myös kivaa päästä seuraamaan oman annoksen valmistusta, niin ainakin tietää varmasti mitä lautaselle on eksynyt ja miten.

Jonotussysteemi rasittaa varmasti kiireisiä ihmisiä. Kuitenkin kaupungilla olon lomassa kavereiden kanssa tänne pistäytyessä kaikessa rauhassa aterioimaan, ei järjestely ole minusta mahdottoman ärsyttävä. Sistustus on myös miellyttävä, mutta ravintola todella hälyisä ja meluisa suosittuun ilta-aikaan.

Suosittelisin Vapianoa kohtuuhintaista italialaista perusruokaa ex tempore -meiningillä keskustassa kaipaavalle. Jos haluat syödä "vähän paremmin", kiireesti tai tunnelmallisessa paikassa, jätä Vapiano väliin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 28.10.2012
Rating: 6


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites