mutustelija

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Hokkaido Sushi

Itse olen vain sushilounaan perään ja tämä on edullisempi kuin aivan keskustan sushilounaat. Suositteluun menee näistä syistä: sushit maistuvia (kiinalaista en buffasta ole syönyt), rauhaisa miljöö (saa lounastaa rauhassa eikä ruuhkan tuntua), ystävällinen palvelu. 11,90 buffasta ihan ok, saa kuitenkin syödä mahansa täyteen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 09.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Pikku Jerusalem

Pikku Jerusalemin sisustus on aika vaatimaton ja sijainti kämäisellä Maunulan ostarilla. Kävin kaverin kanssa lounasaikaan ja söin pitafalafelin. Se oli paras falafel, mitä olen koskaan Helsingissä syönyt. Falafelit oli tehty itse ja annoksessa oli tuoreita yrttejä ja jotain soosia, joka maistui myös "oikealle". Ehkä ainoa miinus jos sitä sellaisena haluaa pitää, oli mukaan paistetut muutamat ranskalaiset. Palvelu oli ihan ystävällistä ja taustalla soi originelli arabi(?)musiikki, joka omasta mielestäni on kivempi kuin joku radio nova. Olen syönyt yhtä hyviä falafel-annoksia vain Berliinissä, jossa mättöannokset ovat kebab-paikoissa aina maukkaita. Pitafalafel kustansi 6,5 euroa ja siihen nähden hinta-laatusuhde oli hätkähdyttävän hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 08.06.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Sunn

Söimme kahden hengen voimin lounasta. Lounas oli "tuskaa" eli ruokalistaa hauskuuttanut kirjoitusvirhe, piti olla "turskaa" hollandaise-kastikkeeella. Ihan maistuva, ei mieleenjäävä mutta täyttävä ja ok annos. Ison plussan minun mielessäni sai lounaaseen kuuluva salaattipöytä, jossa oli tuoretta salaattisekoitusta eri salaattilajikkein kuin myös tuoretta leipää ja kaksi omatekoista salaattikastiketta. Salaatti ja toinen omatekoinen salaattikastike olivat omaan makuuni erityisen nam. Palvelu oli myös ystävällistä.

Sunnissa miellyttävää on myös ikkunoista avautuvat maisemat, Senaatintori ja Suurkirkko.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 14.09.2012
Rating: 1

Restaurant: Lungi

Mutkaton ruoka- ja seurustelupaikka.
Minä ja seuralaiseni otimme kanttarellirisotot. Risotto olikin kuin puuroa, hieman vetistäkin mutta raskasta, täyttävää, hyvää, ehkä olisi raavaalle miehellekin kelvannut. Tuskin jaksoin edes syödä koko annosta. Saimme hyvin ystävällistä, luontevan rentoa palvelua tarjoilijalta, joka jaksoi palvella ja suositella juomiakin. Samalla jaksavaisella otteella hän näytti palvelevan loppusaliakin. Lopussa jouduimme vähän odottelemaan, että pääsimme maksamaan.

Minusta paikka oli mukava rentoon ruokailuun ja seurusteluun. Salissa soi musiikki, joka sopivasti peitti muiden ihmisten puhetta siten, että sai jutella oman vieruskaverin kanssa rauhassa ilman, että se kuului toiselle puolelle salia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Fratello Torrefazione coffee, lunch

Lounaan risotto oli herkullista, aavistuksellinen kirpeys ja muut maut toimivat, söisin toistekin.
Palvelu oli hiukan hapuilevaa siinä mielessä, että otimme seuralaiseni kanssa lounaskahvit, mutta minun piti jonottaa uudestaan pyytääkseni maksamiamme kahveja, jotka sitten pikku odottelun jälkeen tuotiinkin pöytään. Muuten palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 14.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Bambu

Sushi oli pakasteesta eli samaan elämykseen olisi päässyt ostamalla Pirkka-pakastesushin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Allotria

Kävimme syömässä kuuden hengen sekaporukalla. Meitä viihdytti palvelullaan Irlannista kotoisin oleva tarjoilija ja palvelu oli oikein hauskaa ja mukavaa. Söin maissirisottoa juuriselleripyreellä ja savujuustoviipaleella. Minusta annokseni oli herkullinen ja makujen kohtaamista oli mietitty. Jälkkäriksi ottamani italialaistyyppinen kinuskijäätellöpallero oli tavanomainen, mutta ihan hyvä.
Seurueemme jäsenellä oli mukana kaksi alle kouluikäistä poikaa ja heille saatiin myös mukavan tarjoilijan kanssa neuvoteltua jotain sopivaa syötävää, vaikka varsinaista lastenruokaa ei listalla ollutkaan. Viihdyin hyvin, koska palvelu oli hyvää ja koska syömäni ruoka oli herkullinen. Minusta Allotria ei kalpene muille ruoan makuun panostaville mutkattomille ruokapaikoille, joita on enemmän toisella puolen Helsinkiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 14.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Allotria

Meitä oli neljän hengen seurue, kaikki naisia. Kaksi otti salaatit (lohi jotain), yksi tattikääryleitä ja minä tonnikalapihvejä. Kaikkien mielestä oma annos oli herkullinen. Olin itse ihastunut siihen, että hyvän maun lisäksi koin, että annosta oli todella mietitty mikä voisi toimia eikä vain mätkitty jotain perusjuttuja ilman ajatusta.

Söin jälkkärinä annoksen roquefort- ja piparkakkujäätelöä. Annoksessa oli viikunahilloketta, piparkakkuja, tuoreita viikunoita, ananaskirsikka ja vadelma. Jätskeissä oli jäähilettä mutta muuten molemmat jätskit olivat todella hyviä ja annos ylitti odotukseni, koin, että siinä oli myös käytetty luovuutta kuten pääruoassani. Glögin kanssa se olisi sopinut hyvin.

Palvelussa ei moitteen sanaa.

Kokemus oli hyvin myönteinen, koska odotukseni herkuttelusta täyttyivät.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.11.2010
Rating: 4

Restaurant: Tuk Tuk

Söimme sunnuntailounaan päiväsaikaan. Ruokamme oli ihan tavallinen naudanlihaa riisillä mutta miedot maut erottuivat kauniisti. Paikka on siisti ja valoisa. Syömäkumppani otti ensin lohta mutta se oli loppu ja ystävällinen tarjoilija hyvitti sen hinnassa. Paikka on niin pieni, että jos kovasti häiritsee metrin päässä olevat viereisen pöydän seurue/seurueet niin silloin pitää skipata.:) Oli siis mättömeininki mutta hieman paremman paikan mättömeininki. Positiivinen kokemus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 24.05.2012
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites