sikami

55 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (51)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Yume modern asian cuisine

Otettiin Street Style menu kahdelle. Tämän paikan jäljiltä on muuttunut käsitys Aasialaisesta ruoasta täysin. Ei ollut mitään liisterihuttua vaan ihan kunnon runsaita makuja. Todella maukasta ruokaa! Kesken ruokailun jo mietittiin etukäteen mitä seuraavalla kerralla tilataan täältä :D Jos jotain miinusta pitää antaa, niin jälkiruokakippo oli karhea. Jotenkin ärsytti lusikkaa vetää pitkin :P Juomien hinnat ovat myös aika kovat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 65€ Added: 02.05.2015
Rating: 2

Restaurant: Base Camp nepalese

Ihan perushyvä. Ei silti voita Tikkurilan Sagarmathaa <3

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 02.05.2015
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Zetor finnish food

Oltiin yksityis kabinetissa viettämässä polttareita. Alkudrinkkini piti olla caipiroska, mutta sokerin tilalle olikin lipsahtanut suolaa! Melkonen maku elämys! Ruoka oli perushuttua. Blinit maistui einespannareille. Ei mitenkään erikoista ruokaa. Ehkä jonkin huoltsikan tasoa?!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 02.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Café Balzac fresh pasta and salads

Tästä on tullut meidän yksi kesän kantapakoista! Tarjoiljija/omistaja hyvin persoonallinen henkilö ja tuo oman mausteen paikkaan :) Kerran poikkas asiakkaalle ranet naapurin mäkkäristä, kun as. halusi välttämättä ruuan kanssa ranet (paikka on kuitenkin pastaravintola?!). Kerran saatiin myös seurueen salaatin syöjille ilmaiset pastat, kun tarjoilijan mielestä " ei kukaan voi pelkällä salaatilla elää" :D Paikka on pieni ja todella suosittu. Vaikea usein saada paikkoja. Ruoka hyvää, mutkatonta ja tuoretta.Tämä jää suosikki paikaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 02.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Krog Madame

Sisätilat kolko modermi, mutta sisäpiha aivan mahtava! Loistavaa chilliä musiikkia ja mahtavat ja kohtuu hintaiset drinksut. Ruoka oli myös runsas ja hyvää. Tänne tulee varmasti tultua useammin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 02.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Tony's Deli mediterranean

Ihan hyvä mesta, ei kuitenkaan paras. Tänne kannattaisi menisin ensikerralla pelkästää syömään seisovan antipaston. Osa niistäkin tosin liian öljyisiä tuotteita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 02.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Kappeli scandinavian/café

Täällä näkee paljon huonoja palautteita, mutta meillä visiitti oli ihan onnistunut. Alkuruoka todella hyvä, pää ruuan pihvit ihan ok, jälkkärit hyvät. Täällä oli erityisen hyvä palvelu, vaikka väkeä olikin melko runsaasti. Ei tarvinnut odotella ruokia eikä tarjoilijaa kauaa. Hienon näköinen paikka myös. Äkkisiltään en keksi mitään negatiivista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 19.04.2014
Rating: -2

Restaurant: Amigo spanish

Yllättävän hyvä pihvipaikka! Palvelu oli tosi hyvä, tarjoilija otti meidät huomioon tosi hyvin. Oikein oli hauskaakin jopa tarjoiljan kanssa :) Pihvit oli juuri sellaisia kypsyydeltään kun me 4 oltiin pyydetty. Hyvä kastike ja ruokaa oli ihan sopivasti. Menen varmsti toistekkin :) Lasten vaunuille ei oikein ollut kuin yksi paikka, että useampi pikkulapsiperhe ei varmaan sopisi kärryineen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 30.11.2012
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Saslik russian

Tämä oli toinen kerta, kun olen käynyt täällä. Eka kerta oli onnistunut kaikinpuolin. Nyt jäi "paskamaku suuhun". Oltiin isänpäiväksi varattu pöytä + syöttötuoli. Ei sitten saatu syöttötuolia pitkään aikaan, koska heillä ei missään lukenut, että ollaan varattu sellainen. Kesti oma tovi, ennenkuin syöttötuoli jostai vapautui. Ikävä kyllä sinä aikana lapsen tempoessa sylissä kaatui yksi punkkulasi mieheni syliin ja lapsen päälle. Ei saatu edes pahoittelua tästä ja anomalla anottua saimme uuden viinilasin tilalle, sekään ei tullut edes veloituksetta. VAatteet kuitenkin menivät käyttökelvottomiksi viinistä. Ruoka oli ihan ok, perinteisesti erittäin suolaista. Pääruuan kanssa tulee aina hapankaalia ja jotain hapanpunajuurta. Ne vähän jo rupee tökkimään. Ei ehkä tuu vähään aika tänne mentyä. Sali on muutenkin todella ahdas. Tuolien selät ihan kiinni naapurin tuolissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 07.07.2013
Rating: 2

Restaurant: Bryggeri Helsinki skandinavian

Luin täältä, että täällä on loistava maksa. Piti käydä kokeilemassa ja olihan tuo aivan taivaallisen hyvää. Tähän mennessä parasta maksaa ikinä! Alkupalat ja jälkiruokakin olivat hyviä. Ruuassa ei mitään moitittavaa. Palvelu tosin oli vähintäänkin outoa. Soitin varauksen pikkujouluaikaan ja jo puhelimessa kuullosti varaus jotenkin todella epävarmalta. Paikan päällä sitten tupa oli täys ja tarjoilija ei löytänyt mukamas enää varausta vaikka olin saanu tilausjärjestelmästä ihan vahvistuksenkin asiasta. Mitä ihmeellisimpien selitysten jälkeen saimme paikan, kun pöytiä järjesteli uudelleen. Liekö oli ravintolapäälliikö vai kuka joka asiaa mm. selvitteli ja kaiken hässäkän keskellä kiroili ihan avoimesti. Ei minua sellainen haittaa yhtään, mutta monilta voi jäädä ammattitaidoton mielikuva henkilökunnasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 11.12.2013
Rating: 0


Followers