Ei tietoa

Kulkurin kuu

suomalaista lounasruokaa
Arvosana 1 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Äänekosken kaupungintalon alakerrassa sijaitsevassa lounasravintolassa syömässä. Listan kasvisruokana kasviskiusaus, lisäksi tarjolla possunfile ja sieni-pekonikeitto. Keitto/kasvislounaan hinta 5,4 e, liha-annos noin euron kalliimpi.

Kaikki lounaslistan ruuat taisivat olla laktoosittomia. Salaattipöydän sisältö oli runsaahko, tomaatti, kurkku ja porkkanaraaste olivat tuoreita, toisesta sekaraasteesta en osaa sanoa, jäävuorisalaatti näytti nahistuneelle. Lisäksi säilykeananaspalat ja aurajuustorouhe.

Ruoka oli tarjolla sekalaisena vuokakokoelmana. Yhdessäkään vuuassa ei lukenut, mitä ruokaa se sisälti, ruuan valmistusaineista puhumattakaan. Hintalista löytyi kassan läheltä, ruuan sijaintipaikalta katsottuna pylvään taakse piiloon jääden.

Kasviskiusaukseen oli käytetty perunaa, pieni ripaus joko paprikaa tai porkkanaa (en halunnut maistaa sitä), ja muutama sipulin naatin palanen. Naattien käyttö on toki ihan ok, mutta varren ylikypsästä osasta muutama pieni suikale ei ruokaa paljoa mausta. Kiusauksen liemi oli ilmeisesti laktoositonta kermaa ja jotakin nestettä, ja se oli maustettu jollakin vihreällä - oreganolla? En tiedä.

Kiusaus oli täydellisen ylikypsä, paloja oli vaikeaa saada pysymään haarukassa. Se ei kuitenkaan ollut mehevän muhean ylikypsä, vaan lientä oli niin paljon, että irtonaiset perunanpalat olivat lautasella kasana, ja liemi siinä ympärillä. Lisäksi ruoka oli haaleaa ja mautonta.

Paikka noin periaatteessa oli muuten ihan siisti kliininen ruokala. Asiakaspalvelun suhteen ei henkilökuntaa asiakkaat olisi voineet vähempää kiinnostaa.

En voi suositella ainakaan kasvissyöjälle. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että tämän ruuan maksimihinta olisi voinut olla 1,5 euroa. Ainekset ovat varmastikin maksaneet enemmän, mutta ylikypsennys ja pieleen mennyt maustaminen pilasivat ruuan varsin täydellisesti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 13.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hallintokatu 4, 44100 äänekoski - Reitti
020 632 2028
http://www.kulkurinkuu.fi/?kieli=fin&pg=etusivu

Vaihtoehtoisia ravintoloita