WINEBRIDGE TOI TAMPEREEN LAAJIMMAN VIINIVALIKOIMAN KAIKKIEN ULOTTUVILLE – 

Winebridgen ruokalistat laaditaan viinien ehdoilla

8. elokuuta, Cityn toimitus

Tampereen ravintolakentälle on saatu jälleen uusi kiinnostava tulokas, kun Timo ja Pannee Jokinen avasivat viinibistro Winebridgen Hallituskadulle

Pannee ja Timo Jokinen haluavat pitää Winebridgen helposti lähestyttävänä.

Tarjolla on kaupungin laajin viinivalikoma


Viinivalikoima kattaa tällä hetkellä noin 200 eri viiniä. Kaikki viinit ovat myynnissä myös laseittain, ja maistiaisia saa halutessaan vaikka vain 4 senttilitraa kerrallaan. 

“Jo ensimmäisen viikon aikana on huomattu, että ihmiset arvostavat mahdollisuutta ottaa pieniä maisteluannoksia, kun voi maistaa ruoan kanssa vaikka neljää eri viiniä eikä yhtään huimaa päässä“, ravintoloitsija Timo Jokinen sanoo. Pienet maisteluannokset mahdollistavat myös kalliimpien viinien maistelun matalalla kynnyksellä. “Arvokkaammat viinit ovat olleet hyvin suosittuja, kun ihmiset haluavat maistaa miltä satoja euroja maksava viini maistuu.“

[EAT winebridge]


Ruokalista kiertää ympäri maailman


Winebridgessä kuljetaan viini edellä, mutta ruokaa ei suinkaan ole unohdettu. Saatavilla on laaja valikoima alkupaloja ja tapas-tyylisiä annoksia, neljä pääruokaa sekä muutama jälkiruoka.

“Ruokalista kiertää ympäri maailmaa. Vaihdamme ruokalistaa noin kerran kuussa ja tuomme samalla esiin samalta suunnalta olevia viinejä.” Ensimmäisellä listalla painopiste on italialaisissa mauissa, jonka jälkeen suunnitelmissa on esimerkiksi eteläamerikkalaisia, afrikkalaisia ja aasialaisia makuelämyksiä. Winebridgessä järjestetään myös teemailtoja, joissa tutustutaan viineihin asiantuntijan opastuksella. Elokuun teemailloissa perehdytään libanonilaisiin ja unkarilaisiin viineihin, risteillään Näsijärvellä ja vietetään rapujuhlia.


Winebridge, Hallituskatu 14-16.