Avautuu 07:00

Green Laurell

konditoria-kahvila
Arvosana 4 / 5

Trendikäs Green Laurell sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa kirkon vieressä. Greenissä on tarjolla arkisin keitto- ja salaattilounas sekä päivittäin houkuttelevia täytettyjä sämpylöitä ja -leipiä. Avaamme arkisin jo klo 7, herkullinen aamiainen tarjolla!


Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Syön yleensä joko salaatin tai salaatin + keiton. Salaatti + keitto on todella täyttävä yhdistelmä kohtuuhintaan! Lisäksi paikasta saa monipuolisesti konditoriotuotteita. Kiva, moderni sisustus. Ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: 0

Tähän kahvilaan tulee vaikka paljon kauempaa. Olin suorastaan järkyttyä, kun kysyin kahvilan kassalta, olisiko gluteiinittomia tuotteita tarjolla. En ole missään Helsingin ulkopuolella törmännyt yhtä hyvään, laadukkaaseen ja laajaan valikoimaan. Oli piirakoita - maketa ja suolaisia ja ties mitä vaihtoehtoja. Ulkonäöltään niin houkuttelevia, että piti kokeilla niin pinaattipiirasta (erittäin hyvää!) ja mustiikkapiirakkaa (oikein onnistunutta!). Palvelu itsessään nopeaa, joskaan ei jättänyt fiilistä suuntaan tai toiseen. Kahvila kaikkiaan siisti ja viihtyisä, hyvällä paikalla. Vierailen aivan varmasti tulevaisuudessakin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.08.2012
Arvosana: 0

Sämpylät, leivokset, suolaiset erittäin hyviä. Tänne on todella mukava mennä istumaan kahville ja syödä samalla jotain pientä herkkua. Palvelu on suurimmaksi osaksi ystävällistä. (yhden kerran oli ilmeisesti huono päivä)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.03.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Raatihuoneenkatu 11, 13100 Hämeenlinna - Reitti
03 467 7723
http://www.laurell.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita