Ei tietoa

Hotelli Petäys

Arvosana 4.5 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Söimme 3 ruokalajia ja kaikki olivat todella maukkaita ja kauniita annoksia. Pitkään aikaan ei ole tullut syötyä yhtä maistuvaa illallista. Palvelu pelasi hyvin ja tunnelma oli rauhallinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 16.02.2014
Arvosana: 0

Ruoka oli laadukasta. Tarjoilu pilasi koko aterian.Alkuruokavälineet puuttui pöydästä.Gluteenitonta leipää joutui erikseen pyytämään vaikka tarjoilijalta kyseltiin gluteenittomia annoksia jo alussa.Annokset olivat puutteellisia ja tämä korjattiin vasta aterian loppupuolella.Tarjoilijat eivät olleet ammattinsa arvoisia.Kertaakaan ei kysytty onko kaikki hyvin vaikka useasti olivat pöydissä.Ja ruokailijoita ei ollut montaa ravintolassa.Säälittävää toimintaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 23.09.2013
Arvosana: 0

Poikkesin vanhasta tottumuksesta mökkimatkalla Petäys Resortissa ja ilokseni huomasin, että olivat uudistaneet Rantaravintola Kaisan valikoimaa. Sieltä saa nykyään ála carte ruokaa. Söin pariloitua lohta uuniperunan ja tsatsikin kera. Oli aivan mahtavaa! Kaunis rantamaisema, ihmisiä paljon veneillä liikkellä sekä fillareilla. Kuulemma Hopealinjallakin pääsee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 04.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Petäyksentie 35, 14620 Hattula - Reitti