Suljettu nyt

Backyard Pick

a'la carte and lunch
Arvosana 3.9 / 5

Arvostelut (4)

Vuoden 2019 surkein ravintolakokemus. Ainoa positiivinen asia oli ystävällinen tarjoilija.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.08.2019
Arvosana: 0

Ei-enää-niin-uusi lounasravintola Narinkkatorilla vetää yllättäen pisteet kotiin. Ravintola lupaa joka päivälle vähintään yhden vegaanisen lämpimän ruoan, mikä ilahduttaa suunnattomasti. Paikkaan voi siis varmuudella mennä syömään ja tietää, ettei tarvitse tyytyä pelkkään salaattiin! Miljöönä paikka on hauskanlainen ja rento, ihan passeli lounaalle.

Pöydässä on tosiaan erilaisia salaatteja ja marinoituja vegejä, lämpimässä tarjolla ravioleja ja tofu-kasvispaistosta. Salaateissa on hittejä ja huteja kuten aina, mutta pääasiassa mukavasti muutakin kuin jäävuorisalaattia. Pääruoat ovat oikein maistuvia, perushyviä buffaruokia. Pöydän päädystä löytyy myös erilaisia tahnoja, mikä on todella mukava yllätys! Niitä voi käyttää salaatin kanssa tai dipata leivällä, joka tapauksessa ne maistuvat hyvältä ja tuovat oman pienen lisänsä buffetin tarjontaan. Jälkiruokapöydässä on hedelmäsalaattia ja pannukakkuja, joista hedelmäsalaatin olisi voinut jättää tekemättä, mutta pannarithan ovat aina pannareita.

A la cartesta en osaa sanoa, eikä se tässä ravintolassa välttämättä minua houkuttele, mutta lounas on erittäin pätevä ja halutessani mättölounasta voisin helposti valita Backyardin. Täällä saa mahansa täyteen myös kasvissyöjänä, ja valinnanvaraa on joinain päivinä enemmänkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.08.2019
Arvosana: 0

Entisen Bravurian tiloissa Narinkkatorin kulmassa, aivan siinä Arkadian lippulaiva-Alkon vieressä sijaitseva Backyard Pick oli minulle täysin tuntematon uutuusravintola, kun klo 11 lounasaikaan avasin ravintolan ulko-oven. Lounas tosin oli auennut hätäisimmille jo puoli tuntia aiemmin. Backyard Pickissä tarjolla on joko buffetlounas tai päivän pizza (molemmat 10,40 €). Buffetista löytyi broileria, kalamurekepihvejä ja vegaanisia täytettyjä paprikoita. Pizza valui syntistä herkullisuutta jo nimensä puolesta: rapea porsaankylki-päärynächutneypizza. Otin sen. Molempiin lounasvaihtoehtoihin kuuluu myös alkusalaattipöydän antimet. Löysin sieltä lautaselleni pähkinäistä kaalisalaattia, majoneesista pastasalaattia, papuja, kurkkua, tomaattia ja krutonkeja. Ei mitään kovin ihmeellistä siis.

Pizza oli sellainen kuin olin ainesosien perusteella toivonutkin: mojova ja muhkea. Juuri sellainen, mitä toimistotyöntekijän ei lounaalla kuuluisi syödä. Rasvaisen maukas possunkylki löi upeasti kättä makean päärynächutneyn kanssa. Juustoa oli riittävästi. Oli ilahduttava syödä ”rehellisen tavallista” pizzaa näinä italialaisen pizzakoulukuntien sotaisina aikoina. Lounaskokemuksen päätti kahvin kera nautittu porkkanakakkupala. Se oli tietysti turha kuin timanttipölyllä toimiva tiimalasi, mutta toki lounaan hintaan kuuluva pieni jälkiruokahyvä pistää aina suun messingille.

Backyard Pickin interiööri on todella sekava ja yhtenäinen linja puuttuu – ehkä tarkoituksellisesti. Värimaailma on kirjava. On avokeittiötä, katosta kasvavaa ruohoa, tiilipylväitä, puisia lastauslevyjä ja värikkäitä ”terassihuonekaluja”. Ei iske kivalla tavalla silmääni. Jälleen kerran parasta antia olivatkin suuret ikkunat, joiden kautta pystyi ihmettelemään keskustan hyrinää.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.03.2019
Arvosana: 0

Uudenkarhea siisti paikka. Ruoka oli hyvin esillä buffetissa, ja valikoima oli monipuolinen. Jälkiruuan ottopaikka ruuhkautui hieman. Likaiset astiat löhtivät nopeasti pöydästä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.10.2018
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Salomonkatu 1, 00100 Helsinki - Reitti
010 2053217
http://www.backyardpick.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita